Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 black ice aslında kendin yapabilirsin. font hazırlama programları vardı bi yerde, istediğin şey kolay bir fonta benziyor sanki, yaparsın, dafont'a yüklersin, senin de bir fontun olmuş olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 @mal @bone evet o font yapma olaylarına baktım biraz ama projeyi yetiştirmek için vakit ayırmak istemedim şimdi şurdaki idare edecek gibi http://www.dafont.com/font.php?file=andes baktım hocaya yine beğendiremedim direk o programları ya da web sitesini kullanıp hocanın eskizinin aynısını yapıcam artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 pekaziz said: Buldum oyunu, Benoit Sokal'ın Sinking Island'ı :D Oha boyle bi oyundan haberim bile yoktu? Oynayan var mı? Syberia kadar iyi ise hemen oynamam lazım. Benim aklımdaki oyun indie falandı sanırsam, boyle sanatsal grafikleri olan 2d gibi biseydi. Tamamen hayalgucu ile de yazıyor olabilirim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 fontmaker yükle kendi fontunu kendin yap temiz iş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 toggie said: Oha boyle bi oyundan haberim bile yoktu? Oynayan var mı? Syberia kadar iyi ise hemen oynamam lazım. Benim aklımdaki oyun indie falandı sanırsam, boyle sanatsal grafikleri olan 2d gibi biseydi. Tamamen hayalgucu ile de yazıyor olabilirim tabi :) Oyun fena değil, bitene kadar başından kaldırmıyor ama Syberia kadar iyi kesinlikle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bu fontla yazınca a- yerine a mı alıyosun (: o zmn bende deneyeyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar