Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 baraj 5 metreye falan indi heralde sdsfs neyse.ronaldo diyorum bişide demiyorum helal olsun mahvetti koca madridi.
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ahahaha real ezildi kendi sahasında. 1-3 :)
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ilk gol bildiğin şansaydı ya.barça barçaladı.
mep Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 mokoko said: mep said: real taraftari kafayı siyirdi sonunda sdfg bağıranlar barça değil mi ya real'in marşını söylüyorlar o zaman sdf
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yok cidden, 4 yıldır real madrid'in en formda olduğu dönem ve ilk defa bir Barcelona maçında bariz bir şekilde favori olarak gösteriliyordu. Yani herşey, bütün herşey Real Madrid'in ezeceği yönündeydi lakin bu nedir arkadaş ya, Yok cidden dünyadaki bütün takımları yener şu Real Madrid, yine Barca'da takıldılar. Rövanşta Barca'nın kalesinden galibiyet çıkarmaları imkansız bence, adamlar 3. 4. takımlarıyla bile kendi evlerinde ŞL galibiyeti alıyorlar asdfads yine barca'nın puan kaybetmesini bekleyip, hiç puan kaybetmemesi gerek real'in
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ih4Zm7stRdY&feature=share madrid'li kader mahkumlarına, yoldaşlara gelsin bari
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 20. dakikadan maçın sonucu belliydi, tekrarına fln denk gelirseniz izleyin. o dakkadan sonra barça pas yapabilmeye başladı, zira real presi kesti. bir yerden sonra illa kesecekti ama yani golü attık taamdır hacılar moduna girdiler. Barça acımaz işte adama...
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bullbird said: ilk gol bildiğin şansaydı ya.barça barçaladı. nerenle izledin maçı ya?ilk golün şansla ne alakası var valdesin hatasından geldi gol.şans dediğin xavinin daha doğrusu marcelonun kendi kalesine attığı goldür..
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Liebe said: Bullbird said: ilk gol bildiğin şansaydı ya.barça barçaladı. nerenle izledin maçı ya?ilk golün şansla ne alakası var valdesin hatasından geldi gol.şans dediğin xavinin daha doğrusu marcelonun kendi kalesine attığı goldür.. benzema rasgele ayağını sallıyo havada kaleciyi ters köşeye yatırıyo gol oluyo.şans işte.marcelo'nun kendi kalesine attığı gol daha büyük şans evet.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Realin oyununu falan savunan yok di mi?
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 calimero said: 20. dakikadan maçın sonucu belliydi, tekrarına fln denk gelirseniz izleyin. o dakkadan sonra barça pas yapabilmeye başladı, zira real presi kesti. bir yerden sonra illa kesecekti ama yani golü attık taamdır hacılar moduna girdiler. Barça acımaz işte adama... abi valencia'nın bile çözdüğü bir olayı yapamadı ya şu real, barca'nın pas kaynağını değil, pas hedefini markaja alman gerek. Barca her şekilde pas yapar. Ha gerçi ilk yarıyı seyretmedim :) Bilardo salonundaydım TV vs. yoktu da ikinci yarının izlediğim kısmında bunu zerre yapamadılar. Sen Barca'nın pasını engelleyemezsin arkadaş bu kadar basit, pas alan adamını engelleyebilirsin.
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 2-1 e kadar gayet dengeli bir maçtı.real mükemmel oynamadı ama iyi mucadele etti bence barçada bi numara yoktu. 2-1 den sonra ronaldo o golü atabilse biraz gazlanırdı takım belki.ama koptu ondan sonra
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Evet bir numara yoktu bugün bizde 3 gol kötü sonuç, 5 beklemiştim.
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Sup Realboi's? @applevodka abi 5 - 6 sayfa önce ki muhabbette sana yazmadım zaten onu hehe :D
Zach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Iniesta 3 tane istedi 3-1 oldu. Madrid bi yol alsın.
Zach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Red said: 2-1 e kadar gayet dengeli bir maçtı.real mükemmel oynamadı ama iyi mucadele etti bence barçada bi numara yoktu. 2-1 den sonra ronaldo o golü atabilse biraz gazlanırdı takım belki.ama koptu ondan sonra :D
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Realin sahasında oyun dengede gidince Real Madrid etkili, Barcelona çok kötü olduğu düşünülüyo ya çok seviyorum o durumu
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 abi real madrid-barça maçında bile konu fb-gsye gelmiş. hatta fbli birisi barça üzerinden edebiyat yapmış. acıdım.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 twitter'da rastladım, c.ronaldo vs. messi kapışmalarının özetidir aslında bu görüş Messi ile Ronaldo arasındaki temel fark bence şu:Messi futbolu sevdiği için çok iyi oynuyor, Ronaldo çok iyi oynadığı için futbolu seviyor. ronaldo daha yetenekli bence, bunu hep söylüyorum. Lakin Messi'deki o hırs Ronaldo'da yok. Sadece karşılaştırıldığında veya bir şekilde gaza getirildiğinde iyi oynuyor. Bugün Messi'ye bakın, hırsına kazanma arzusuna birde Ronaldo'ya,
Zach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Doğru söylüyorsun Ronaldo çok iyi oynadı, ama futbolun adaleti yok kanki.
Öne çıkan mesajlar