Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10.12.2011 El Classico - Real Madrid x Barcelona

HotLine

Öne çıkan mesajlar

Baslik gormedim buseferde benden olsun hesabi, Real Madridin bu macta Barca yi yenicegini dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz? Acaip SIKI bi mac olucak. Bu arada mac fazlasi olmasina ragmen Barcelona 3 puan geride ve Real Madrid yarin Sporting macini kazanirsa 6 puan onde cikicak maca ve eger bu macida kazanirsa puan farki 9 olucak ki bu da lig sampiyonluguna zemin aticak. Bu macta Benzema dan gol bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu sefer Barcelona ve Messi diyenler aglicak :) hatirlatirim Jose Mourinho Real Madrid e geldiginde benim takimim tam performansini 2012 de gostericek demisti ki daha kisa zamanda takim toparlandi ve gayet iyi gidiyor. Jose Madrid de 2-3 sene daha gecirse Barcelona yi silip supurur.
Sosyal ağlarda paylaş

kithnos_1 said:

Ki daha 2012 ye gelmedik , esas Nou Camp'ta oynicam sizinle diyor :P ...

hehe valla aynen soylediklerinin hepsine katiliyorum. barcelona dan okadar sikildimki taa ilk ronaldolu man. utd finalinden beri onlari aglaticaklari gunu bekliyorum ve busene adaleti kendi elleriyle teslim alicak mourinho hehe. busefer barcelonalilar da yetemicek. tek istegim hizli bi mac olsun ve bol kavgali olsn ki bunlar kavga edince ortalik daha bi guzel oluo zaten santiago da oynanicagi icin madrid e kart icin caliscak barcelona bundan adim gibi eminim onun icin de en zayif halka mesut ve villa nin onceki super kupadan kalan yarim hesabi. veya yedek kalecileri hehe
Sosyal ağlarda paylaş

bütün herşey bu sefer madrid'in kazanacağını gösteriyor. Madrid'in sezon boyu oynadığı futbol ile zaten yenemeyeceği takım yok, açık ara şuan dünyanın en iyi takımılar

Zaten şu şartlar altında Barca yine kazanırsa, Madrid kepenkleri kapatıp gitsin asdfdsa

daha da transfer falan da yapmasınlar, messi'nin xavi'nin falan futbolu bırakmasını beklesinler
Sosyal ağlarda paylaş

bence kadro Casillas - Arbeloa Ramos Pepe Marcelo, Di Maria Xabi Khedira Ronaldo Benzema Ozil olucak. soldan saga sayarsaniz benzema forvet ronaldo sol kanat ozil sag kanat. buna yakin biseyle cikabilir. Yenmekten cok barcelonanin hucumunu durdurup ondan sonra onlari kaleye yaslicak bi kadro ile cikmayi dusunur gibime gelio gecen sene 5-0 lik macta offside taktigi ile cikmisti nasil olsa lig maciydi ve yeni gelmisti fakat o taktik cok kotu icinde patlayinca en daha cok bu taktikle oynadi. ama bu macta supriz de yapabilir gibime gelio cunku zaten 3 puan almasi lazim daha ofansif bi kadro ile de cikabilir higuain ve coentrau gibi bakalim bence higauin yerine benzema oynasin ilk yarida cunku benzema hem uzun toplara iyi cikiyor hemde top rakipteyken orta sahaya kadar inip press yapio ve surekli basio.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kadro Casillas - Arbeloa Ramos Pepe Marcelo, Di Maria Xabi Khedira Ronaldo Benzema Ozil olucak. soldan saga sayarsaniz benzema forvet ronaldo sol kanat ozil sag kanat. buna yakin biseyle cikabilir. Yenmekten cok barcelonanin hucumunu durdurup ondan sonra onlari kaleye yaslicak bi kadro ile cikmayi dusunur gibime gelio gecen sene 5-0 lik macta offside taktigi ile cikmisti nasil olsa lig maciydi ve yeni gelmisti fakat o taktik cok kotu icinde patlayinca en daha cok bu taktikle oynadi. ama bu macta supriz de yapabilir gibime gelio cunku zaten 3 puan almasi lazim daha ofansif bi kadro ile de cikabilir higuain ve coentrau gibi bakalim bence higuain yerine benzema oynasin ilk yarida cunku benzema hem uzun toplara iyi cikiyor hemde top rakipteyken orta sahaya kadar inip press yapio ve surekli basio.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

real diyenler mac sonunda aglayacaklar..YİNE =]

başka bir şey söylemeye, tartışmaya zerre gerek yok. dünyaya barcelona gibi takım gelmemiş bugüne kadar hala yok real çok formda yok real avantajlı diyorlar pfffss. ancak zorlar barcelonayı işte formdaysa real. onu da ancak sertlikle falan yapar ki denediler yapamadılar geçen sene.
Sosyal ağlarda paylaş

bence real madrid barcelonayi yenmek icin degil durdurmak icin cikicak cunku barcelona suanda 3 puana muhtac ve real madrid bunun cok guzel farkinda. mourinho bunu guzel kullanirsa barcelonayi bozguna bile ugratabilir ki bunlar benim teorim zaten yarin izleyip mourinhonun mu yoksa guardiolaninmi hesaplarinin daha tutarli oldugunu gorucez. eksik mac olmasina ragmen real madrid 3 puan onde ve bu maci kazanirsa zaten sampiyonlugu neredeyse cebe indircek o yuzden cok heycanli bi mac olucagini dusnuorm. real madridden kim gol atar desek bence ramos, benzema veya ozil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...