Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

EricCantona said:

Bak arka sayfada kalmış, geçen sezon kupa bizim için çok önemliydi, avrupaya tek gitme şansımızdı ama şike falan yapmamışız,hatta teşebbüs bile etmemişiz ki son 50 yıldır falan en apaçi başkanımız Adnan Polat'tı. Canaydın için falan şike yapardı demesi için bi insanın cidden oksijeni hiç alamıyor falan olması lazım.

Hayır anlamadığım geçen sezon Galatasaray normal yollardan küme düşse ligtv batıcak mıydı? Hiç yaygara falan koparmadılar küme düşme kalksın,bi sezonluk kimse düşmesin diye...

Şimdi gelip yayın geliri ot bok diye böyle karar veriliyorsa cidden komik ^^

Fenerbahçe 58 değişmesin istiyorculara da kapaklar takılmış ben uğraşıp çıkarmamıştım gazete küpürlerini muhtar gerekeni yapmış.

Adnan Polat on numara başkandıda siz farkına varamadınız henüz.

Ünal Aysal klübü Demirörenin 10 katı ele geçirecek o zaman görücem sizi :) "Ütücek" adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

evet ünal başkan ayıp ediyor hakkaten

sen takımı 8. likten al lider yapp

böyle ütülmez

Büyük başarı hakkaten.

Türkiye tarihinde en kötü yıllarını geçiren fbnin 4-5 puan önünde. Of. Başarıya bak.

Galatasaray bikere 8. olur zaten. Bi 5 yıl daha olmaz ondan sonra. Istersen yoldan geçeni koy.

Sanki bucaspordan vs bahsediyorsunuz. Bahsettiğiniz takım Galatasaray.

Abi olay bitek puan değil. Ünal Aysal harbi pis bi adam ticaret ile ilgili konularda. Kimse başkan olmasını istemiyordu para dışında, klübü hortumlar haberiniz olmazç
Sosyal ağlarda paylaş

Alakası yok kapakla filan. Aynı durumda Gs olsaydı ben merak ederdim Fenerbahçe'nin tutumunu. Sadece stad konusunda saçma sapan her köşe yazısından yorumcusuna kadar yaygara polemik yapmadı mı Fenerbahçe?
Neymiş, Aziz başkan çok yardım etmişmiş. Saoluversin lol...
Ünal Aysal'ın sergileyeceği tutumu Fenerbahçe'de sergileyecek az adam var kusura bakmayın.
Ünal Aysal pis bir adam olsun da, en azından kulubü pisliğe sokmamış bak. Ha ilerde sokarsa, o zaman biletini Galatasaray keser zaten, hala başkan başkan diye ortalıkta dolaştırmaz, maskesini tişörtünü çıkarmaz.
Fark bu..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Zegna..

Sende şu bizim denizlispor maçında şampiyonluğu Gsye verdiğimiz maçın - hatta son bir kaç haftanın kanıtları var mı?

Hani teşvik primlerinin şikelerin havada uçtu GS tarafından?

Yüzleri olmazmış vıdıvıdı konuşmayı. Karakterlere bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Ya Zegna..

Sende şu bizim denizlispor maçında şampiyonluğu Gsye verdiğimiz maçın - hatta son bir kaç haftanın kanıtları var mı?

Fena saçmalıyorsun farkında değilsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Ya Zegna..

http://www.youtube.com/watch?v=Vt-gZUzB13Q
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna, geçen sayfa yazdım. Geçen sene BOK gibi bir takımımız vardı, ve tek umudumuz biraz motivasyonla ite kaka oynamaya çalıştığımız Türkiye Kupasıydı. Zira Avrupaya gidebilme şansımız sadece o kupayı alabilmekti. Tıpkı Beşiktaş gibi. Görüyoruz işte. Beşiktaş da geçen sene 5-7 arası cirit atıyordu sıralamada ama Avrupa aşkına Türkiye Kupası Finali rezaletleri ortada. Yargılandıkları maç Kupa Maçı.

Adnan Polat bilmiyor muydu o zaman tek şansının Türkiye Kupası olduğunu? O kupayı alsa belki hala başkan olarak devam edecekti şu an. Yapma niyeti olsa çatır çatır girişirdik o işe. İçerde Gaziantep'i 1-0 yenebilsek tur atlıyorduk, 0-0 bitti. Gayet de bu işlere girilecek zemin vardı, niye girmediler?

Öte yandan Trabzonspor da yaptıysa onun da canı cehenneme. Doğrudur, medya sürekli Fenerbahçeyi ön planda tutuyor. Bunun nedeni Türkiye Futbolunun 2 amiral gemisinden biri olması, Gs & Fb > Ts veya BJK. Eh bir de Aziz Yıldırım'ın 19 maç için savunma isteniyor. Rezaletin başını büyük ölçüde Fenerbahçe çekiyor. İddianamede 8 takım varmış. Bana göre şikeymiş, teşvikmiş, teşebbüsmüş ayırt etmeden hepsine aynı cezayı versinler zaten. Kupayı da Bursaspor alsın lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto abi niye gerçekleri yazdığımız zaman fena saçmalıyorsun oluyor?

O dönem tüm deliller çıkmıştı ortaya Gsnin yaptığı. Hepsi hasıraltı edildi.

Yok biz vıdıvıdı konuşmayız deniyor. Bugun sizden çok konuşan yok. Işinize gelmeyince fena saçmalıyorsun.

Ne bok yiyosanız yiyin ya, en temiz gs oley
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Yok biz vıdıvıdı konuşmayız deniyor. Bugun sizden çok konuşan yok. Işinize gelmeyince fena saçmalıyorsun.

http://www.youtube.com/watch?v=lrF5x1OSJuQ
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Ne delil çıktı ortaya? Bir tane bi şey söylesene ağlayan fenerbahçeliler dışında?
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

Bir önceki sayfaya trabzonla ilgili delilleri koydum hasıraltı edilmiş iddaanameden bir yorum gelmedi niyeyse zegna.

Odatv kaynak.

trabzon deliller

ya şunu postlayıp duruyosunda zaten trabzonun teşvik girişiminde bulunduğu bilinmiyor muydu herkes tarafında?

sadri şener içeri alınmadı mı?burda bile kaç defa söylendik trabzon 58. maddenin değişmesini istiyor çünkü onlar da yanacak diye.

neyi kanıtlamaya çalışıyosun burda zaten bilinen şeyler bunlar.

olay basına neden yansımadı olayıysa basına şucu o.
sonuçta ordaki deliller iddaanamedeki deliler,ee iddaname nerde mahkemede.

problem?
Sosyal ağlarda paylaş

hasıraltı edilen TS li yoneticilerin hele o as baskan dansoz nevzat sakar mıdır nedir onun yaptıkları ortada, sadri sener ortada.

bu herifler bu belgelere vs ragmen birde yuzsuzce sampiyonluk kupası trabzona verilmelidir diye acıklama yapıyor,

cok sevgili siz " türk futbolunun gelecegini dusunen super temiz takım taraftarları" bir kelime etmiyorsunuz, ondan sonra da diyorsunuz ki durus budur.

yerler oyle duruşu yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Adnan Polat bilmiyor muydu o zaman tek şansının Türkiye Kupası olduğunu? O kupayı alsa belki hala başkan olarak devam edecekti şu an. Yapma niyeti olsa çatır çatır girişirdik o işe. İçerde Gaziantep'i 1-0 yenebilsek tur atlıyorduk, 0-0 bitti. Gayet de bu işlere girilecek zemin vardı, niye girmediler?

e abi bu mantikla

aziz yildirim bilmiyo muydu fenerbahce - trabzon macindaki hakemi satin alip son macta sampiyonlugu kaybetmemeyi?

veya

denizlispor u satin alip yine son macta sampiyonlugu kaybetmemeyi?
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim getirirsin belgeleri, şu şudur dersin eyvallah derim. Şimdi şöyle bir mesaja ne dememi bekliyorsun?

Peki ben Fenerbahçe'nin 2001 yılında Ankaragücü'ne Ali Sami Yen'de oynanan maç için teşvik verdiğini (Cafer vardı bir ara ne oldu mesela bak) iddaa ediyor muyum elimde birşey yokken?

Getirirsin konuşmaları onu bunu, emin ol küme düşsün Galatasaray diye yürüyecek ilk adam benim hiç süphen olmasın. Ama bana kalkıpta "yahu bilmiyor musunuz sanki olanları" deyip gelme, çünkü bunun sonunu bilemeyiz. Sen bir şey sallarsın, ben bir şey sallarım..

Haha Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u ne olursa olsun herhangi bir maç için satın alabileceğini düşünen var mı ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

Iggy said:

Bir önceki sayfaya trabzonla ilgili delilleri koydum hasıraltı edilmiş iddaanameden bir yorum gelmedi niyeyse zegna.

Odatv kaynak.

trabzon deliller

ya şunu postlayıp duruyosunda zaten trabzonun teşvik girişiminde bulunduğu bilinmiyor muydu herkes tarafında?

sadri şener içeri alınmadı mı?burda bile kaç defa söylendik trabzon 58. maddenin değişmesini istiyor çünkü onlar da yanacak diye.

neyi kanıtlamaya çalışıyosun burda zaten bilinen şeyler bunlar.

olay basına neden yansımadı olayıysa basına şucu o.
sonuçta ordaki deliller iddaanamedeki deliler,ee iddaname nerde mahkemede.

problem?

e adamlar sampiyonlar ligine gitti iste bu halde.

hatta trabzonun sampiyonlar ligine gidicegi aciklandiginda sadri senerin yurtdisina cikis yasagi vardi, olay direk ortpas edilip kaldirildi o yasak
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...