Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
Bu konuşmaların ardından Mehmet Ali Aydınlar, 'Ancak Fenerbahçe'den puan silinmesi gerekecek' dedi. Aykut Kocaman niye diye sorduğunda, Kocaman'a 'Malesef yöneticileriniz şike yapmış' diyerek cevap verdi. Kocaman bu açıklamanın ardından ise 'O zaman bizi küme düşürün' dedi. Hatta sonrasında ben UltraAslan kurucusu arkadaşımdır, Mehmet Ali Aydınlar'a 'O bile sizin kadar Fenerbahçe'den nefret etmiyordur' dedim. Daha sonrasında 'Siz beni sevmezsiniz biliyorum ama ben de sizin için benzer şeyler düşünüyorum' dedim ve odadan ayrıldık

-Yöneticileriniz şike yapmış, ceza alacaksınız.
-Feneri seviyosanız kurtarın.

Ben böyle yorumlarım burayı. Şike yapıldığı söylendiği halde cezaya karşı bu konuşmayı yapan adam böyle bi istekle söylemiştir o dediklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Gallant said:

Ridvan in MAA gorusmesi ile ilgili aciklamalari:
http://spor.milliyet.com.tr/ridvan-dilmen-aydinlar-i-bombaladi/spor/spordetay/12.02.2012/1501328/default.htm

Doğruluk abidesi Aykut Kocaman'ın da yalanı ortaya çıktı. Külliyen yalan, ben niye görüşeyim MAA ile diyordu sürekli.

Konuşmalar da bombaymış. MAA Feneri düşürmemek için yapabileceği herşeyi yapmış, çıkış yolu kalmayınca da düşürmekten başka abuk subuk yalan uydurup istifa etti. zaa.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

said:
Bu konuşmaların ardından Mehmet Ali Aydınlar, 'Ancak Fenerbahçe'den puan silinmesi gerekecek' dedi. Aykut Kocaman niye diye sorduğunda, Kocaman'a 'Malesef yöneticileriniz şike yapmış' diyerek cevap verdi. Kocaman bu açıklamanın ardından ise 'O zaman bizi küme düşürün' dedi. Hatta sonrasında ben UltraAslan kurucusu arkadaşımdır, Mehmet Ali Aydınlar'a 'O bile sizin kadar Fenerbahçe'den nefret etmiyordur' dedim. Daha sonrasında 'Siz beni sevmezsiniz biliyorum ama ben de sizin için benzer şeyler düşünüyorum' dedim ve odadan ayrıldık

-Yöneticileriniz şike yapmış, ceza alacaksınız.
-Feneri seviyosanız kurtarın.

Ben böyle yorumlarım burayı. Şike yapıldığı söylendiği halde cezaya karşı bu konuşmayı yapan adam böyle bi istekle söylemiştir o dediklerini.
burdan nası bunu cıkarıdn helal lol
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de

adam yöneticileriniz şike yapmış dedikten sonra kalkıp "UltraAslan kurucusu arkadaşımdır, 'O bile sizin kadar Fenerbahçe'den nefret etmiyordur" dersen, yöneticileriniz şike yaptığı için alacağınız cezayı mehmet ali aydınlar nefretinden veriyormuş gibi yansıtmaya çalışıyorsun demektir.

Yöneticilerin şike yapmış
ceza alacaksın
maa'ya "fenerden nefret ediyosun" diyosun

fenerden nefret etmesen bu cezayı verdirmezdin demek işte, sori.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...