Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

E şu süreçte tek dik duran takım Galatasaray. Malesef bişeylerin köpeği olmuş durumda diğer takımlarımız. Şike soruşturmasının içinde olan takımlar şike cezalarıyla ilgili fikir beyan ediyor muz federasyonu sanki.

3 Temmuzdan beri çizgisinden zerre kadar sapmadı başta Aysal ve yönetim. Dolayısıyla bir tek adam gibi takım Galatasaray'mış ligde kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadım, tapelerden alıntı o geldi mi köpekler lafı Aziz Yıldırım'ın. Hatta cevap olarak da geldiler size biat ediyorlar cevabını almış adam...

Aziz Yıldırım söyleyince alınmıyorsunuz da ben alıntılayınca mı problem oluyor?

Ayrıca şu forumda benim kadar uçan başka kullanıcı yok, merak etme uçulucak bir durum olsa saniye kalmam yörüngede anında takarlar roketimi =))
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

E şu süreçte tek dik duran takım Galatasaray. Malesef bişeylerin köpeği olmuş durumda diğer takımlarımız. Şike soruşturmasının içinde olan takımlar şike cezalarıyla ilgili fikir beyan ediyor muz federasyonu sanki.

3 Temmuzdan beri çizgisinden zerre kadar sapmadı başta Aysal ve yönetim. Dolayısıyla bir tek adam gibi takım Galatasaray'mış ligde kusura bakmayın.

su muhasebenizde gosteremediginiz bi para vardı 1 milyon euromu 2 m euromu neydi, şikede tesvikte kullanıldı deniliyordu, noldu o olay? ben takip etmedim FB ts bjk kaosu tam gozaltılar arasında kaynadı heralde.

3 temmuzdan beri unal aysal ve yonetimin yaptıgı tek şey mezarcılık, artislik kusura bakma.

allahtan Gs kazandı Fb ye karsı, yenilse daha da saldırır cosarlardı heralde.

TFF ye ihtarname yollamıs simdide, gercekten komedi dans uclusunu gecmis unal aysal ve yonetimi.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Lafım sana değil, tuttuğum takımı adres gösteren yöneticiyeydi.

Daha açık yazamam herhalde...

sen okudugunu anlamamıssın heralde, tekrar oku yazdıgımı.

"senin yazdıgına gore" demişim, yoksa tuttugun takıma kopek demiyorum rahat ol.

hakaret etme amacında degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsi geçen rakam 1 milyon dolar. Olayın ortaya çıkışı birisinin Adnan Polat'ı parayı zimmetine geçirmekle suçlaması, bunu bahane bulan Aziz Yıldırım paranın Denizli'ye teşvik olarak gönderildiğini iddia etti.
Klüp bütün maddi kayıtlarını anında açtı emniyete, kimse göz altına alınmadı tutuklanmadı emniyete kendi arabalarıyla gidip bilgi verip kendi arabalarıyla döndü ismi geçen adamlar, konu çoktan kapandı gitti ama bi şekilde Galatasaray'ı da batağa çekmek için yırtınan Fener medyası arada sırada alttan alttan vermeye çalışıyor haberi.

Bilmemkaç sene önceki UEFA maçı da alakasız şekilde Ercan Saatçi'nin talimatıyla gündeme getirildi Galatasaray'ın yine aynı şekilde,hiç Galatasaray'la alakası olmadığı halde...

Galatasaray ilk günden beri çizgisini hiç bozmadı, tabi kabullenmek zor bu kadar çamura bulanmış bir yönetime sahipken ezeli rakibinin bu kadar temiz ve dik duruşunu...
Ne dedik biz bu ateş üfleyerek sönmez, kural neyse onu uygulayın. Son olarak da uyardılar, siz devlet memurusunuz, birilerini kayırıcaz diye ülkeye ceza aldırırsanız,bizim avrupaya gidişimizi baltalarsanız görevi kötüye kullanmaktan dava açarız bu uyarı da yasal olarak şu kenarda dursun dediler.

Fenerli bünyesi almıyor tabi böyle dürüst yasal tehditleri, sizin anlıyacağınız dilde konuşma Aziz Yıldırım'ınki, hakem odası basıp ana bacı küfür etmek,tehdit savurmak dimi doğrusu?
Sosyal ağlarda paylaş

o para hala kayıtlarda vs gosterilemedi ve muamma sekilde kaldı bu arada, nereye harcadınız belli degil yani.

bünyelerde sıkıntı yokta, sen GS taraftarı olarak GS nin hic bir sekilde tesvikmis vs imis girmedigine inanıyorsan pembe dunyanda mutluluklar dilerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

vaperon said:

Laf oyununa da girme o demiş gibi göstermen bile rahatsız edici.

Ben Beşiktaş'a paranın köpeği olmuş lafından alınırım kardeşim, kusura bakma. O zaman gereğini yap adam bunu demiş, kastetmiş ise ve hala uçurmuyorsan neyi bekliyorsun onu söyle.

öff gündem yaratma kardeşim. kimse kimsenin takımına kopek demiyor anlamadın bi turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

FLAŞ: F.Bahçe kendisinden puan silinirse, üst üste 2 maça çıkmayarak kendi kendini küme düşürecekmiş.. Bu hareket facianın başlangıcı olur..

ibrahim seten yazmis.

durum direk bu
http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/592/my-brain-is-full-of-fuck.jpg

her saat ruzgarin yonu degisiyor ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...