Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

EmenikeNiangSow said:

Aykut Kocaman: Şike sahaya inip inmemiş mi ona bakmak lazım. Suçtan şikeden beslenen insanlar değiliz. Bugüne kadar herkes hız sınırını geçti ancak radar bizim arkadaşlarımıza tutuldu, sıkıntı burada başlıyor.

lan?
şike varsa istifa ederim diyen aykut gün itibariyle kıvırmalara başlamış tam tahmin ettiğim gibi :/ yok şike sahaya inmemiş aykut uzayda olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

yani nerenle okuyor veya dinliyorsun

"3 Temmuz'da bu olay gerçekleşti. 7-8 Temmuz'da basın toplantısında bunlardan farklı bir şey söylemedim. Bugün de aynı şeyleri söylüyorum. Şike yapıldıysa, bu somut şekilde de ortaya konulduysa, bunun cezası neyse herkes çekmeli. Eğer somut bir şey varsa sahada bunu gösterebiliyorlarsa kazandığımız 16 maçtaki takımlardan birisi bize şike yaptıysa zaten onun cezası yasalarla açık. Şikeyle beslenen insanlar değiliz. Yoksa suç yaratmaya çalışmanın anlamı yok. Şike sahada olur, sahaya bakılsın. Türk futbolunda hız sınırı aşılmış ama radar bir takıma tutulmuş, asıl dert orada.''

lafından

"Bugüne kadar herkes hız sınırını geçti ancak radar bizim arkadaşlarımıza tutuldu, sıkıntı burada başlıyor. "

bunu yorumlayabiliyorsun veya c/p bile beceremiyormusun merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

son açıklamayı okudumda tam düşündüğüm gibi,

çok daha öncede yazmıstım, aziz yıldırım hala fenerbahçe başkanıysa bunun sebebi gerçekten suçlu olduğu içindir. Çok net bu,

Çünkü aziz yıldırım biliyor ki, türkiye de fenerbahçeye ceza vermek kolay değil , 30 milyon insandan bahsediyoruz, göt ister fener e ceza vermek, ama aziz yıldırıma ceza vermek kolay, bu yüzden aziz yıldırım suçlu olduğunu bildiği için hala başkan,

ve ceza almadan yırtmasının tek yolu fenerbahçeyi kullanmak, fenerbahçeden istifa ederse hiç bir kurtuluşu kalmazdı , ama bu zamana kadar yaptığı gibi ve bu gün attığı yazıyla daha da üstüne basarak , bu dava fenerbahçe davasıdır a getiriyor olayı,
milyonlarca taraftara oynuyor, siz benim arkadam durun diyor, ceza veremezler diyor.

madem fenerbahçe suçsuz ,madem sen suçsuzsun basardın istifanı yargılayın hadi derdin. hiç bir yere bağlı değilim arkamda kimse yok buyurun yargılayın derdin, madem fenerbahçeni bu kadar seviyorsun, basarsın istifayı suç varsa benimdir beni yargılayın dersin.

ama yemez işte neden yemez çünkü yaptıklarının farkında ve bundan tek kurtuluş yolu fenerbahçenin gücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski yarsavcı milletvekili olan hanımefendi, mitle ilgili kanun değişikliği ile ilgili olarak , devam eden soruşturmaya müdehale, suça teşvik falan filana demiş demiş..
Cumhurbaşkanı dahil bütün ülke bu sözleri söylerken, benimde altında imzam var diyerek şike cezalarının düşürülmesiyle ilgili kanunu savunduğu konuşmasın bugün gibi aklımda !!
Ondan sonra da biz nerde yanlış yaptık, vatandaş niye başkalarına meğil etti diyorlar !!
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

son açıklamayı okudumda tam düşündüğüm gibi,

çok daha öncede yazmıstım, aziz yıldırım hala fenerbahçe başkanıysa bunun sebebi gerçekten suçlu olduğu içindir. Çok net bu,

Çünkü aziz yıldırım biliyor ki, türkiye de fenerbahçeye ceza vermek kolay değil , 30 milyon insandan bahsediyoruz, göt ister fener e ceza vermek, ama aziz yıldırıma ceza vermek kolay, bu yüzden aziz yıldırım suçlu olduğunu bildiği için hala başkan,

ve ceza almadan yırtmasının tek yolu fenerbahçeyi kullanmak, fenerbahçeden istifa ederse hiç bir kurtuluşu kalmazdı , ama bu zamana kadar yaptığı gibi ve bu gün attığı yazıyla daha da üstüne basarak , bu dava fenerbahçe davasıdır a getiriyor olayı,
milyonlarca taraftara oynuyor, siz benim arkadam durun diyor, ceza veremezler diyor.

madem fenerbahçe suçsuz ,madem sen suçsuzsun basardın istifanı yargılayın hadi derdin. hiç bir yere bağlı değilim arkamda kimse yok buyurun yargılayın derdin, madem fenerbahçeni bu kadar seviyorsun, basarsın istifayı suç varsa benimdir beni yargılayın dersin.

ama yemez işte neden yemez çünkü yaptıklarının farkında ve bundan tek kurtuluş yolu fenerbahçenin gücü.

sonuna kadar doğruu
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

EmenikeNiangSow said:

Oh küme düşmekten yırtıcaz. Eksi puan tekrar oylanacakmış bu sefer kabul edilir.
Gs'ye kapak oldu muhaha. Hani düşecektik? Çatır çatır kaldık ligde hahahah.

Bu kafada çok adam var yalnız ben ona yanıyorum

malesef yapmadıysa da düşsün kafaları da var.
Sosyal ağlarda paylaş

beğenmediğimiz Aydınlar'ın yaptığını hangi fenerbahçe yöneticisi yapabilmiş bırak istifayı.Bu kadar varolan maddi ve manevi kaybın sorumluluğunu başkan da dahil hangi yönetici üstlenmiş şu zamana kadar.Aydınlar açıkça söyledi benim yüzümden maddi kayıp yaşanmış ise cebimden veririm diye.Aziz madem suçsuz neden daha ağzından böyle bir laf çıkmadı.Çünkü kişisel çıkarlar uğruna fenerbahçeyi kullanıyor.Bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...