KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bilkentte yaşayan biri olarak.. okulun içinde bilkent 2 de sorunsuz 3 g çekiyor.. bilkent 3 ün en tepesinde telefon çekmiyor.. ne turkcell ne avea.. 3g değil telefon bile çekmiyor. bende bal baketin 20lik olanını kullanıyorum.. whatsapp ve opera mini dışında kullanmadığım için hiç geçmedim. .zaten sadece o interneti bitirenler iphone kullanıp app indirenlerdir.. ayrıca bal paketin güzel kısmı.. eğer biterse yenisini ay bitmeden yükleyebiliyorsun.. bence 20lik al hatta.. biterse yüklersin.. ha ayrıca hat değiştirme olaylarına bakmanda fayda var çok daha karlı paketler bulabilirsin.. ayrıca aveada çalışan bi arkadaşın varsa çok daha avantajlı bi pakete bile geçebilirisn. bal paketle sınırlama kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 turkcell>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Yaptım sonunda, bilidiriyorum durumu. Ankara'da Ankaray dışında çekmediği yer görmedim, ses kalitesi de iyi ama o sanırım telefona bağlı daha çok. Genelde Öveçler-Bilkent-Keçiören'in tepeleri arası girip geliyorum, yol boyunca takılma ya da kesilme olmadan HSDPA ile anime izleyebiliyorum Crunchyroll'dan, zaten temel geşme amacım hızlı ve ucuz internetti onu da sorunsuz verdi. EDGE ile kota olmadan bağlanıyorum zaten ve Turkcell'i bilmemekle beraber Vodafone'dan 3 kat kadar daha hızlı sonuçlar alıyorum Speedtest.net'den. Ankara'lılara tavsiye ederim yani rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 İnternetlerinin karşılaştırmalarını bilmiyorum ama Avea hala doğrudüzgün çekmiyor özellikle tatil yörelerinde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 faturaliya mi ge.sem bende ne yapsam yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 1000 dk her yöne 35 tl sms yok o yok bu yok sadece konuşacaksın.Değiştirmeyi düşünüyorum ne alıyım sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 30tl ye 2000dk konuşma 2000sms sınırsız internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bununla geçtim ben: http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/yeninesil500_500e.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar