dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://youtu.be/Q2avmg5cuPQ?t=8m10s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi mehmet U. pompacıymış zaten irl. cidden gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çükünü keselim arkadaşlarının da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 asmak lazım kesmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Flame sen halen rahat rahat yorum yazıyosun da, ama kız gidipte falezden falan düşmüşse gecenin köründe, bu işin sonu hepiniz için bok olabilir, dava süreci cartı curtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Benden ne istiyorsunuz lan. sdf BEN MASUMUM!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 suç ortağı gözüküyorsun gayet gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi GG oldunuz bence geçmiş olsun. flame of fear mideni yaksın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ben şubede ifade verdim. Benim ofisten çıktığımı gören en az 7 kişi var. Ben çıkarken kız ofisde. Gerzek eleman kızı yalnız bırakmaya gittiğini itiraf etti. Benim başım ne belaya giricek. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 olm çarpraz sorguda elemana ayar verirler zorla yanlış ifade aldırırlar sizi suclu yaparlar pardonu izlemedin mi tutuklu yargılansan zaten ggnormk yatarsın 2yıl en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Hee ofisteki 7 kişiye de işkence yapıcaklar. Sigara aldığım marketi de kandıracaklar sırf beni içeri sokmak için. sdf Evdeki kardeşim de yalan söylücek bu eve gelmedi diye. Lan bu kadar olursa zaten yatak 2 sene. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 yargılanana kadar 4ay içeridesin sigara getirirz sana artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Eyvalla dasaa. Tesbih filan da getirin bari ozaman volta neyin atarken çeker efkarlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sen popoyu koru da abi içeride. ha bu arada flameoffear yazınca prison bitch adın fuck stick olarak çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://4.bp.blogspot.com/-Oy1oFrvHl6Q/TZQtgye-veI/AAAAAAAAAwI/1ogQinpqYzI/s1600/its_a_trap_shower_soap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Yannız o kız bulununca bizim arkadaş harbi cinayetten içeri girebilir. sflk He lan bide benzincide pompacı yazmışlar çocuğa haberde sdf eleman reklamcı ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 suprisebuttsekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Flameoffear said: Hee ofisteki 7 kişiye de işkence yapıcaklar. Sigara aldığım marketi de kandıracaklar sırf beni içeri sokmak için. sdf Evdeki kardeşim de yalan söylücek bu eve gelmedi diye. Lan bu kadar olursa zaten yatak 2 sene. :D hmmmm... http://www.youtube.com/watch?v=VKJqBUrq5OQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 olmm varyaaa http://karikaturbul.com/5884 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Abi okudum topakı da biraz cool story geldi bana eğer öyle değilse çöle düşmesin olayı yaşayan arkadaş hazır kıta kutup ayısı bekliyor olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Salındı diye sevinmesin arkadaş bence. Kız bulunduğu zaman korkudan ailesine. Beni kandırıp tuttular evlencez dedi vs diye bir yalan söyler. Süreç değişir komple. Antalyada tanıdık avukat var ceza davalarına bakan. İhtiyaç varsa yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mithat said: Haberin yazarının adının Can Yücel olması... ahahahahah çok güzel bi noktaya değinmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 küheylan said: dizisini çekelim bunun. her bölümü 1.5 saatlik. Türkiye bunu hak ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 NolaxThensbane said: "kaybolduğu gün birlikte olduklarını ve yanlarında kendisiyle birlikte 3 erkek arkadaşının daha olduğunu belirtti. " ggnormk şimdiden toplu tecavüz öldürme havsına girmiş yazılanlar geçmiş olsun size. millete bu kadar fatmagül izletir hatta dizinin reklamını bile bi ay öncesinden "4 erkek tecavüz ediyolar, evet, tecavüz sahnesi var, koşun" diye yapacak kadar seviyesizleşirsen bu hale gelir tabii halk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar