DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EmenikeNiangSow said: Aykut Kocaman: Şike sahaya inip inmemiş mi ona bakmak lazım. Suçtan şikeden beslenen insanlar değiliz. Bugüne kadar herkes hız sınırını geçti ancak radar bizim arkadaşlarımıza tutuldu, sıkıntı burada başlıyor. lan?şike varsa istifa ederim diyen aykut gün itibariyle kıvırmalara başlamış tam tahmin ettiğim gibi :/ yok şike sahaya inmemiş aykut uzayda olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yani nerenle okuyor veya dinliyorsun "3 Temmuz'da bu olay gerçekleşti. 7-8 Temmuz'da basın toplantısında bunlardan farklı bir şey söylemedim. Bugün de aynı şeyleri söylüyorum. Şike yapıldıysa, bu somut şekilde de ortaya konulduysa, bunun cezası neyse herkes çekmeli. Eğer somut bir şey varsa sahada bunu gösterebiliyorlarsa kazandığımız 16 maçtaki takımlardan birisi bize şike yaptıysa zaten onun cezası yasalarla açık. Şikeyle beslenen insanlar değiliz. Yoksa suç yaratmaya çalışmanın anlamı yok. Şike sahada olur, sahaya bakılsın. Türk futbolunda hız sınırı aşılmış ama radar bir takıma tutulmuş, asıl dert orada.'' lafından "Bugüne kadar herkes hız sınırını geçti ancak radar bizim arkadaşlarımıza tutuldu, sıkıntı burada başlıyor. " bunu yorumlayabiliyorsun veya c/p bile beceremiyormusun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aziz ne ağlamışın be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 herseyi takim icin yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Aziz gene ağlamış. Yetim hakkı vatan satanlar falan filan diye baya girmiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 son açıklamayı okudumda tam düşündüğüm gibi, çok daha öncede yazmıstım, aziz yıldırım hala fenerbahçe başkanıysa bunun sebebi gerçekten suçlu olduğu içindir. Çok net bu, Çünkü aziz yıldırım biliyor ki, türkiye de fenerbahçeye ceza vermek kolay değil , 30 milyon insandan bahsediyoruz, göt ister fener e ceza vermek, ama aziz yıldırıma ceza vermek kolay, bu yüzden aziz yıldırım suçlu olduğunu bildiği için hala başkan, ve ceza almadan yırtmasının tek yolu fenerbahçeyi kullanmak, fenerbahçeden istifa ederse hiç bir kurtuluşu kalmazdı , ama bu zamana kadar yaptığı gibi ve bu gün attığı yazıyla daha da üstüne basarak , bu dava fenerbahçe davasıdır a getiriyor olayı, milyonlarca taraftara oynuyor, siz benim arkadam durun diyor, ceza veremezler diyor. madem fenerbahçe suçsuz ,madem sen suçsuzsun basardın istifanı yargılayın hadi derdin. hiç bir yere bağlı değilim arkamda kimse yok buyurun yargılayın derdin, madem fenerbahçeni bu kadar seviyorsun, basarsın istifayı suç varsa benimdir beni yargılayın dersin. ama yemez işte neden yemez çünkü yaptıklarının farkında ve bundan tek kurtuluş yolu fenerbahçenin gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 vayyy anadolu klüpleri toplanmış 3 büyüklersiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ben bayağıdır uzak kaldım konuya, tff tarafından cezalar ne zaman kesilecek ? İddianame açıklanılsın deniyordu, açıklandı, etik kurulu rapor hazırladı, peki şu an durum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Şu an sıvası yapılıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Oh küme düşmekten yırtıcaz. Eksi puan tekrar oylanacakmış bu sefer kabul edilir. Gs'ye kapak oldu muhaha. Hani düşecektik? Çatır çatır kaldık ligde hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Link var mı tekrar oylamanın kesinleşmesi ile ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 şike yaptık, teşvik verdik, her türlü pisliği yaptık ve küme düşmedik oley! galatasaray'a da kapak oldu hakkaten. helal tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Eski yarsavcı milletvekili olan hanımefendi, mitle ilgili kanun değişikliği ile ilgili olarak , devam eden soruşturmaya müdehale, suça teşvik falan filana demiş demiş.. Cumhurbaşkanı dahil bütün ülke bu sözleri söylerken, benimde altında imzam var diyerek şike cezalarının düşürülmesiyle ilgili kanunu savunduğu konuşmasın bugün gibi aklımda !! Ondan sonra da biz nerde yanlış yaptık, vatandaş niye başkalarına meğil etti diyorlar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Bu eziklikle kümede kalmaya seviniliyorsa diyecek birşey yok.küme düşme olsun puan silme olsun bir şekilde ceza alan kulüp şike yaptığı ispatlanan kulüptür.