Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 evet expertise rating var fakat her pvp itemı bu statı vermiyor diğerlerinin ne anlamı var o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 biraz daha açabilirsen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bazı pvp itemlarının üzerinde +x expertise rating yazıyor bazılarında ise hiç bişi yazmıyor o yazmayan itemları pvp itemı yapan özellik ne onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Pvp'den kazandığın rewardlar ile alınabiliyor olması olabilir mi ? Pvp rewardı itemler ille pvp'de kullanılacak diye bi şart mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 doğru yok bne genede bir beklenti içindeyim adı pvp item olunca. peki lvl 20 itemları konmuş diye update okudum hani sayfa sayfa lvl 20 item göremedim daha. lvl 50 lerin arasına sıkışmış 1 - 2 tane var sadece bulabilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Aynen öyle arada kıyıda bir 2 şey var,bende başka göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 kendi vendoru var level 20 ve 40 lar için set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 nerede o vendor hayır ben heryerı gezdim nasıl gözden kacırıdm onu merak ediyorum vendorun ustune gelınce bazıları lvl 50 bazısı lvl 20 fakat o lvl 20 olan vendor lvl 20 ıtem satmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 pvp itemları wow'daki gibi resil. mantığı mı(ya da başka bir terim) pvp itemları sadece pvp'de avantajlı olup pve'deki combatlarda mana regen vs gibi şeylerden avantajsız oluyor mu? pvp itemıyla gidip pve de tank da olabilecek miyim, oyun itemları bir bütün olarak mı görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 pvp itemının tek avantajı player ile savaşırken bonus dmg bonus def bonus heal vermesi. bunun haricinde üstündeki stat bonusları tabiki var tabiki pve de yapabilirsin eğer daha iyisini bulamadıysan şuana kadar oğrenebildiğim kadarı ile başka mantığı yok bu arada max %10 etki ediyormuş bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 itemların pvp item pve item diye ayrılması hoşuma gitmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Ahhah sesimizi duyurmusuz patiden ajan var soleyim suan 2 stat yogunlugu olan itemlar koyulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar