Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Aynen o Kadıköy'de 4 tane yediğimiz maç dünkü maça denkti mesela, 6-0'lık maçtan bile kötüydü bizim açımızdan. Ama şampiyon olmuştuk Kabzımal sağolsun iki tane yazınca İnönü'de.

Bu arada 4 tane nasıl attı bilmiyorum ama Biyenvenü 3 büyüklerin son yıllardaki en kötü forveti. Buna çakma Higuain, Lukunku vb. dahil. Aykut hocanın Pep hayranlığı göze çarptı bu maç, Messi'yi tek forvet, Villa'yı açıkta oynatma olayını çakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

edit: araya msglar girmiş

@catlikethief
ne yapsın adam
zamanında perma ban yiyip daha sonra bşka bir acc ile gelip ben takım tutmuyorum tarafsız bakıyorum diyen bir adamla laf dalaşına mı girsin
sana cevap vermemekle doğrusunu yapıyor
yenilgiyi hazmedemeyen taraftar grubundasın sanırım sen de

adam 10 senedir tek yaptığınız bizi yenmekti oda gitti diyor ben ona cevap verdim. 10 senedir öyle bişey yok. o 12 ve kadıköyde . kendi sahanızda yenmediniz mi ben mi yanlış hatırlıyorum nonda falan gol atmıştı ?
bu maçla ilgili söylencek tek şey
iyi oynayan kazandı.konuşmak boş yani
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

cavanagh said:

edit: araya msglar girmiş

@catlikethief
ne yapsın adam
zamanında perma ban yiyip daha sonra bşka bir acc ile gelip ben takım tutmuyorum tarafsız bakıyorum diyen bir adamla laf dalaşına mı girsin
sana cevap vermemekle doğrusunu yapıyor
yenilgiyi hazmedemeyen taraftar grubundasın sanırım sen de

adam 10 senedir tek yaptığınız bizi yenmekti oda gitti diyor ben ona cevap verdim. 10 senedir öyle bişey yok. o 12 ve kadıköyde . kendi sahanızda yenmediniz mi ben mi yanlış hatırlıyorum nonda falan gol atmıştı ?
bu maçla ilgili söylencek tek şey
iyi oynayan kazandı.konuşmak boş yani

10 senedir lafı nerden bilmiyorum ama 4 tane falan galibiyet var, yine de az tabi. Hepsi iç sahada. Kupa maçlarını eklersek artar muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

mokoko ciddi yazmamıştır da ciddi ciddi o maçta cordoba sattı diyenler var tabi

sattı demiyorumda bariz hatası var golde. o yüzden katkısı dedim :D o günü hatırlıormda babamla hazırlanmıştık formaları giymiştik tura çıkıcaktık çok pis patlamıştık ya. ne sinirlenmiştim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide (WOTuna hitaben) sen dünkü maçın etkisinde fazla kalmışın. Öyle bir pembe hayaller tablosu çizmişsinki Barça'dan bahsediyosun sanacak okuyan, sonuçta bir maç ve bir galibiyet bu, sezon çok uzun. Ayrıca unutmaki tüm onur size ait değil...
Büyük kısmı da Aykut'a ait... Dün o kadar iyi oynuyor gözükmenizin asıl sebebi Aykut'un kaç senelik taktiği değiştirmesidir.
Üstüne Alex'i forvette yok etmesi, Bienvenu'yu kanada koyarak kanadı felç etmesi, Serdar-Orhan dururken idmanda gördüğü halde ruh gibi dolaşan Bilica'yı kullanması gibi saçmalıklar da vardı.
İkinci devre normal taktiğe dönünce maç dengeye oturdu, görüldüğü üzere, Aykut daha genç tabii FT gibi kurt tecrübeli değil ondan yaptı bi kekoluk diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

@cat
ben burda millete galibiyet sonrası tahrik etmeyin adam akıllı durun derken senin eziklik/altta kalmışlık diye yazı döşemen pek uygun kaçmıyor

ondan sonra 10 değil 12
kendi evinizde vs.

doğru söylediklerin senin şu antipatik tavrını yok etmiyor

ben gördüğümü yazdım ama uslubum ağır kaçtı sanırım biraz. neyse ama bu khelbenin failini değiştirmeye yetmiyor biri anlatsın 10 senedir yenilmediğinizi şu arkadaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

DoruK said:

ahahahah

alışmışsınızdır işte abi 2 dk süren şampiyonluk o kadar çok koymamıştır işte

bursa maçında tv'den takip ettiğim için sevinmemiştim staddakiler gibi. bu mallar napıo lan diye anlamlandıramamıştım hatta :D
yalnız biz de televizyon başında mavi ekran vermiştik diğer kanalı açıyoruz bursa kutluyor öbürünü açıyoruz fenerliler kutluyor spiker de kem küm yapıyor adam gibi bir şey söylemiyor. bi 20 saniye falan biz de fener şampiyon sanmıştık.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun alıntı

DoruK said:

mokoko said:

DoruK said:

ahahahah

alışmışsınızdır işte abi 2 dk süren şampiyonluk o kadar çok koymamıştır işte

bursa maçında tv'den takip ettiğim için sevinmemiştim staddakiler gibi. bu mallar napıo lan diye anlamlandıramamıştım hatta :D
yalnız biz de televizyon başında mavi ekran vermiştik diğer kanalı açıyoruz bursa kutluyor öbürünü açıyoruz fenerliler kutluyor spiker de kem küm yapıyor adam gibi bir şey söylemiyor. bi 20 saniye falan biz de fener şampiyon sanmıştık.

ben koltukları tekmeliyodum o sırada. bide yurt ortamında 30 kişi bi yerde izliorz maçı. ayağımı sakatlamıştım. bide kartonpiyer duvar kırmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

cat- uslubuna dikkat et
khelben- 10 ile 12 yi birbirine bir daha karıştırma

abi harbiden anlamıyomusun yoksa salağa mı yatıyosun adamı savunmak için anlamadım ben dünkü maç kadıköyde değildi ?
zaten kendi sahanızda yeniyosunuz arada 10u 12si yok?

dipnot: salağa yatmak hakaret amaçlı kullanılmamıştır. ama konuyla uzaktan yakından olmadığı okadar belliki 10 12 muhabbeti yapıyosun hala.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Buddha said:

Stoch'un direkte patlayan ve Alex'e yatığı asist Aykut'a kapak oldu.
maçtan önce stoch oynamıyormuş, aferin aykut yazmıştım. biri de stoch ne alaka abi? yazmıştı biri yanlış hatırlamıyorsam sendin :)

Sen hep yanlış anlıyon abi. Ben onu Stoch neden stada girişi yasak ne alaka anlamında yazmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'yi tebrik ediyorum bir fenerli olarak.

elmander çok parlak gözüküyor zeki ve atletik bi herif.

onun dışında fener leş gibi ama yine de alex'in golünde herifin pası verip ilerleyiş ve defansı yanıltıp öne koşması falan takımın geri kalanının aksine tam bir profesyonel hehe.

volkan da çok pozisyon çıkardı fark açılabilirdim.

GS ezdi, bize tebriketmek düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

@ cat
yahu buraya gelip ezik mezik bişiler yazıyorsun
cevap veren adama "10 değil 12/fail/vanish" diyerek üste çıkıyorsun
sonra da anlamayan taraf başkası oluyor
o da güzelmiş

o halde sen de fena fail oldun, yılların altta kalmışlığı/ezikliği fln diye girmişsin de olaya maç galatasarayın sahasında, üstünlüğünüz fln yok orda?

olayı kadıköye çeken sensin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...