DareJedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bende Googlenow gayet aktif sorunsuz kullanıyorum. Wipe yapıp batarya kalibrasyonu yaptım telefon bataryası gayet normal hatta çok bile dayanıyor öncesine nazaran. Çoklu pencereyi kapatmayı deneyebilirsiniz. Edit: Google now normalde cihazda aktif değil cihaz dilini ingilizce yapıp google uygulamasını açınca google now oluyor güncellenip. Sonra tekrar TR dil olarak değiştirebilirsin. Bence google now çok faydalı bir teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Batarya kalibrasyonu ne ya ? Ne yaptın , nasıl yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Uygulaması var batarya eski sürümlerden kalma sistem dosyalarından dolayı sapıtabiliyor mesela batarya normalde %70 iken sistem onu %100 diye düşünüp şarjı durduruyor. Doğal olarak senin de bataryan çabuk bitiyor. Storeda var Battery Calibration diye arat çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 root lazım onu da unutmayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 wipeladıktan sonra biraz düzelir gibi oldu ama hala pil performansı kötü. Şimdi ise daha abuk subuk bir problem başladı. Telefonun ekranında görüntü titriyor sanki kablo temassızlığı varmış gibi ve birden bire pil çat diye %1'e düşüyor. Hiçbir şey olmadan kendi kendine bozulursa bir daha hayatımda hiçbir şeyi samsung almam yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sakin ol şampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 samsung bu iletini görünce bunalıma girmiş nolur samsung almayı bırakmasın yoksa batarız diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 TeemoMid said: samsung bu iletini görünce bunalıma girmiş nolur samsung almayı bırakmasın yoksa batarız diyo yine espritüeller bastı forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 PrudenT said: salak ne dediiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 maxigenous said: TeemoMid said: samsung bu iletini görünce bunalıma girmiş nolur samsung almayı bırakmasın yoksa batarız diyo yine espritüeller bastı forumu. spiritüellerden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Cyanogen 9 kurdum rahatladı valla ya , Jelly Bean official a geçtiğimden beri sıkıntıdaydım. Şarj 6-7 saatte bitiyordu , app'ların açılması , kapanması 5-6 saniye gecikmeli idi. Akıyor artık telefon , ama Google Map çalıştıramadım , lokasyon bulamıyor , var mı çözümü olan ? Yandex map buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 indirdigin roma uygun farkli gapps lar yuklemeyi dene. ama muhtemelen calismiyacaktir. adamlar 0 dan kodladiklari ve surekli guncelledikleri icin biseyler bozulup duzelicek paso. bulabiliyosan stable versiyonu kur, bide kurmadan once yorumlari iyice oku ama bazilari hata alip yancilik olsun diye cok iyi calisti diyebiliyo. telefonla ilgili yazilimsal problem olursa da om den ulasin. her turlu yardimi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 GPS fix çözümleri var. Google maps varsa gapps hali hazırda flashladigini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Slim rom + slim gapps En iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Çok korkunç yavaşladı alet. Applere bişey olmadan nasıl düzeltirim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 @gencosman kithnos_1 said: Cyanogen 9 kurdum rahatladı valla ya , Jelly Bean official a geçtiğimden beri sıkıntıdaydım. Şarj 6-7 saatte bitiyordu , app'ların açılması , kapanması 5-6 saniye gecikmeli idi. Akıyor artık telefon , ama Google Map çalıştıramadım , lokasyon bulamıyor , var mı çözümü olan ? Yandex map buluyor Bunu yaparak duzelte bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bir sürü banka appi var ve kaybedersem göte gelebilirim yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 titanium backup ile yedekle applerini. datası matası her şeyiyle olduğu gibi geri yüklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Insuficent storage diyor marketten yaptigim her tur yuklemeye. Updateler bile yalan. Oysaki device da 900mb, usb stotage da 9gb bos aln var. Rom faln bisi yok. Hani zaten servise gidece bayram sonrasi da suan marketi kullanamamak koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar