Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Başlıkta da belirttiğim gibi , UO kadar sandbox ağırlıklı aynı keyfi alabileceğim (özellikle pvpsinden) bir mmo arıyorum, bilen ,yapım aşamasındaysa duyan varmıdır?
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 assağıda benzer bir muabbet vardıda çok üşendim 11 sayfa olmus :D
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://www.mmorpg-center.com/category/sandbox-mmo
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tavsiyem araştırıp güzel kaliteli bi uo serverı bulup oraya akmak. diğerlerini beğensen bile nüfus hep az kalır uoya kıyasla.
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Snake said: tavsiyem araştırıp güzel kaliteli bi uo serverı bulup oraya akmak. diğerlerini beğensen bile nüfus hep az kalır uoya kıyasla. Ya geçenlerde osi deneme süresiyle baktım oyun baya bozmuş önünü alamamışlar :D , klasik UO için in por ylem i deneyeyim dedim ama okadar süre sonra aynı oyunda oynatmıyo yeni bir soluk lazım
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Shopla oyundaki hangi denge bozuluyor, çok merak ettim. Edit : Kafana aldığın armorsuz geyik maskesiyle rakibine yaşattığın korkulu anlardan bahsetmiyorum bile. Edit2: Birde pvp anında shoptan aldığın cinsiyet değiştirme belgesini kullanırsan karşındakileri kafadan 1v3 bile egale edebilirsin. Bunu düşünmemiştim bak.
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bezerye said: Snake said: tavsiyem araştırıp güzel kaliteli bi uo serverı bulup oraya akmak. diğerlerini beğensen bile nüfus hep az kalır uoya kıyasla. Ya geçenlerde osi deneme süresiyle baktım oyun baya bozmuş önünü alamamışlar :D , klasik UO için in por ylem i deneyeyim dedim ama okadar süre sonra aynı oyunda oynatmıyo yeni bir soluk lazım
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Her listede Eve Online'i en ustte yada ilk 5te gormek cok keyif verici.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fallen earth baya baya kaliteli bir sandbox mmo
Öne çıkan mesajlar