Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freelancer - Multiplayer


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

niye yapmıyourzs?baya zevkliye benziyo multisi. bağlantısı kaldırabilcekler aloooo size soruyorum.niye açmıyorsunuz oyun????[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe?
Olacağımız zaman senle birlikte
Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak?
Ulaşmak istesem sana
Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim açarsa açsın adam gibi ping alamazsınız birkaç kişi
multi çok bayık
hevesini alınca zevki kalmıyor[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
ya beyler herhangi bi servera girebilio muyuz şifre falan gerekmeden yoksa ip mi soruyor? yani lobby gibi bişi var mı? ona göre yüklicem oyunu multisini denicem[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pati bünyesini çok daha yararlı işler için kullanabiliriz bence freelancer a sıra gelene kadar.

lobby gibi birşey var ana servera bağlanıyorsun, orada açılmış bütün serverları görüyorsun.mechwarrior daki gibin.tipik microsoft multi sistemi işte.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
bi değişim olmadı ki renklensin, o kadar meraklısıysan eve online falan oynayabilirsin, vendetta online gelecek yakında, o da bi başka seçenek
ama freelancer kesinlikle kısa sürede bayıyor multide.
feci deli çılgın bi mod çıkması falan lazım, bu saatten sonra da kasan kalmamıştır modding için..zor bence.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunnu multisi ilk başta eylenceli gibi kapışıyorsunuz birlikte (tabi o outcast gemisiyle gelen adma oyundaki ilk gemiyle gelince bozuluyosun) dolanıyorsun sağı solu outcastlere girip gemiyi almaya uğraşıyorsun.. sonra alıyosun bişey kalmıyo. devamlı kapışıyorsunuz. (hatta silah kombinasyonu 2 tane shield lara deli vuran. gerisi hul bitirenlerden olacak.baya deli koyuyo..)[signature][hline]İyi niyetli, sakin, dinlemeyi (okumayı) bilen sabırlı taze(?!?) patiler olun!
Zamanla aramıza girecek, siz de kaşar(?!?) pati olacaksınız. O zamana kadar bize size güvenme, sizi sevme fırsatı verin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

roketler var o iş için :)
iyi bi combo ile çatırt indiriosun adamı

lancer yerine starport oynarım daha iyi bence
daima oynayacak adam var ve daha geniş içerik.
single ise tabii tartışmasız lancer. :D[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
Yok sp yi ilerletmek istemiyorum. Atıyorum Freelancer Mercenary olsun modun adı. Mercenary olarak bir hikaye etrafında ilerleyelim. Mercenaryler yeni istasyonlar bulsun, bişilerle karşılaşsın falan filan. O tarz birşey. Ya bu arada bu sadece örnekti bunun gibi birşey ama bunu 3-5 kişi oynayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...