Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

ya şöyle mesela aynı girişli usb kablosu var bende şarj ediyor ama telefonun içini göstermiyor başka düzgün bir kablo olunca içi de görünüyor. Bende orjinali yoktu ve bendeki şarj aletinde de temassızlık var zaten yeni bir şarj aleti almam lazım almışken orjinalini alayım hem usb olayını da çözerim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Note alalı 5 ay oluyor. Hiç bir sorun yaşamadım. Ve diğer telefonların tamamı vitrin oyuncağı gibi geliyor şu an bana. Ekran görüntü olarak zaten diğerleri tüplü televizyon sanki. Şimdi hanımda almak istiyor, ama bir evde iki telefon olmasın diyoruz. Htc düşünüyorduk ama forumda bayağı sorun okudum. Galaxy S2 mi alsak acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Note alalı 5 ay oluyor. Hiç bir sorun yaşamadım. Ve diğer telefonların tamamı vitrin oyuncağı gibi geliyor şu an bana. Ekran görüntü olarak zaten diğerleri tüplü televizyon sanki. Şimdi hanımda almak istiyor, ama bir evde iki telefon olmasın diyoruz. Htc düşünüyorduk ama forumda bayağı sorun okudum. Galaxy S2 mi alsak acaba ?

s3 alın madem note almayacaksanız. hoş bence yinede note :D
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

HTC'nin yeni slogani "As Recommended by" mış. Çok çok güzel başarıyorlar bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Parit ne ya yeni gördüm Patiyi açabiliyorum artık main browser üzerinden. Yalnız birsürü geliştirme ve yenilik var gayet hoş. Ram kullanımı artmış ama daha stabil şuan. Yalnız facelock çok dandik kamera açılacakta seni görecekte görünce ok anında açıyor ama kamera açılma süresi fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...