SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 SUçlamalara karşı cevab varsa iyi olur zaten, yoksa bunlardan oluşuyorsa 1200 sayfa mahkeme "bilader 1200 sayfa bununla kafa mı ütülenir, uyuz oldum sana müebbet veriyorum" dese yeri ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 1200 sayfa nedir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 1200 sayfa:) Vaktiyle kuponla ansiklopedi dagitirken, ansiklopedileri ust uste dizen ve bakin bizimki digerlerinden daha yuksek, daha cok bilgi var icinde diyen gazetelere benzemis. Bu 1200 sayfanin 14 subat ta okunup, aziz yildirim in beraat edecegini dusunen kac kisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 1200 sayfayla mahkeme önüne devasa kalp çizip 14 şubat kutlayacakmış aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Allah büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sike ve tesvik hakkinda 1200 sayfa yazi yazabilecek tek adamdir aziz zaten. sebep sonuc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 boş zamanı çoktu abi içeride, yazmıştır işte aklına geldikçe asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 devlet çalkalanıyor mit kck derken. fener küme düşerse gündem değişir. 2-3 hafta içinde bank asyadayız bence. :D yanımıza trabzon ya da bjk yı alsak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sıvama aşaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Ridvan in MAA gorusmesi ile ilgili aciklamalari: http://spor.milliyet.com.tr/ridvan-dilmen-aydinlar-i-bombaladi/spor/spordetay/12.02.2012/1501328/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 said: Bu konuşmaların ardından Mehmet Ali Aydınlar, 'Ancak Fenerbahçe'den puan silinmesi gerekecek' dedi. Aykut Kocaman niye diye sorduğunda, Kocaman'a 'Malesef yöneticileriniz şike yapmış' diyerek cevap verdi. Kocaman bu açıklamanın ardından ise 'O zaman bizi küme düşürün' dedi. Hatta sonrasında ben UltraAslan kurucusu arkadaşımdır, Mehmet Ali Aydınlar'a 'O bile sizin kadar Fenerbahçe'den nefret etmiyordur' dedim. Daha sonrasında 'Siz beni sevmezsiniz biliyorum ama ben de sizin için benzer şeyler düşünüyorum' dedim ve odadan ayrıldık -Yöneticileriniz şike yapmış, ceza alacaksınız. -Feneri seviyosanız kurtarın. Ben böyle yorumlarım burayı. Şike yapıldığı söylendiği halde cezaya karşı bu konuşmayı yapan adam böyle bi istekle söylemiştir o dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Gallant said: Ridvan in MAA gorusmesi ile ilgili aciklamalari: http://spor.milliyet.com.tr/ridvan-dilmen-aydinlar-i-bombaladi/spor/spordetay/12.02.2012/1501328/default.htm Doğruluk abidesi Aykut Kocaman'ın da yalanı ortaya çıktı. Külliyen yalan, ben niye görüşeyim MAA ile diyordu sürekli. Konuşmalar da bombaymış. MAA Feneri düşürmemek için yapabileceği herşeyi yapmış, çıkış yolu kalmayınca da düşürmekten başka abuk subuk yalan uydurup istifa etti. zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aykut görüşmedim demedi bi tarafınızdan sallamayın. ben puan pazarlığı yapmadım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 külliyen yalan dedi... erman güzel açıkladı onu konuşulan herşey. görüşmeyi açıklamıyorlar ama ne hikmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Herşey ortada herkes biliyor, aykuta hala adamlık taslamasın millete. kendiside biliyor şike yaptıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 SeaGle said: said: Bu konuşmaların ardından Mehmet Ali Aydınlar, 'Ancak Fenerbahçe'den puan silinmesi gerekecek' dedi. Aykut Kocaman niye diye sorduğunda, Kocaman'a 'Malesef yöneticileriniz şike yapmış' diyerek cevap verdi. Kocaman bu açıklamanın ardından ise 'O zaman bizi küme düşürün' dedi. Hatta sonrasında ben UltraAslan kurucusu arkadaşımdır, Mehmet Ali Aydınlar'a 'O bile sizin kadar Fenerbahçe'den nefret etmiyordur' dedim. Daha sonrasında 'Siz beni sevmezsiniz biliyorum ama ben de sizin için benzer şeyler düşünüyorum' dedim ve odadan ayrıldık -Yöneticileriniz şike yapmış, ceza alacaksınız. -Feneri seviyosanız kurtarın. Ben böyle yorumlarım burayı. Şike yapıldığı söylendiği halde cezaya karşı bu konuşmayı yapan adam böyle bi istekle söylemiştir o dediklerini.burdan nası bunu cıkarıdn helal lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ahaha hakkaten müthiş bir çıkarım olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 E iyi de adam yöneticileriniz şike yapmış dedikten sonra kalkıp "UltraAslan kurucusu arkadaşımdır, 'O bile sizin kadar Fenerbahçe'den nefret etmiyordur" dersen, yöneticileriniz şike yaptığı için alacağınız cezayı mehmet ali aydınlar nefretinden veriyormuş gibi yansıtmaya çalışıyorsun demektir. Yöneticilerin şike yapmış ceza alacaksın maa'ya "fenerden nefret ediyosun" diyosun fenerden nefret etmesen bu cezayı verdirmezdin demek işte, sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 o zaman bizi kume dusurun cumlesini gormemek icin yirtiyo musun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Yoo, küme düşürün diyen aykut. Ağlaklık yapan rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 aykut blöf yapıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Aykut Kocaman: Şike sahaya inip inmemiş mi ona bakmak lazım. Suçtan şikeden beslenen insanlar değiliz. Bugüne kadar herkes hız sınırını geçti ancak radar bizim arkadaşlarımıza tutuldu, sıkıntı burada başlıyor. lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Abbovvv bu Aykut ya salak ya da önhaber geldi zararın neresinden dönersek kardır uygulamasına girdiler. Bu ne demek ya herkes yaptı biz yakalandık. hehehe sevgililer gününde öpecekler Aziz ve FByi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://www.ordudaspor.com/portal/images/haberfoto/2012/ocak/G-dengeleri-deiti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 maa tekrar mı aday oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar