Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

SON DAKIKA | Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve İbrahim Akın tahliye edildi.
SON DAKIKA | Ümit Karan ve BJK yetkilisi Ahmet Ates de tahliye edildi.

adamların 6 ayını yediler (bjkliler için konuşuyorum), şimdi saldılar. bjk kurtuldu. ibrahim akın ve ümit karan da salındıysa onlara giden para diye birşey olmadığını hakim de kabul etmiş demektir. en ciddi iddialar buradalardı. sadece örgüt suçundan yargılanacak muhtemelen fenerbahceli yöneticiler.

eh korcan ile iskender de salınmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Saat 20:00'dan önce salınacaklarmış beşiktaş taraftarı metris e gidiyormuş.

Bana da öyle geliyor fizban, bu işi kulüplere yansıtmayacaklar. Aziz ve diğerlerini yasadışı suç örgütü falan gibi şeylerle ve futbola karışmak ile bağlayacaklar sağlam ceza verecekler.

Kafamızı kuma gömeceğiz ama uefa muhtemelen sağlam bir ceza verecektir türkiye'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:
Kafamızı kuma gömeceğiz ama uefa muhtemelen sağlam bir ceza verecektir türkiye'ye.
vermeyecek. çünkü uefa'nın ceza vermesi için takımın şikeden sonra avrupa'da oynaması gerekiyordu. bu arada fenerbahçe şike davasından / federasyon tarafından yürütülen soruşturmadan aklanarak çıkarsa (örgüt suçu kulübü bağlamaz), fenerbahçe yine tff/uefa ikilisinden parasını alır çatır çatır.
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah alır ama uefa'nın ona bakacağına inanmıyorum. Eğer tff şikeye rağmen küme düşürme cezası vermezse, Uefa'da çok rahat federasyona ceza verebilir.

Yeni yasa onaylanmadı değil mi? Bunlara neye göre salındı. Hadi tayfur falan için tamam da İbrahim Akın bir numaralı suçlu bu olayda?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

dusuncelihayvan said:
vermeyecek. çünkü uefa'nın ceza vermesi için takımın şikeden sonra avrupa'da oynaması gerekiyordu. bu arada fenerbahçe şike davasından / federasyon tarafından yürütülen soruşturmadan aklanarak çıkarsa (örgüt suçu kulübü bağlamaz), fenerbahçe yine tff/uefa ikilisinden parasını alır çatır çatır.

O pek mümkün durmuyor , örgütün ana amacı futbolda şike yaparak , çıkar sağlamak . İçinde FB siz şike/teşvik olayı neredeyse yok , bir tanesi kanıtlansa yeter UEFA için ztn . Belki ban bile koyabilir birkaç sene (atıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

"çankaya noteri anayasa mahkemesine göndermez zaten" diye düşünerek salmışlar heralde. yasa daha resmi gazetede yayınlanmadı.

işin komik yanı samet güzel için tek suçlama wederson'la buluşma ayarlamasıydı. wederson için sahaya giriş serbest olmuş. samet güzel için hala yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tayfur döner mi tartışmaları başlamış.dönemez daha doğrusu dönmemeli.

6 ay hapis yatmış bir adam psikolojik ve fiziksel olarak hazır olamaz.

yurt dışı yasağı var.büyük bir süpriz olmazsa gruptan çıkıyoruz.tayfur o maçlara gidemez.

en başta tayfur kabul etmez zaten ilk 2 maddeyi boşuna yazdım.takım şu an iyi durumdayken carlosun işini bıraktıracak kadar kişilik yoksunu değildir tayfur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...