elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Durum şu: Bana yoklama kaçaklığı yüzünden dava açıldı ve bir miktar para cezası aldım. Akabinde mastera başladım, okuldaki öğrenci işleri derki sizin teciliniz yoklama kaçaklığı suçu yüzünden yapılamadı, öğrenci belgesi ile şubeye gidip yoklama yaptırın.(şubat 2011 de yaptırmışitım yoklama) Şube derki yoklama kaçaklığı mahkemesinden ceza aldığınız için artık tecil kullanamazsınız, geçmiş olsun. ehe, noluyo olum. Yapılabilecek bir şey bilen varmı bu durumda? Yoksa nisanda asker go go mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.yeniresim.com/data/media/39/www.yeniresim.com_-_Asker_Resimleri_-_Ar_Silahlardan_Sorumlu_Bir_Amerikan_Askeri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Akan kan bayrak için yürüyüş kararı sayılacak! Say!! Akan rap kan rap bayrak rap için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://img156.imageshack.us/img156/8572/komutan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 mantığın bittiği yerde askerlik başlar hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 paradox company'de yapcan askerliği (a.k.a. hakkari sınır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bürokrasi deadlocka girmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 said: b)Sevk tehiri teklifi yapılacak yükümlü sevk tehirinin yapılacağı tarihte, Askerlik Kanununun 86’ncı maddesi gereğince yoklama kaçağından ceza almamış olmalı ve/veya 89’uncu maddesi gereğince bakaya olmamalıdır. Askerlik Kanununun 86’ncı maddesi gereğince, askerliğine karar alınanlardan sevk tehiri teklif edilenlerin askere sevkleri tehir edilir. vay anası... loading şafak... --- %0 ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 en berbat yerde yapıcaksın askerliği. geçmiş olsun. Şimdiden silah kullanmayı, zor şartlarda hayatta kalmayı öğren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 simdi basina gelenler sana cok mu mantiksiz geliyor? iste ok vakit basladi askerligin gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 geçmiş olsun. Aralıkta benim gibi gidecekler varmı :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Masticore said: geçmiş olsun. Aralıkta benim gibi gidecekler varmı :( ? var, dolu. hiç mi görmedin lan topiğini konu dışında, 343. dönem diye giden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 mr gotosh da gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Seele said: simdi basina gelenler sana cok mu mantiksiz geliyor? iste ok vakit basladi askerligin gecmis olsun. Tam 12 den vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Seele said: simdi basina gelenler sana cok mu mantiksiz geliyor? iste ok vakit basladi askerligin gecmis olsun.konu kitlensin abi budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 bakaya ne lan bilmiyorum ben. aklıma hep japon bi sol açık geliyo. hideshi bakaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar