aramil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bağlaç sayısı beni aştı, idrak edemedim. yardım plx! To judge the worth of a program, funding agencies, program administrators, and other interest groups decide to conduct an impact evaluation of a program in Act I of the evaluation process.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Değerinde bir program, finansman kurumları, program yöneticileri ve diğer ilgi grupları yargılamak için bir etki değerlendirme, değerlendirme sürecinin Ben Yasası bir program yapmak için karar verir.
aramil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 o olmuyor işte karşılamıyor körolasıca gugıl tranzlate
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 To judge the worth of a program, funding agencies, program administrators, and other interest groups decide to conduct an impact evaluation of a program in Act I of the evaluation process. Öyle değil bence: Bir programın değerini belirlemek için finansman kurumları, program yöneticileri ve diğer ilgi grupları süreç değerlendirmenin birinci bölümündeki bir program için etki değerlendirmesi yürütmeye karar verir.
thecure Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bir programı değerlendirmek için; değerlendirme sürecinin birinci aşamasında funding agencies,program administrators ve diğer ilgili gruplar impact değerlendirme yapmak için karar verirler. gibi bişey galiba. derken gerge daha güzelini yazmış zaten
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 evet to judge sadece worth of a program a ait. çünkü öbür türlü decide a ait özne kalmıyo.
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 GERGE said: Bir programın değerini belirlemek için finansman kurumları, program yöneticileri ve diğer ilgi grupları süreç değerlendirmenin birinci bölümündeki bir program için etki değerlendirmesi yürütmeye karar verir. ehe bu
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bir bölümün değerini ölçmek için, finansman şirketleri, bölüm başkanları/yöneticileri ve diğer ilgili gruplar, değerlendirme sürecinin başında "impact evaluation" uygulamaya karar verirler. impact evaluation ne pohtur bilmiyom.
aramil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 çok teşekkür ettim, acayip makbule geçti.
Öne çıkan mesajlar