kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Alalımbakalım.com'dan aldım , diğerinin EFT sini yapmadım , iyi ki de EFT seçmişim :) Aradım sabah , elinizde var mı , gelip yerinizden alıcam diye , beyaz olan ellerinde yokmuş. Alalımbakalım ı buldum sonra , elimizde var diyince verdim siparişi , şimdi de aradım , tamam ödemeniz gelmiş , bugün çıkarırız dedi. Bakalım yarın gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Geldi cihaz , yarım şarj olduğu için update falan kasmadım henüz. Güzel ama boyutlarını çok beğendim , bence kullanışlı Yalnız arka kapak çok tırt lan , o tırnakları ben 5. açmada kırarım. Hiç olmamış o sistem , yürek hoplatıyor açarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 5. acma ? neden bu kadar cok acma geregi hissedesin ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sim kart takıyorum , değiştirmem gerekiyor falan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Millet çocuk oyuncağı gibi açıp kapatıyor hiçbirşey olmuyor arka kapağa merak etme aksine esnek olduğu içinde dayanklılığı artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Gözüm gönlüm açıldı yalnız , ekran kalitesi bir yana , büyüklüğü ile mest etti. İki dosya , mail okicaz diye gözleri bozuyomuşuz yıllardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ohus miui leak cikti enfes. sifir hata var ki daha gelisme surecinde siddetle tavsiye. xda da unofficial miui postu var official miui leaki sunmuslar. fena iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Dün arkadaşlar nasıl telefon iyi mi diye sordu, telefonu aldım beton zemine fıtlattım, hekez wooo diye baktı kaldı , sonra aldım gösterdim tek çizik, sıkıntı yok.. İşte dedim telefon iyi mi kötümü siz karar verin. Sonradan kendime şaştım niye böyle bir manyaklık yaptım ama sağlamlığını kendi gözümle görmüş oldum . Bu arada üzerinde tabii ki kılıfı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 çok serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 üşüyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bende bugun note aldim, ilk android telefonum ve hic bisey bilmiyorum resmen :)gingerbread yuklu icinde su an ve cihaz uzerinden denedigimde software update yok diyo, kies for macde de latest firmwaredesin diyo. nasi ics e gecicem ben simdi? edit: telefon XEF cikti yani fransiz hedesi. neyse buna gore update cikmamis heralde ama turkiye icin olani yuklesem sorun olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Telefonun adında bir uzantı olabilir (note da bakmadım ama nexus s imde öyleydi ) Atıyotum I9000T , I9000A gibi. O son harfa uygun birşey yüklemen lazım. Xda-Forum da aratsan daha faydalı olur , bi iki saat araştırman gerekebilir , yeniysen karışık gelicektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yesilcin sitesi bu bilgilere ve dosyalara ulaşabileceğin doğru yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 uzantı yok, bildiğin gt-n7000 :) yesilcin iyiymiş çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 baya basitmiş aslında, ics yüklendi. darejedi'a bi kez daha çok teşekkür ederim :) önerebileceğiniz güzel bi custom rom veya kernel vs var mı note için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Ben Stock romdan memnunum var guzel romlar ama hep birseyi eksik. ICS yeni update gelirse tam oturacaktir daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Shortcut gruplama olsa çok hoş olurdu stock Rom'da. Nexus S de güzel oluyordu. Bu farklılıklar bir yandan güzel bir yandan kötü birşey Android için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Backup icin ne kullanayim. Bi wipelamak istiyorum. Kendi kendini resetlemesi durmassa servisr yollicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ics kerneldeysen wipelama sakın, anında brick :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kaç aydır Galaxy Note diye araştırıp hesap kitap yaparken iphone 4s aldım, hayırlı olsun bakalım. Gerçi 3g kullanıyordum önceden de ama note'a baka baka ekranı iyice küçük göründü 4s'in sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Hayırlı olsunda bence note ile mutlu olurdun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 iyi yapmışın boşver. tablet gibi telefon cebe girmez ele girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Az önce kandırdı beni telefon , Update var başgan bi Wi-Fi ye bağlansana dedi . Bağlandım , yok ula update falan dedi sonra da :) Gece gece kendince makara yaptı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 nightly cm9 yükledim 4.0.4 baseli ama stylusu tam desteklemiyo. akşam kingdroid'i deniycem. herkes güzel şeyler söylemiş, haftaiçi yorumlarımı yazarım bende buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar