Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir cümle çeviri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bağlaç sayısı beni aştı, idrak edemedim. yardım plx!

To judge the worth of a program, funding agencies, program administrators, and other interest groups decide to conduct an impact evaluation of a program in Act I of the evaluation process.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
To judge the worth of a program, funding agencies, program administrators, and other interest groups decide to conduct an impact evaluation of a program in Act I of the evaluation process.

Öyle değil bence:

Bir programın değerini belirlemek için finansman kurumları, program yöneticileri ve diğer ilgi grupları süreç değerlendirmenin birinci bölümündeki bir program için etki değerlendirmesi yürütmeye karar verir.
Mesaj tarihi:
bir programı değerlendirmek için;
değerlendirme sürecinin birinci aşamasında funding agencies,program administrators ve diğer ilgili gruplar impact değerlendirme yapmak için karar verirler.

gibi bişey galiba.

derken gerge daha güzelini yazmış zaten
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bir programın değerini belirlemek için finansman kurumları, program yöneticileri ve diğer ilgi grupları süreç değerlendirmenin birinci bölümündeki bir program için etki değerlendirmesi yürütmeye karar verir.

ehe bu
Mesaj tarihi:
Bir bölümün değerini ölçmek için, finansman şirketleri, bölüm başkanları/yöneticileri ve diğer ilgili gruplar, değerlendirme sürecinin başında "impact evaluation" uygulamaya karar verirler.

impact evaluation ne pohtur bilmiyom.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...