Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Başlıkta da belirttiğim gibi , UO kadar sandbox ağırlıklı aynı keyfi alabileceğim (özellikle pvpsinden) bir mmo arıyorum, bilen ,yapım aşamasındaysa duyan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hah simdi tamamlandi bolum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 assağıda benzer bir muabbet vardıda çok üşendim 11 sayfa olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://www.mmorpg-center.com/category/sandbox-mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tavsiyem araştırıp güzel kaliteli bi uo serverı bulup oraya akmak. diğerlerini beğensen bile nüfus hep az kalır uoya kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 swg-emu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://inporylem.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Snake said: tavsiyem araştırıp güzel kaliteli bi uo serverı bulup oraya akmak. diğerlerini beğensen bile nüfus hep az kalır uoya kıyasla. Ya geçenlerde osi deneme süresiyle baktım oyun baya bozmuş önünü alamamışlar :D , klasik UO için in por ylem i deneyeyim dedim ama okadar süre sonra aynı oyunda oynatmıyo yeni bir soluk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 shopu olan server. LOL NN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Shopla oyundaki hangi denge bozuluyor, çok merak ettim. Edit : Kafana aldığın armorsuz geyik maskesiyle rakibine yaşattığın korkulu anlardan bahsetmiyorum bile. Edit2: Birde pvp anında shoptan aldığın cinsiyet değiştirme belgesini kullanırsan karşındakileri kafadan 1v3 bile egale edebilirsin. Bunu düşünmemiştim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 runescape.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bezerye said: Snake said: tavsiyem araştırıp güzel kaliteli bi uo serverı bulup oraya akmak. diğerlerini beğensen bile nüfus hep az kalır uoya kıyasla. Ya geçenlerde osi deneme süresiyle baktım oyun baya bozmuş önünü alamamışlar :D , klasik UO için in por ylem i deneyeyim dedim ama okadar süre sonra aynı oyunda oynatmıyo yeni bir soluk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Her listede Eve Online'i en ustte yada ilk 5te gormek cok keyif verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Dawntide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fallen earth baya baya kaliteli bir sandbox mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Darkfall Online Mortal Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar