Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bu kapanma olayi data hatti acikken yapiyor sadece. Neyi tetikliyor acaba. Ekranin titremesi de ilginc nasil titrer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://blog.gsmarena.com/galaxy-note-black-clipping-issue-fix-is-underway-a-samsung-developer-confirms/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Şöyle bir sıkıntım var , yurtdışına gittim geldim , TR Vodafone ayarları karıştı sanıyorum , bir türlü internete giremedim SMS ile ayarları aldım vodafone dan bu sefer girdim ama , hiçbir app data auto data alıp yollayamıyor , öyle bir kısıtlamam yok normalde Gmail anca ben refresh edersem mail alıyor , watzup , fb messenger falan uyuyor , wireless a girince tak diye bütün meajlar birden geliyor. Neyi nereden düzeltebilirim acaba ? Bi de bu servis ayarlarını komple nasıl silerim baştan kurdurayım vodafone a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 aklına gelmiştir büyük ihtimalle ama bir şekilde sadece wifi gibi limitlenmiş olabilir mi acaba alet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Yok görebildiğim kadarıyla öyle bir limitleme , nereden kontrol ederim ki ? Daha da garibi , normalde kullandığım Vodafone hat şu an hep emergency modda kalıyor , bir türlü ağa giremiyor. Borç mu kaldı acaba dedim önce ama saçma (bayadır ilk iş günü şimdi bi shopa gidip bakıcam) öncelikle outgoing aramalar kapanırdı falan , komple çekmemesi mantıksız. Diğer vodafone hattımı takıyorum tak diye açılıyor Anlamadım :) SIM bozuldu diye düşündüm ama bu kartlar da öyle zırt pırt bozulan şeyler değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kullanan var ise halen 4.1.2 sürümü resmi olarak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Geçişler falan çok daha iyi oldu ve yeni özellikler geldi ama sanki pil ömrü ciddi azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Abi update diyince, request etme sırana göre indirebilirsin gibi birşeyler diyor. Nasıl update ediyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Gece uyurken gelmiş , Samsung duydu haykırışımı heralde :) indiriyorum şimdi 533 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ben kendim aşağıdaki link ile indirim kurdum. Çok memnunum direk akıyor alet. Sıfırdan kurulum yapınca baya farkı oluyormuş onu anladım. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2153877 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ben hiç memnun değilim , resmen lag oldu telefonda. Aynı iki hardware de nasıl bu kadar fark eder ? Çok birşey yüklü de değil yani telefonda , bildiğimiz uygulamalar. Bir de daha önemlisi , battery çıldırdı . 3-5 saatte bitiyor , bir türlü şarj olmuyor. Nedir sizde durum ? Ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Pil olayını çözemedim.. ICS'ye oranla güç tasarrufu modunda daha akıcı gözüküyor. Pil ömrü ilk update ettiğim gün felaket çabuk bitti. Aynı kullanım değil ama bugünün ardından ise şu saatte hala %55 şarj var. Bir kaç gün daha kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ben gayet sikintisiz kullaniyorum ilk yuklemede 1 saat icinde %30dan fazla batarya bitmisti sonra temiz kurulum yaptim wipe atip suan gayet iyi batarya rahat 18 saat calisiyor surekli 3G acik min 90dk tel gorusmesi arasira hobbit oyunu acma vs. ile gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Pil omru azalmadi. Pil yok artik. Plugged in geziyorum. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Biraz toparladı şimdi full charge dan sonra. Bir de Google Now diye birşey var onu kapatın , o kapanınca toparladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 "roket adam" said: Stylus ile cep telefonu kullanma, not alma falan hevesi taş çatlasın 3 gün, belki bi hafta gider. Olur da bu telefon çok tutarsa, herkes çok memnun olursa "kimsenin 2 megabayttan fazla ram'e ihtiyacı yok raadolun" diyen bilişim insanı modunda yorumumu geri alırım :) Şunu alıntılamak istedim, adam geleceği görmüş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 öyle abi. o kadar yani, müneccim olmaya gerek yok. çok bariz belli bunun günlük kulllanımda çok etkili olamayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 İkinci kısmı da doğru fazlasıyla sdfsdgf. Tek bir yanlış kelime yok postta. Hem kalem çok çok işlevli değil hem de telefon bayağı tuttu 2.sini yaptılar ahah Kalemi ben kullanıyorum bu arada, ama işte reminder olarak kullandığımdan ve telefon klavyesiyle yazmayı pek sevmediğimden. Yoksa note 2 kalemi 10 kat işlevli de olsa pek gerek duyulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Kalemi imza atmak için kullandım sanırım. İmzamı kayıt ettim , copy paste ile devam ediyorum :) Bir kere kullanmama rağmen çok işe yaradı. PDF lere falan imzayı atıp devam ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 deadwoll said: İkinci kısmı da doğru fazlasıyla sdfsdgf. Tek bir yanlış kelime yok postta. Hem kalem çok çok işlevli değil hem de telefon bayağı tuttu 2.sini yaptılar ahah Kalemi ben kullanıyorum bu arada, ama işte reminder olarak kullandığımdan ve telefon klavyesiyle yazmayı pek sevmediğimden. Yoksa note 2 kalemi 10 kat işlevli de olsa pek gerek duyulmuyor. Abi o kalem resmen arazi bol koyalım dursun işi işte. kullanmazsan orda duruyor kullanırsan gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Jelly Bean yükledikten sonra hayvan gibi yavaşladı alet. Nasıl bir ayar çekeyim ne yapayım, hızlansın böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Wipe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Şarja kötü diyordum geri alıyorum, şarj berbat bir hale geldi. program falan da yok baktığım iki tane e-mail programı bazen polaris ofis ve müzik çalar(onda da ekran kapalı) anında bitiyor ya şarj bu nasıl bir kullanımdır. Zaten pil kullanımına bakıyorum Android os ekrandan sonra hep 2. sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Google Now ı kapatın !!!! Update edince açık olarak geldi 4 saatte şarj bitiyordu kapadım adam oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Google now diye bir aplikasyon ne yüklenen ne de çalışan ne de diğer servislerin gözüktüğü hepsi ekranında yok. Nerede bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar