Harir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 neuer elini kaldıracağına çıksaydı golü engelleyebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 benjani said: http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/79590/balotelliden-ke-direi-ile-mesaj#yorum627109 önceden vermişti mesajı balotelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şu maçta kırmızı görerek nirvanasını yapacak balotelli asfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 İçime doğdu ya, kalbim temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Ren said: aktiftablet said: aktiftablet said: aktiftablet said: Balotelli reyizden goller bekliyorum ben. Şu biirr.. :) İKİİİİİİİ ABİ... Almanlar koşuyo ediyo da Mesut dışında hepsi yetenek fakiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Almanların defans ıyıydı bu maça kadar bu maç patladılar bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 aboooovvv balotelli. yalniz su turnuvada.podolski ne yapti abi? schurrle ve reus sakat mi yoksa lowe mu almiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 GEd said: Almanların defans ıyıydı bu maça kadar bu maç patladılar bi ne iyisi abi, her maç gol yediler. Hummels dışında tamamen biçimsiz bir defans anlayışı vardı. Hummels tek başına çabaladı etti ama yok yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 reus oynasa iyiydi ya hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 EZİYORUZ balotelli sevdiğim gollerden attı ya.bam diye gömdü topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 yunanistan'dan kontra gol yiyen takımdan, defans mı beklenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Zaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Badstuber balon ötesi, Hummels tek başına toparlamaya çalışıyor defansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Benim için turnuvanın en büyük sürprizi italya. Ya eskiden izlemek istemezdim maçlarını, ne gol olurdu ne futbol, adamlar 30 yıl geri gitmiş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 goldbären said: italyada balotelli varken hala da ısrarla adamı oynatıyolarken zor o iş. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Almanya zaaaaaaaaa. Prandelli ccc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 balotelli önceki maçlarda iyi gol kaçırdı.ama bu maç inanmış yakalarsa 1-2 tane daha atar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 balotelli çok garip bir adam ya, yani oynatsan bir dert ama oynatmasan da bir dert, fenerdeki alex sendromu gibi birşey. Alex'i oynatırsın "niye oynuyor lan bu" dersin. Oynatmazsın, işler ters gider bu sefer "Aykut kafana koyim, Alex'i niye oynatmıyorsun" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Adam ağır dengesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/425489_433059290067521_1122260083_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bierhoff mu o arkadaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 içimde bir sıkıntı var diyordum, buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 İtalya ilk maçtan beri çok güzel oynuyor yani harbi hak ediyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben golleri kaçırdım. kaçıranlar için: http://www.youtube.com/watch?v=-i-3TaPINpE http://www.youtube.com/watch?v=6xEaPwAf0oY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ALmanya gol atsında heyecan gelsın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar