BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben etmeden aldım yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 acildi serverlar leş kalite stream koyim :P http://www.justin.tv/miracan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bende play yazisi secilemiyor halen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bizim karakterler duruyor ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 öf be karakterlerimin olduğu server yok neyse fısırdan karakter açim bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 AA düğmesi komple gitmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Benim FPS felaket su an, onceki build'de 45-50fps ile oynarken su an 20 FPS'e dusmusum. Ne kadar setting degistirsem de 30 FPS ustune cikamiyorum. Benimle ayni durumda olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Evet aynen bende gecen buildde 60 ın altına dusmedim simdi ise 30 civarı gidip geliyor.Ayar degistirsen de aynı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 AA max sanirim oyle biseyler diolar chatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yeni sürücüler var beyler. İndirdiniz mi? Ben Nvidia beta 290.36 kurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. The fatman serverında açmıştım karakterleri. Server ortalıkta yok şu an. :( Acaba gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Miraul said: AA max sanirim oyle biseyler diolar chatte hayır aa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 valla betaya giremedik.kamikaze olcak 100 tl dfs sistem kurtarır işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Waiting timelar şaka gibi. Sırasız tek bir server vardı ona girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Betaya preorder yapanlarmı katılabiliyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok, geçen haftaki betaya girenlerden random seçtiler, geçen haftakine de bi sürü betakey dağıttı siteler ordan girdik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya arkadaşın hesapla girdim fps gerçekten daha kötü olmuş üstelik bazı skillerden sonra karakter animasyonları donuyor. başkasına da oldu mu karakter animasyonlarının donması ? çözümü nedir fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 donma oluyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 DA2019 said: Yeni sürücüler var beyler. İndirdiniz mi? Ben Nvidia beta 290.36 kurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. The fatman serverında açmıştım karakterleri. Server ortalıkta yok şu an. :( Acaba gelir mi? Bazı serverlar sadece geçtiğimiz haftaki weekend beta için açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Listesi var mı ki acaba bir yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Benim server da gitmiş yeni char açtım 1-10 arası daha hızlı lvlleniyor sanki grafikler daha iyi gibi fps daha yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 1-10 arası quest xpleri arttı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Arkadaşlar performans sıkıntısı seçenler sadece shadow ayarını highdan low a getirerek 2-3 kat daha fazla performans sağlayabilir. Bende 5 fpsye düşen yerlerde bile 30 un altına inmiyor shadow ayarı lowda iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu korriban ne salak starting zone heroicler dahil bütün questleri yaptım lvl10+ çıktım ama commendation itemı 8 istiyor bende 5 tane mi ne var lol yapıcağın işe tükiriyim senin biowhore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar