Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Ladder ve turnuva maçlarımı streamlemeyi düşünüyorum, izleyici sayısı 10+ olduğunda Türkçe yorumlamaya başlıcam :P büyük ihtimalle hemen hemen hergün cup veya ladder maçlarıyla açıcam streami buradan on/off diye belirticem stream linki : http://www.starcraftturkiye.com/profile/Sleeep/ alttan chate gelebilirsiniz, chatte sol üstte IRC, options , show nicknames diyince kanaldakileri görebilirsiniz falan fistan iyi seyirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Silip on fire diyosun..arada bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?39,4722742,4722742#msg-4722742 tepedeki yabış yabış olan başlığa ekledim linki. aradığınız zaman kolayca bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 20 yasinda bebenin ne stream'i olur ne anlar stratejiden falan arkadasim ? Yalan dolan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yeterince kötü oynamıyorum mu diyorsunuz ? Daha da mı kötü olmak istiyorsunuz DERT ETMEYIN. Artık Sleep Stream var. Sleep Stream ile kötüler daha kötü !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Stream için teşekkürler Sleeep. Daha önce hiçbir high master yorumlayarak canlı stream yapmamıştı böyle. Oyunlarında canlı yorumlamadan kaynaklanan konsantrasyon problemi görülüyor arada, bizler için yenilmeyi önemsememen çok anlamlı. Tekrar teşekkürler. Not: Topluluğa zerre katkısı olmayan her ukalayı bu başlıkta bm yorumlarda bulunmaya davet ediyorum -şaka maskesi altında da kabulümüz-. Bari sorulduğunda davet edildik dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Imbarena turnuvasında iyi şanslar. (uliking'e de iyi şanslar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Saol ilk map'a abyssal caverns koymuşlar :D close pos geldi toss'a karşı 3. base'i alamadım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bu başlıkla kan gövdeyi götürmüş anlaşılan ama herkes mesajı editlediğinden bir şey anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 di said: 20 yasinda bebenin ne stream'i olur ne anlar stratejiden falan arkadasim ? Yalan dolan bunlar. BSG AQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 YGT said: Bu başlıkla kan gövdeyi götürmüş anlaşılan ama herkes mesajı editlediğinden bir şey anlamadım :D intotherain yanlışlıkla benim acounttan girmiştir o yüzden editledi açık bırakmıştım accountu onlardayken. Yoksa niye editliyim yaw sleeeple aramız hep iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 açtım yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Oymanq said: YGT said: Bu başlıkla kan gövdeyi götürmüş anlaşılan ama herkes mesajı editlediğinden bir şey anlamadım :D intotherain yanlışlıkla benim acounttan girmiştir o yüzden editledi açık bırakmıştım accountu onlardayken. Yoksa niye editliyim yaw sleeeple aramız hep iyidir. doubtful'dan di'ye kucak dolusu sevgiler gitmiş o zaman. Anlamayan o kadar "edit" olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kraldan cok kralci diyoruz o tiplere. Buralarin agasi zannediyorlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 BURALARIN AĞASI BENMİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Eeee offline stream. Bi daha girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yayın kayıtlarını güncel olarak bu adresten takip edebilirsiniz. http://www.youtube.com/playlist?list=PLC79AC62619E4CDDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 "Your stream has been added to the teamliquid stream list." : http://www.teamliquid.net/video/streams/Sleeep tabi siz siz olun starcraftturkiye üzerinden izleyin :) bir tane program yazmam lazım durumuna göre stream açabilirim bugün stream on 1 saat falan şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 streaminGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aha başlıyor dedim gg miş :( dün geceki maçlar güzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Karea said: aha başlıyor dedim gg miş :( dün geceki maçlar güzeldi baya yok başlıyor şimdi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 izleyelim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 takılıyor sanki stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yavuz macına güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar