Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy Note

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Bende Googlenow gayet aktif sorunsuz kullanıyorum. Wipe yapıp batarya kalibrasyonu yaptım telefon bataryası gayet normal hatta çok bile dayanıyor öncesine nazaran. Çoklu pencereyi kapatmayı deneyebilirsiniz.

Edit: Google now normalde cihazda aktif değil cihaz dilini ingilizce yapıp google uygulamasını açınca google now oluyor güncellenip. Sonra tekrar TR dil olarak değiştirebilirsin. Bence google now çok faydalı bir teknoloji.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
wipeladıktan sonra biraz düzelir gibi oldu ama hala pil performansı kötü.

Şimdi ise daha abuk subuk bir problem başladı.

Telefonun ekranında görüntü titriyor sanki kablo temassızlığı varmış gibi ve birden bire pil çat diye %1'e düşüyor. Hiçbir şey olmadan kendi kendine bozulursa bir daha hayatımda hiçbir şeyi samsung almam yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Cyanogen 9 kurdum rahatladı valla ya , Jelly Bean official a geçtiğimden beri sıkıntıdaydım.

Şarj 6-7 saatte bitiyordu , app'ların açılması , kapanması 5-6 saniye gecikmeli idi.

Akıyor artık telefon , ama Google Map çalıştıramadım , lokasyon bulamıyor , var mı çözümü olan ?

Yandex map buluyor
Sosyal ağlarda paylaş

indirdigin roma uygun farkli gapps lar yuklemeyi dene. ama muhtemelen calismiyacaktir. adamlar 0 dan kodladiklari ve surekli guncelledikleri icin biseyler bozulup duzelicek paso.

bulabiliyosan stable versiyonu kur, bide kurmadan once yorumlari iyice oku ama bazilari hata alip yancilik olsun diye cok iyi calisti diyebiliyo.

telefonla ilgili yazilimsal problem olursa da om den ulasin. her turlu yardimi yaparim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
@gencosman
kithnos_1 said:

Cyanogen 9 kurdum rahatladı valla ya , Jelly Bean official a geçtiğimden beri sıkıntıdaydım.

Şarj 6-7 saatte bitiyordu , app'ların açılması , kapanması 5-6 saniye gecikmeli idi.

Akıyor artık telefon , ama Google Map çalıştıramadım , lokasyon bulamıyor , var mı çözümü olan ?

Yandex map buluyor

Bunu yaparak duzelte bilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...