Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2012

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

spiker önünde iki ekran, karşısında saha ile hala yanlış ve hatalı anlatımda bulunuyor. Oyuncuların isimlerini yanlış söylüyor, maçta ne oluyor haberi yok. Artık TRT bıraksın bu işleri cidden. Yorumcular ise felaket ötesi.

Dün bütün maç keyfimin içine ettiler.

Onun dışında ben bir turnuvada Hollanda'yı bu kadar kötü görmemiştim. Takım değiller, herkes ayrı telden takılıyor. Takımın bir lideri yok. Van persi gibi golcün var adama maç boyunca top atamıyorsun. Total Football'a yatkın hucum gücün var, ama garip bir sistemle oynuyorlar. Defansları cidden kötü. Heitinga da matjhisen de kötü. Bekler ayrı kötü. Almanya elini kolunu sallaya sallaya yendi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yorumcu kimdi dğn almanya hollanda maçında?

şaka gibi ya, almanya top döndürürken adam "hollanda almanyanın temposuna dayanamaz" falan dedi.

şakaydı dedim ama ısrarla devam etti falan. yani ömer üründülün kollektif futbolu olsun da şöyle lavuk yorumlar olmasın ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

abi yorumcu kimdi dğn almanya hollanda maçında?

şaka gibi ya, almanya top döndürürken adam "hollanda almanyanın temposuna dayanamaz" falan dedi.

şakaydı dedim ama ısrarla devam etti falan. yani ömer üründülün kollektif futbolu olsun da şöyle lavuk yorumlar olmasın ama.

hikmet karaman
Sosyal ağlarda paylaş

tam 3-5-2'de değil aslında, aktif dinlemeye geçtiklerinde 5'li defansa bile dönüyorlar sağlamcı oynayıp. 4-4-2'ye döndükleri anlar bile oluyor,

harika bir oyun düzeni var, her turnuvanın gizli favorisi italya'dır ama ilk 2 maç gösterdi ki şu turnuvanın direk ağır favorilerinden biri italya bana kalırsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...