Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Van'da yardım deposu yanıyor

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

PKK falan değil devlet işi bu muhtemelen. Depo tahminen gereksiz şeylerle doludur. Deprem yardımlarından iç ettikleri kısmını açıklama amaçlı kullanacaklar. "O parayla biz neler neler aldık da yandı bitti kül oldu" diyecekler.

Mantıklı ama sanmıyorum,ihmal sonucu yandığı kanaatindeyim,yani denetim eksikliği yüzünden haliyle buradan direk olarak yine hükümet sorumlu oluyor(yani bu durumdan kurtuluş yok).Zaten insanların böyle kurumlar aracılığı ile yardım yapmasına anlam veremiyorum,
deniz feneri bir başlangıç son değil.

Yardım yapılacaksa yine dolaylı yoldan daha etkili şahıslara yönelik yardımlar yapılabilir,iletişim çağındayız öyle yada böyle kimin ihtiyacı varsa bunu vanlı bir arkadaşınız vasıtası ile tespit eder ailecek veya arkadaşlarınızla beraber yardım gönderebilirsiniz veya yine böyle bireysel gönderi de bulunan kişilerle irtibat kurup yardım yapabilirsiniz.
5 bin tl yardım yapılıyorsa 3 bin tlsi hiç oluyor.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25302148
Onun dışında yüzsüzlüğün de bu kadarına pes dedim,

"'Hükümet, Van'a en hızlı şekilde müdahale etmiş ve gerekeni yapmıştır' diyenlerin oranı yüzde 75, buna katılmayan yüzde 25, kendi seçmenimizdeki oran yüzde 94. Bir sonuç daha var, bu sonucun muhalefet kısmını göstermeyeyim, AK Parti seçimde bunun yarısıydı, kasım ayı sonu yüzde 55. Biz siyaset yapıyoruz, muhalefet hiçbir şey için teşekkür etmiyor ama millet biliyor.''" said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...