MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 niye yapmıyourzs?baya zevkliye benziyo multisi. bağlantısı kaldırabilcekler aloooo size soruyorum.niye açmıyorsunuz oyun????[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Grudge Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 walla ben dialupla giriyom sağlam bağlantısı olan birisi açsın deneyelim...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bende onu diorum[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 kim açarsa açsın adam gibi ping alamazsınız birkaç kişi multi çok bayık hevesini alınca zevki kalmıyor[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya beyler herhangi bi servera girebilio muyuz şifre falan gerekmeden yoksa ip mi soruyor? yani lobby gibi bişi var mı? ona göre yüklicem oyunu multisini denicem[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben kopya ile bi keresinde denemiştim multi. Bikaç servera girdim. Çok bayıktı ama servera göre değişebilir tabi. pati bünyesinde açılırsa o kadar bayık olmaz tabi:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 pati bünyesini çok daha yararlı işler için kullanabiliriz bence freelancer a sıra gelene kadar. lobby gibi birşey var ana servera bağlanıyorsun, orada açılmış bütün serverları görüyorsun.mechwarrior daki gibin.tipik microsoft multi sistemi işte.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 beyler topic uplayayım dedim oyunu tekrar yükleyince. hala bayık mı multi deneyen var mı?[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 fena degil diyolardı multisine.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi değişim olmadı ki renklensin, o kadar meraklısıysan eve online falan oynayabilirsin, vendetta online gelecek yakında, o da bi başka seçenek ama freelancer kesinlikle kısa sürede bayıyor multide. feci deli çılgın bi mod çıkması falan lazım, bu saatten sonra da kasan kalmamıştır modding için..zor bence.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
LethE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 oyunnu multisi ilk başta eylenceli gibi kapışıyorsunuz birlikte (tabi o outcast gemisiyle gelen adma oyundaki ilk gemiyle gelince bozuluyosun) dolanıyorsun sağı solu outcastlere girip gemiyi almaya uğraşıyorsun.. sonra alıyosun bişey kalmıyo. devamlı kapışıyorsunuz. (hatta silah kombinasyonu 2 tane shield lara deli vuran. gerisi hul bitirenlerden olacak.baya deli koyuyo..)[signature][hline]İyi niyetli, sakin, dinlemeyi (okumayı) bilen sabırlı taze(?!?) patiler olun! Zamanla aramıza girecek, siz de kaşar(?!?) pati olacaksınız. O zamana kadar bize size güvenme, sizi sevme fırsatı verin
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 roketler var o iş için :) iyi bi combo ile çatırt indiriosun adamı lancer yerine starport oynarım daha iyi bence daima oynayacak adam var ve daha geniş içerik. single ise tabii tartışmasız lancer. :D[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Avatürk'ün Freelancer TNG modunun serveri var. Geçen ay ücretsiz sunucu oldu. Girip oynayalım bence.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aa hakkaten ücretsiz sunucular arasına mı alındı avatürkün sunucusu? bakın şu satte bile 3 kişi war sunucuda. walla oynarız bu sunucuda hepberaber[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Freelancer co op gidebilecegimiz bir mod varsa tatlı olur. Tavsiyesi olan ?
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bunda sp de olduğumuz gibi bir coop questline mı gidiyoruz ?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 oha ezeli topic:) hala oynayan varsa oynarım ben de:)
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Freelancer rullaz ya. Geçen ay yükledim, oynayıp bitirdim. Oynadığım en iyi simulasyonlardan biri. FL2 çıksa, multisinide geliştirip MMORPG gibi yapsalar, ama aynı atmosferi korusalar. Uzay alemlerinde yaşarım artık.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hamachiden oynamak isteyen var mı? hamachi server açıyorum user: Patilancer Pass: 123 oyun versionu 1.0 gelen olursa oynarız, zevkli olur. hem de takım oyunu fln olur:D
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Abi co op olsa esas zevki çıkar. CO OP oluyor mu acaba ?
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Abi sormaya çalıştığım şey, beraber bir storyline da takip edebilmek yani olay o. Hikaye olsun olaylar gelişsin, biz freelancer sp oynadıgımız gibi farklı bir hikaye veya aynı hikaye şeklinde oynayabiliyormuyuz, yoksa anlamsız görevler mi yapıyoruz sadece ?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hmm sanırım single player konusunda ilerleyemiyoruz. ama modu vardır mutlaka.
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Yok sp yi ilerletmek istemiyorum. Atıyorum Freelancer Mercenary olsun modun adı. Mercenary olarak bir hikaye etrafında ilerleyelim. Mercenaryler yeni istasyonlar bulsun, bişilerle karşılaşsın falan filan. O tarz birşey. Ya bu arada bu sadece örnekti bunun gibi birşey ama bunu 3-5 kişi oynayalım.
Öne çıkan mesajlar