axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 SWTOR accountuma giremiyorum, security questionda bi yanlışlık var. SWTORdaki linkten de, origin accounttan da şifre resetlediğimde sürekli aynı sec. quest. çıkıyor karşıma, ve her girdiğimde 1 saatliğine hesap kitleniyor. Haliyle hesap detaylarına erişemiyorum. Lololol security questionın cevabını mı unuttun mal beklenen tepki belki ama, başka insanlar da aynı sıkıntıyı yaşıyor http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=647219 mesela Benzer bi sorun yaşayan ve çözebilen oldu mu? Biraz googleladım ama bişey bulamadım. Biowhore sürekli aynı otomatik mailı gönderiyor, daha telefon açmadım ama telefonla görüşenler de çok bi cevap alamamış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 -deno- yetersizi de aynı sorunla karşılaşmıştı, anladı ki yanlış giriyomuş cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Lock her açıldığında farklı capslerle denemeye devam o zaman lolz. Of. Aklıma farklı bi kombinasyon geldi, tutarsa deno kadar yetersizdir diye taytıl verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bendede aynı sorun var.değiştirdim cevapları dogrularini giriyorum gene kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 AHAHAHAHAHA ZAVALLI BURAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Neyseki ikinci beta çıkmadı hesaba. Yoksa üzüntüden saçlarım dökülürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sonunu okumamışım zaten biliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar