titanguard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gecen sene kaza gecirmistim o gunden beri sol ayagımın diz kapıgının ustu yuzeysel olarak uyusuktu. Simdi efendim ara sıra ellerim ayaklarım karıncalanıo.Bu cok az oluyor 1 sn falan.Gun icerisinde sıkca oluyor ama.Bel mr'ı cektirdik bir sey goremediler.Emg cektrdim(sinir ve kaslara baktılar) orda da bir sey goremediler. Baska ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bu dediklerine ödemden kaynaklı basınç neden olabiliyor. Sinirlerde damarlarda oluşan basınç uyusmalara ve kaslarda gücsüzlüge neden olabiliyor. Boyun fıtığı olmuş olabilir. ona da baktılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yok ona bakmadılar.1 sene boyunca siyatik sinire bası yapıyor dedilerde.Basit diye geci verdiler.Simdi canımı sıkıyor olay. Sadece parmak uclarında degil tum bolgelerde böyle igne batar gibi oluyor. Bizimkilere baya masraf cıkardım bu olanlar yuzunden bir sey yok artık ugrastırma bizi diyorlar. Nedesem bos yani su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Tekrar çektir hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ortopediye gidip göründün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 kozalak said: ortopediye gidip göründün mü? doktorum habire mr ve emg cektirdi.Simdi kontrole gitcem emg sonuclarını vercem.Daha sonra ne diyecek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Fizik tedavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Öleceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Eklem sıvıların kaybolmuş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Birde bende seker 115'ti sınır 125.Yani 125'ten sonrası seker hastalıgına giriyor.Acaba onunda etkisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 doktorun bilir bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar