Sannin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Oyunu bugün alan arkadaşlar 19 undan önce giremezsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Warghammer said: 13 ünde head start 20 sinde de baslıyor yanılmıyorsam fix'd :) Sannin said: Oyunu bugün alan arkadaşlar 19 undan önce giremezsiniz.. ben hala server doluluğuna bağlı olarak 2., en kötü 3. güne kadar herkes girer diye ümit ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 2 gün önceye aldıkları için early accessi 1 gün olanlar bile 3 gün falan girebilecek benim tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Warghammer said: 13ünde baslıyor 20 sinde de head start yanılmıyorsam 13ünde başlamıyor , 13ünde keyleri yollamaya başlıyorlar 15 inde başlıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kath said: Warghammer said: 13ünde baslıyor 20 sinde de head start yanılmıyorsam 13ünde başlamıyor , 13ünde keyleri yollamaya başlıyorlar 15 inde başlıyor . *Customers who redeem their Pre-Order Code at the Code Redemption Center prior to launch will be able to pre-load the Star Wars: The Old Republic Game Client before the official Game launch. Pre-loading the Game does not grant you access to the Game. Pre-Ordering the Game only allows you access to the Early Game Access period and your Color Crystal. Early Game Access may be up to 7 days. The length of your Early Game Access depends on the date and order in which you redeemed your Pre-Order Code. In order to continue playing the Game after the Early Game Access period, you must redeem your official Game Product Registration Code at the Code Redemption Center. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 13 ünde başlıyor. 7 güne çıkardılar early game access i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben almıcam cıv cıv kafa bnu kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 çok düşündüm ama yok ya öle saatlerce kasabilme imkanım yok e niye aylık bayılayım o zaman. şöyle çok farklı, yaratıcı kafalarda oyunlar yapmıyorlar ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ilk 2 gün yoğun olacak sunucular,bi aksaklık felan çıkar da millet biz early acces den bi pok anlamadım geyiği yapmasın diye geriye aldılar zaten erken erişimi.. Ekime kadar sipariş verenleri alırlar en geç 2.gün.. benim kanaatim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Herkese 7 gun vermeliler aslinda, nasil olsa server load'da cok bi degisiklik olmayacak. Hani ilk gun early access'e giren adam 2. gun hic mi oynamayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 baslangic noktalarindaki yigilmalari engellemek icindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 o betadayken çok sıkıntı olmadı, instancing vardı. başlangıç bölgelerinin chat kannalları ortak birden fazla instance kopyası vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar