Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafası çalışmayan arkadaş yüzünden başın belaya girmesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şubede ifade verdim. Benim ofisten çıktığımı gören en az 7 kişi var. Ben çıkarken kız ofisde. Gerzek eleman kızı yalnız bırakmaya gittiğini itiraf etti. Benim başım ne belaya giricek. sdf
Mesaj tarihi:
Hee ofisteki 7 kişiye de işkence yapıcaklar. Sigara aldığım marketi de kandıracaklar sırf beni içeri sokmak için. sdf Evdeki kardeşim de yalan söylücek bu eve gelmedi diye. Lan bu kadar olursa zaten yatak 2 sene. :D
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Hee ofisteki 7 kişiye de işkence yapıcaklar. Sigara aldığım marketi de kandıracaklar sırf beni içeri sokmak için. sdf Evdeki kardeşim de yalan söylücek bu eve gelmedi diye. Lan bu kadar olursa zaten yatak 2 sene. :D

hmmmm...
http://www.youtube.com/watch?v=VKJqBUrq5OQ
Mesaj tarihi:
Salındı diye sevinmesin arkadaş bence. Kız bulunduğu zaman korkudan ailesine. Beni kandırıp tuttular evlencez dedi vs diye bir yalan söyler. Süreç değişir komple.
Antalyada tanıdık avukat var ceza davalarına bakan. İhtiyaç varsa yardımcı olayım.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

"kaybolduğu gün birlikte olduklarını ve yanlarında kendisiyle birlikte 3 erkek arkadaşının daha olduğunu belirtti. "

ggnormk

şimdiden toplu tecavüz öldürme havsına girmiş yazılanlar geçmiş olsun size.

millete bu kadar fatmagül izletir hatta dizinin reklamını bile bi ay öncesinden "4 erkek tecavüz ediyolar, evet, tecavüz sahnesi var, koşun" diye yapacak kadar seviyesizleşirsen bu hale gelir tabii halk da
  • Yeni Oluştur...