Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 geekplayer kullanıyorum ben rahat ve hafif bir program ama öyle ahım şahımda bir olayı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Kutudan çıkan usb kablolu ve ucu prize takılabilen orjinal şarj aletinden nereden bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 neden orjinal? micro usb girişli herhangi bir şarj aleti de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Olur ama olmaz bataryası diğer telefonların neredeyse iki katı olduğu için amperinin yüksek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ya şöyle mesela aynı girişli usb kablosu var bende şarj ediyor ama telefonun içini göstermiyor başka düzgün bir kablo olunca içi de görünüyor. Bende orjinali yoktu ve bendeki şarj aletinde de temassızlık var zaten yeni bir şarj aleti almam lazım almışken orjinalini alayım hem usb olayını da çözerim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ben birtane yedek olsun evde dursun diye aldım ama orjinal değil. Orjinal olmayanla sarja takınca aynı anda telefonu kullanamıyorum ekranı kasıyor. Büyük ihtimal amperi yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Note alalı 5 ay oluyor. Hiç bir sorun yaşamadım. Ve diğer telefonların tamamı vitrin oyuncağı gibi geliyor şu an bana. Ekran görüntü olarak zaten diğerleri tüplü televizyon sanki. Şimdi hanımda almak istiyor, ama bir evde iki telefon olmasın diyoruz. Htc düşünüyorduk ama forumda bayağı sorun okudum. Galaxy S2 mi alsak acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 valla samsung alacak olsam s3 değil note alırım direk. çok hoşuma gidiyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ICS konusun da artık cılkını çıkarttı Samsung, hala yok ortalıkta. 30 Mayıs diye dedikodu çıkmış, ertelendikçe erteleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 2. ceyrek demislerdi zaten bu da Haziran sonuna kadar vakit var demek oluyor sanki. Yalniz ICS custom rom var zaten oradan birseyleri calsalar hic fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 loop said: Note alalı 5 ay oluyor. Hiç bir sorun yaşamadım. Ve diğer telefonların tamamı vitrin oyuncağı gibi geliyor şu an bana. Ekran görüntü olarak zaten diğerleri tüplü televizyon sanki. Şimdi hanımda almak istiyor, ama bir evde iki telefon olmasın diyoruz. Htc düşünüyorduk ama forumda bayağı sorun okudum. Galaxy S2 mi alsak acaba ? s3 alın madem note almayacaksanız. hoş bence yinede note :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Evet hanımda S3 ü bekleyelim dedi. Bu ay sonunda satışa çıkacak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 loop said: Note alalı 5 ay oluyor. Hiç bir sorun yaşamadım. Ve diğer telefonların tamamı vitrin oyuncağı gibi geliyor şu an bana. Ekran görüntü olarak zaten diğerleri tüplü televizyon sanki. Şimdi hanımda almak istiyor, ama bir evde iki telefon olmasın diyoruz. Htc düşünüyorduk ama forumda bayağı sorun okudum. Galaxy S2 mi alsak acaba ? HTC'nin yeni slogani "As Recommended by" mış. Çok çok güzel başarıyorlar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Amazon'da 950 liraya düştü Note'lar alacağım galiba 1 tane, çok büyük gerçi ama gelip gidip denediğimi farkettim telefonu. Bünye artık alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ics cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ciddimi? benim wifi bağlanmıyor. wifi static çekim diyorum dns ayarı için onada data paketi bağlanmıyor. kafayı yiyeceğim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ICS çıktıda daha indirmek nasip olmadı. Bakalım ne olmuş akşam göreceğiz bu arada wipe olduğu için bütün bilgiler siliniyor olması lazım back up almadan yüklemeyin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 güzel telefon ben bazen kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ee hani yok update? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 mobile odin ile yuklenirse root falan oluyormus arti full wipe a da gerek kalmamis. xda da var linkler download icin. almanya icin cikmis ama tum diller falan var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Benim telefon almanyadan gelme olduğu için görüyorum ama forumlarda var şuan linkleri. Yeşilcin sitesine bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Şayet bozulmaz ise şuan opera olmadan main browser ile parite erişebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Parit ne ya yeni gördüm Patiyi açabiliyorum artık main browser üzerinden. Yalnız birsürü geliştirme ve yenilik var gayet hoş. Ram kullanımı artmış ama daha stabil şuan. Yalnız facelock çok dandik kamera açılacakta seni görecekte görünce ok anında açıyor ama kamera açılma süresi fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ics updateinden sonra pil omrum superlesti... bluetooth acik wifi acik gps kapali mobile data acik hotmail push sirket mailim push gmail push gece 8 saatte kullanilmazken pil %2 iniyor 8 saatte. inanilmaz. http://img59.imageshack.us/img59/3383/screenshot2012051407094.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Batarya bende kafasina gore takiliyor bazen 12 saatte bitiyor dunde o kadar kullandim %50 bile gitmediki 20dklik 1080p cekim var yani... En cok hosuma gideni browser oldu alet opera mini gibi calisiyor acaip hizlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar