MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 arkadaşlar bu aralar çıkmış olanb oyunlardan hangilerini önerirsiniz? COD: United Offensive Star Wars: Battlefront Larry: Magna Cum Laude Rome Total War Fifa 2005 Warhammer 40k Evil Genius (çıktı mı bilmiyorum ama...) arkadaşlar siz olsayfdınız hangi oyuna atlardınız?[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sw kılıçsız olduğundan bence zevksşizdir deip alma deom ama COD u kaçırma aman :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
pelout Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 COD: United Offensive ve Larry: Magna Cum Laude[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Vaktim ve daha iyi bir sistemim olsa Rome Total War oynardım. Ben oynayamıyorum sen kaçırma :)
EarS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cod ve sw ikiside güzel[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cod ve kesinlikle warhammer larryyi oynamadım ama bi dene istersen. bunlar dısında fos.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
narin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bunlardan hangisi 32 mb ekran karti ve 256 mb ram e sahip bi laptop ta oynanir ? islemci amd 2800[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Xechelon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 al hepsini gitsin iste ya sanki orjinal alcan hepsini hepsi gayet guzel alinip oynanck oyunlar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Cod nedir?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 şu fifayı bi bırakamadınız yaw en son oynadığım fifa 99'du herhalde:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 call of duty.ww2 fps[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 08 Ekim 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: RamsesII, 08 Ekim 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Cod nedir? call of duty[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 larry , wh40k bide tony hawks underground 2 sufer oyun ama ps2 de oynanir esasli zevk icin ayri[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 underground 2 cıktı mı abi daha gecen gun ilkini aldım :P o sistemde dusuk ayarda wh40k cod kısık ayarda bi de larry oynanır. benim tavsiyelerim de bunlar zaten.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 beyler yukardaki oyunlardan PC için olursa çok sevinirim;)[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 rome,larry,cod[signature][hline]shinsetsu desu..
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Warhammer derim[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 rome: total war'u hayatta olan ve bilgisayar kullanan herkese önerebilirim, kriterlere uyuyorsan mesajım budur.. :-p henüz oynamadım ama the sims 2, warhammer 40k: dow ve cod: uo'yu da oynanacaklar listeme almış durumdayım, sanıyorum hepsi memnun edecektir beni, o durumda da tavsiye edeceğimdir, öntaksitli tavsiye edeyim bari.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben sahsen rome'u sevmedim 2 gb dl edip birazcik oynayip direk sildim eheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 sen ya zombisin ya da bilgisayar niyetine elektronik daktilo kullanıyorsun o halde.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 disappear a artı bir 1 -1,5 saat baktım dedim bisey yok oyun aynı oyun isterse sehir stratejisi istedigin kadar gelissin. meydan savasında yenilik yoksa beni kesmez kardess diye sildim. memnunum. bilgisayarı olan ve yasayan herkese ben warhammer oneriyorum.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 O listedeki her oyunu al, nasıl olsa orijinal almayacaksın değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yaw ben oyunlara saldırıcam mı dedim yaw zaten bunun iki nedeni var 1) bir Lise 2 öğrencisi olarak pek bir harçlık dışında gelirim yok 2)Zaten herşeyi almak istemiyorum HDD yeterince dolu 80gbtan 1gb boş olması gibi.(iki oyun yüklü olması beni daha da sinir ediyo ama)[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eheh o nasıl oluyo 80 gbdan 1 gb bos :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Öne çıkan mesajlar