Şikeci olmak hakikaten büyük eziklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EmenikeNiangSow said: Oh küme düşmekten yırtıcaz. Eksi puan tekrar oylanacakmış bu sefer kabul edilir. Gs'ye kapak oldu muhaha. Hani düşecektik? Çatır çatır kaldık ligde hahahah. Bu kafada çok adam var yalnız ben ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 futbolcuya sevgisini antraman basıp futbolcunun baldırını öperek gösteren insanların olduğu bir ülkede çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sevgililer günü için aziz başkanlı tişortlar gelmiş böyle bi camia işte sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Umarım taraftarının bu kadar desteğini cidden haketmeyecek bişiler yapmamıştır. Yoksa bu taraftar aptal yerine konduğunu farkederse çok kızıbilir dicemde bu Aziz hayranlığı ile çıkıp aptal yerine bile en iyi bizim başkan koyarı tartışırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu said: son açıklamayı okudumda tam düşündüğüm gibi, çok daha öncede yazmıstım, aziz yıldırım hala fenerbahçe başkanıysa bunun sebebi gerçekten suçlu olduğu içindir. Çok net bu, Çünkü aziz yıldırım biliyor ki, türkiye de fenerbahçeye ceza vermek kolay değil , 30 milyon insandan bahsediyoruz, göt ister fener e ceza vermek, ama aziz yıldırıma ceza vermek kolay, bu yüzden aziz yıldırım suçlu olduğunu bildiği için hala başkan, ve ceza almadan yırtmasının tek yolu fenerbahçeyi kullanmak, fenerbahçeden istifa ederse hiç bir kurtuluşu kalmazdı , ama bu zamana kadar yaptığı gibi ve bu gün attığı yazıyla daha da üstüne basarak , bu dava fenerbahçe davasıdır a getiriyor olayı, milyonlarca taraftara oynuyor, siz benim arkadam durun diyor, ceza veremezler diyor. madem fenerbahçe suçsuz ,madem sen suçsuzsun basardın istifanı yargılayın hadi derdin. hiç bir yere bağlı değilim arkamda kimse yok buyurun yargılayın derdin, madem fenerbahçeni bu kadar seviyorsun, basarsın istifayı suç varsa benimdir beni yargılayın dersin. ama yemez işte neden yemez çünkü yaptıklarının farkında ve bundan tek kurtuluş yolu fenerbahçenin gücü. sonuna kadar doğruu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 BulletRide said: EmenikeNiangSow said: Oh küme düşmekten yırtıcaz. Eksi puan tekrar oylanacakmış bu sefer kabul edilir. Gs'ye kapak oldu muhaha. Hani düşecektik? Çatır çatır kaldık ligde hahahah. Bu kafada çok adam var yalnız ben ona yanıyorum malesef yapmadıysa da düşsün kafaları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sence artık şike yok seçenği var mı ortada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu güzel yorum tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 beğenmediğimiz Aydınlar'ın yaptığını hangi fenerbahçe yöneticisi yapabilmiş bırak istifayı.Bu kadar varolan maddi ve manevi kaybın sorumluluğunu başkan da dahil hangi yönetici üstlenmiş şu zamana kadar.Aydınlar açıkça söyledi benim yüzümden maddi kayıp yaşanmış ise cebimden veririm diye.Aziz madem suçsuz neden daha ağzından böyle bir laf çıkmadı.Çünkü kişisel çıkarlar uğruna fenerbahçeyi kullanıyor.Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tinu +1. Fenerbahce deki sessizler bakalim ne zaman tepki koyacaklar. Bence TFF in aciklayacagi cezayi bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 TFF önce yargıyı bekleyecek sonra ceza verecek böylece direk okların hedefi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar