0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bi arkadaşımın doğum günü için A5 ebatında bi resmi karakalem olarak çizdirmek istiyorum. GSF Okuyanlar için ekstra bi kazanç olur, çok aşırı bi fiyat istemedikleri sürece. Varmıdır karakalem çizimine güvenen patidaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 [email protected] mail atabilirsiniz bana istediğiniz şeyi detaylı olarak.. bende yarın size bikaç karakalemimi yollarım beğendiğiniz takdirde konuşur anlaşırız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 konuyu açan one olmasa herşey çok daha başka olabilirdi........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 niye gayet güzel hediye ama ben olsam çizmeyi öğrenip, boş bir anından faydanamıp o kareyi resmederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 zun var bi de üstteki arkadaş var sanırım. da onlar yapmaz sana, yaparsalar da fiyat gömerler aa bak aklıma ne geldi red yapabilir mesela adam bütn gün evde büyütüyo. hem maddi destek de olur dfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 edit: orjinal olarak koydugum foto sanırım orjinali degil :) googledan aradımda şimdi bunu buldum.. bi arkadaşımın ödevi için çizmiştim, bitmemiş hali ama fikir vericektir şimdi bunu bulabildim..http://img267.imageshack.us/img267/9987/4523z.jpghttp://img69.imageshack.us/img69/4420/img5039a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 photoshopta filtresi vardir onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 escape said: (td) ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 escape said: zun var bi de üstteki arkadaş var sanırım. da onlar yapmaz sana, yaparsalar da fiyat gömerler Para değilde, 2 ay imzasını "Benim bu forumda işim ne? Ayrıca satranç benim neyime" yapsın çizeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 a5 ten çizecek eleman yoktur burda.auhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ZUN BEN YAPARIM IMZAMI BANA YAP BANA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Hehehe Umudumu falan yitirmistim lan artik. Donen olmuyo diye. Ayrica konunun benle yada kisiligim yada karakterimle ne alakasi var. Belli bi ucret karsiligi bi hediye icin resim yapabilecwk kimse varmi diye sormusum yani. Neyse felix maili aticam aetik uygun bisey ayarlariz heralde. Bide xunn su forumda senden daha cok isim oldugu ve daha iyi satranc oynadigim bi gercek. Hadi basbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn nedir bu adam sana http://troll.me/images/red-foreman322/i-challenge-you-to-a-meme-off.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Meme'e gerek yok. Kesin ondan işsizim de, satrançoynuyorum çok agır bi 6 aydır falan, seninle kapısırsak parktaki lolinin elinden şekerini alıp, apış arama sürüp, üstüne işeyip ateşe vermek gibi olur. Gerek var mı buna gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Satranci net ortaminda oynamayi pek sevmiyorum. Cunku bi yerden sonra olay programlarin hareketlerine kaliyo. Bi ara egitim veya seminer icin istanbula geliraesem soylerim bi yerde karsilikli oynariz bide felix, 50x70 kagida dusunuyorum.A5 ufak gwlmeye basladi goume. Okursan ona gore donus yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 betleri alayım beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn oyun hastasi her sekil alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 AHAHAHAHAHA offfff çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya bu olay, sen yapmiyosan, ve mevcut fotoyu yaptiriyosan cok anlamsiz deil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 said: egitim veya seminer http://i.imgur.com/jk4Ys.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 2 ay sure basladi xunn pm den resmi yollardim ama anatomi calisman gerek belki bi sonraki dogum gunune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar