Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 portekiz herturlu tokatlar ztn hollandayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Red said: bu kuyt kayt mı köyt mü ya.adama köyt diolar ama bilemicem hollanda çok kötü ya.reziller kaüt. y sesini j ile veriyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hollanda bu defansıyla gitsin kumda oynasın. kirlettiler turuncu formayı bu turnuvada resmen !!11! tüketti van marwijk takımı. kuijt telaffuzu konusunda da önceki sayfadaki videodaki gibi işte. kæüt gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 son macta de jong dan surpriz hareketler girisimler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 spiker niye baya attı tuttu o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 huntaleeer koyt'ten daha onemli abi. huntaler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bugünkü maçlara ne diyorsunuz ? Hırvatistan - İspanya diye düşünüyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 spiker önünde iki ekran, karşısında saha ile hala yanlış ve hatalı anlatımda bulunuyor. Oyuncuların isimlerini yanlış söylüyor, maçta ne oluyor haberi yok. Artık TRT bıraksın bu işleri cidden. Yorumcular ise felaket ötesi. Dün bütün maç keyfimin içine ettiler. Onun dışında ben bir turnuvada Hollanda'yı bu kadar kötü görmemiştim. Takım değiller, herkes ayrı telden takılıyor. Takımın bir lideri yok. Van persi gibi golcün var adama maç boyunca top atamıyorsun. Total Football'a yatkın hucum gücün var, ama garip bir sistemle oynuyorlar. Defansları cidden kötü. Heitinga da matjhisen de kötü. Bekler ayrı kötü. Almanya elini kolunu sallaya sallaya yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 asfsafdsaf http://s7.directupload.net/images/120613/lzcxrx6l.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi yorumcu kimdi dğn almanya hollanda maçında? şaka gibi ya, almanya top döndürürken adam "hollanda almanyanın temposuna dayanamaz" falan dedi. şakaydı dedim ama ısrarla devam etti falan. yani ömer üründülün kollektif futbolu olsun da şöyle lavuk yorumlar olmasın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 loop said: Bugünkü maçlara ne diyorsunuz ? Hırvatistan - İspanya diye düşünüyorum ben.. yaz kupona sdasdfa italya ipanya alir gruptan cikarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Esh said: abi yorumcu kimdi dğn almanya hollanda maçında? şaka gibi ya, almanya top döndürürken adam "hollanda almanyanın temposuna dayanamaz" falan dedi. şakaydı dedim ama ısrarla devam etti falan. yani ömer üründülün kollektif futbolu olsun da şöyle lavuk yorumlar olmasın ama. hikmet karaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu hırvat takımındaki şildenfeld bi ara beşiktaş'a gelip hiç oynayamayan rezalte transferlerden biri olan şildenfeld mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kör gordon evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 italya iyi top oynuyor ya.kupayı alabilir otobüste çekmiolar 3-5-2 oynuolar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 tam 3-5-2'de değil aslında, aktif dinlemeye geçtiklerinde 5'li defansa bile dönüyorlar sağlamcı oynayıp. 4-4-2'ye döndükleri anlar bile oluyor, harika bir oyun düzeni var, her turnuvanın gizli favorisi italya'dır ama ilk 2 maç gösterdi ki şu turnuvanın direk ağır favorilerinden biri italya bana kalırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 pletikosa hırs yapmış, o nasıl bir kurtarış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 goller bu sene hakket güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 reyiz yazdı yine, adamın ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ömer üründül hala futbol öğrenemdi ya ulan kaleci napsın şurda. hırvatistan iiy oynuo italya seyrek atak yapıo dedi hırvatistanın kaleye 1-2 şutu var italyanın kaç tane net pozisyonu var fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 DarKRideR said: kör gordon evet :D başka adam mı kalmamış koca hırvatistan'Da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Seele said: loop said: Bugünkü maçlara ne diyorsunuz ? Hırvatistan - İspanya diye düşünüyorum ben.. yaz kupona sdasdfa italya ipanya alir gruptan cikarlar. italyaya hırvatistana ilk yarı 1 ikinci yarı 0 vermiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 italyanlar cıkamasın gruptan. hırvatlar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 italyanın avantajı ispanyayla beraber kalmaları. ispanyollar irlandayı devirse bile çeyrek finali garantilemek için hırvatistanı yenmeye çalışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 hakem 2 tane ofsayt verdi hikayeden 2 side net poziyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar