xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Simdi soyle aciklayayim. Arastirmasini ve gelistirmesini ben yapacagim icin simdi ogrenmek icin size bi soriim dedim. Ana server imizin tamami turkiye de ve kendi firmamizda bulunmakta. Turkiye deki yonetim ister ki Rusya magazalarimizin kameralarini online olarak sifreli sadece bize ozel olacak kaydiyla sistemi kurup oturup izlemek istiyoruz dediler. 15 tane magaza var ve neler gerekli ne yapmak lazim ? size bi danisayim istedim. Yani amcalar oturacak turkiye de istedikleri magazaya tiklayip salon icinde istedikleri gibi izleyecekler. Cevrimici kontrol yani anlayacaginiz. Magazalara neler gerekli ? internet hizi video formati nasil yayim yapilir bilgilerini gecerseniz sevinirim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Teferruatını bilmiyorum da ,bizim köşe başındaki terzi ,zeytinburnundaki dükkanını 6 kameradan falan izliyordu tee burdan ,geçen gün gösterdi gülemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 valla babamlar gayet güzel kuruyo o sistemi, müşteri iphonedan bile açıp izleyebiliyor. ama nası oluyor hiç sormadım merak edip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tek bildiğim IP kamera diye bir şey olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Format olarak VP8 iyidir bence. Küçük, hızlı. Suradaki dosya VP8 mesela, 1,1 MB yer kaplıyor: http://forum.paticik.com/read.php?13,6019156#msg-6020726 İnternet üzerinde kullanmak için tasarlanmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar