Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ibrahimseten İBRAHİM SETEN FLAŞ: Ordu seyahati öncesi Aykut Kocaman'ın takım uçağından inip 4 saat İstanbul'da kalmasının sebebi anlaşıldı: M.Ali Aydınlar'la görüşmek! ibrahimseten İBRAHİM SETEN M.Ali Aydınlar-Aykut Kocaman görüşmesinde önemli bir TV yorumcusu hazır bulundu.. Kim olduğunu da siz tahmin ediverin bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben ettim ! ben ettim ! rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 said: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi. Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak. Tazminat davası açacağız Bu arada Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı’na karşı Türkiye’de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu. 1 maç için 101 sayfa savunma Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, “Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil’ diyor. TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza. Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mahkeme şöyle yapıcak; http://www.madden-school.com/forum/images/smilies/tldr.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 asdasdşmaslşdkmasş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 LOL. Dönen haberler çok fena. UEFA kendi tüzüğünü ve Yunanistan Ligindeki düşürmeleri de emsal göstererek Fenerbahçe'nin 3 Lig düşürülüp eksi puan ile başlamasını istiyor diyorlar, TFF ise Bank Asya olma mı :/ modundaymış. O davayı açmayacaktı Fener. Şikeden beter fatal error oldu. UEFA sen misin hem suçlu hem güçlü bana kafa tutan diye sonuna kadar ağlatacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 mokoko said: said: TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza. Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi. abi ahahha fena ağlayacak yani aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ahahah o dikkatimi çekti. Şikeli maçta 101 sayfa derken 3 satır sonra yine Galatasaraya sardı, yazık dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Ahah 3 lig birden ne abi, takim kuralim fenerle top oynayalim. Mahalle maci gibi efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 said: Başkanımız Aziz Yıldırım, TV8 kanalında yayınlanan Herşey Futbol programının sunucusu Faik Çetiner ile yaptığı görüşmenin detaylarını aşağıda paylaşıyoruz. HANİ BENİ KURTARACAKLARDI? 6222de değişikliğe gidildi. Kürsüden çıkıp bu Aziz Yıldırımı kurtarma operasyonu dediler. Hani nerde‚ hala tutukluyum. Bunu konuşanlar‚ yazanlar şimdi niye yorum yapmıyor? DERSİMİ ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUM Yaklaşık 6 aydır tutukluyum. Gece gündüz dersimi çalışıyorum. Bu iddianame bizi beraat ettirecektir. 1 yıl ceza alsak bu kadar yatardık. Neden hala tutukluyum bilmiyorum. Bildiğim tek şey birilerinin bizim için düğmeye bastığı. FUTBOLCULAR NEREDE? Maçlarda şike var diyorlar. Şike sahada olur ama gel gör ki tek futbolcu tutuklu değil. Bir tek Bülent Uygun var o da teknik direktör. Eskişehirspor Trabzonspor maçında 7-8 futbolcu teşvik almış diyorlardı‚ kimseyi sorgulamadılar. İbrahim Akına 100 bin euro vermişiz. Kim kime vermiş‚ para nerede? TARLALAR SÜRÜLDÜ MÜ? 3 maç için tarlalar sürüldü deniyordu. iddianamede sürülen tarla sayısı da 1e inmiş. Sürülen 2 tarlaya ne oldu? 6 MAÇ BUHAR OLDU? Hani 19 maçta şike yapılmıştı? İddianamede 13 maç var. Medya bu işi sorgulamıyor. 6 maç buhar olup uçtu mu? Bucaspor Fenerbahçe maçı şikeydi. İddianamede o maç yok‚ etik kurulu raporunda var. Bunu anlayan varsa bana anlatsın. 58. MADDE DEĞİŞMEMELİ Üstüne basa basa söylüyorum 58. Madde değişmemeli. Bunu bizi kurtarma operasyonu olarak gösteriyorlar. Ben bunu istemiyorum. Herkes temiz‚ Fenerbahçe mi kirli? 50 yılın faturasını bize çıkaramazlar. 1998 yılında göreve geldim o günden bu güne tüm maçlar incelensin. Hodri meydan. ŞENOL GÜNEŞ YANMIŞTI! Urfada Trabzonspor ile yaptığımız ve 3-1 kaybettiğimiz kupa finali töreninde Şenol Güneş bana başkanım üzülme siz de şampiyon olursunuz dedi. Daha sonra lig maçı oynadık. Berabere kaldık ve şampiyonluğu kaybettik. Trabzonsporu yenseydik Şenol Güneşte o sözleri bana telefonda söyleseydi hem o hem Trabzonspor yanmıştı. Böyle şey olur mu? GALATASARAYA DESTEK VERDİM Türk Telekom Arenanın yapılması aşamasında Galatasaraya destek verdim. Türk futbolunun lokomotiflerinden Galatasarayın büyük bir stada ihtiyacı vardı. Bunu bizzat başbakanımıza söyledim‚ kendisi de bunu bir toplantıda dile getirdi. Stadın yapımına köstek değil‚ destek olduk. 3 YIL DEĞİL‚ HER YIL ŞAMPİYON OLURDUK 13 yılda yaptıklarımı 5-6 ayda bitirmeye çalışıyorlar. Türk futboluna büyük hizmetler verdim. 30 milyon dolar cebimden para harcadım. Stat yaptım‚ kapalı salon yaptım‚ tesis yaptım 2000 amatör sporcuyu barındırdım. Tek gün tek çalışanımın ya da sporcumun maaşını ödememezlik yapmadım. Bütün bunları yapmayıp‚ parayı transfere yatırsaydım 3 yıl değil‚ her yıl şampiyon olurduk. Geçen seneki takıma bir de Emenikeyi koyun‚ bizi kim yenebilirdi? BAŞBAKAN İLE ARAMIZA GİREMEZLER Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiyenin şansı. Benim Onunla problemim olduğu söyleniyor. Telefonda hakaret ettiğim ve ihaleler konuşuluyor. Bunların gerçekle alakası yok. Başbakan ile aramıza kimse giremez. TÜRKİYEYİ SALLAYACAĞIM ilk duruşmayı iple çekiyorum. Bütün bilgi ve belgelerimle mahkemeyi bekliyorum. Beni herkes iyi dinlesin. 14 şubat günü Türkiyeyi sallayacağım. Bugüne kadar kimsenin söyleyemediği‚ söylemeye cesaret edemediklerini Aziz Yıldırım açıklayacak. Sonra herkes şapkasını önüne koyup bir daha bir‚ daha düşünecek... Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 hadi bakalım, başkanın bu kadar kendine güveniyor olması umutlandırıcı tabi. ne olcaksa olsun da bitsin artık şu süreç, düşceksek düşelim, aklancaksak da aklanalım, ama belli olsun artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ya herif hala yalan üstüne yalan sallıyor bir de kendine güveniyor falan deniyor ya şaka gibi. Galatasaray'ın stad sürecinde sokmadığı çomak kalmadı Aziz Yıldırım'ın bide destek vermişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ne çomak soktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 İnce ayar. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19638760.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ahmet çakarda düşücek 5 takımı söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bakana bak bakana hey yavrum tarafsız bakana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=yRz1V_sMKHs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Mendoza said: İnce ayar. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19638760.asp yuh arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 harbi bakana bak bakana lol. terbiyesizlik baska birsey degil. zırlak TS yoneticileride mutluluktan gozyasları icinde alkıslamıslardır konusmayi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 azizin her demecinde maske takıp dolaşmaktan iyidir =P ayrıca beşiktaşın da hakkı yeniyo, ama ağlamıyoruz yine bak bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sandıkta verecektiniz bakana cevabını:)... Herşey iyi hoşta Seyrantepe'ye yardım edilip edilmemesinin, şike ile pek alakasını bulamadım. Galatasaray'ı işin içine sokmayalım pls..Ayrıca 3 tarla argümanına Tarla şu şudur demek yerine (gerçek savunma bu olmaz mı), tarlalar 1'e indi savunması fail gibi göründü gözüme. Hani yaptık ama o kadar yapmadık aslında der gibi. Ya da ben öyle anladım..Gerçi düşününce onun cevabı da (Tarla'nın ne olduğu) Faik Çetiner'e söylenmez heralde:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Yok orda hani bir sürü şike vardı nereye gitti onlar. Kamuoyunun gözünü boyamak için hareketler yapıldığını kastediyor. Tabi görecez bakalım kalanlara ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 gerci sasırmamak lazım, mesut yılmaz gibi basbakan gordu bu ulke, gidip bakan TS fanatigi olsa ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar