throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 selam facebook'ta arkadaş listeme baktım da ne kadar işsiz güçsüz arkadaşım varsa hepsi sosyal medya uzmanı olmuş. hede hödö ajans'ta sosyal medya uzmanı kakuru kikiri consulting'de sosyal medya uzmanı + açılımını bilmediğim garip ünvanlar. sizce ne kadar para kazanıyorlardır? perkleri nasıl? merak ettim ama onlara sormaya da utanıyorum. ::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o::o
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 perk ne demek? cod muhabbetinde de geçiyor falan.
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 önce dot-com balonuydu sıra şimdi mmo balonunda ondan sonra da sosyal medya balonu raflardaki yerini alacak. abidik gubidik ünvanlara gelince... hani seinfeld bölümlerin başında ve sonunda kısa bidler yapar ya onlardan birinde bu meseleyle dalga geçiyordu. - kadınlar birlikte oldukları erkeklerin işlerini sevmek zorundadır. o yüzden regional sales supervisor gibi ünvanlar var.- gibi bişeler işte. işine bak adam ol sen. etrafındaki berkecanlara, ılsulara falan bakma.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arkadaşım eskişehir de ki espark'ın grubunu kurmuştu zamanında espark'tan arayıp devret dediler bu devretmedi şimdi adamla çalışıyorlar aylık 500-600 lira para veriyorlar facebook grubu için. facebook değişik bişi tabi. nasıl sosyal medya uzmanı olunuyor asıl merak ettiğim bu.
throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ShadowFax said: perk ne demek? cod muhabbetinde de geçiyor falan. employee benefits? Sparkcaster said: iyi para alıyolar ona bak sen define "iyi para" dusuncelihayvan said: arkadaşım eskişehir de ki espark'ın grubunu kurmuştu zamanında espark'tan arayıp devret dediler bu devretmedi şimdi adamla çalışıyorlar aylık 500-600 lira para veriyorlar facebook grubu için. facebook değişik bişi tabi. nasıl sosyal medya uzmanı olunuyor asıl merak ettiğim bu. azmış. ben de merak ediyorum nasıl olunuyor? sosyal medya uzmanı arayan bir yere gitsem adam benden neler bekler?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Az değil bence alt tarafı bir facebook grubu yönetiyor 2-3 günde bir kampanyalardan falan bahsediyor. Ona geliyor her türlü bilgi zaten. Normalde işi var ek iş olarak yapıyor işte. Bunun gibi kaç sayfanın daha kontrolünü alabilir bir kişi aslında iyi para kırar.
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sosyal medya olayinin trde henuz oturmamasindan kaynaklaniyor bunlar. yakinda gercekten isi bilenler devreye girecek. @throine, su an icin isteyecekleri tek sey daha cok insana ulas olur muhtemelen. ama profesyonel anlamda pazarlama icin kullanilmiyor tabii ki. bir segmentasyon vs. yok. 15 yasinda cocuklari gruba toplayan da sosyal medya uzmani sayiliyor. ama gercek anlamda bakarsak sosyal medyada profesyonel kaynak yaratmak olay. firmalarin pazarlama faaliyetlerinde kullanabilecegi bir kaynak.
throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 facebook'ta ALLAHIMSENİÇOKSEVİYORUZ gibi sayfalar açıp fan toplayıp bunu sonradan şirketlere mi tahsis ediyorlar ne öyle galiba? lol
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sixoms said: sosyal medya olayinin trde henuz oturmamasindan kaynaklaniyor bunlar. yakinda gercekten isi bilenler devreye girecek. Kimmiş bu işi bilen gizli güçler?
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 uzman olmayan insanların uzman, müdür olamayacak insanların müdür adlandırıldığı bir devirde yaşıyoruz. internette reklam yapacak kişiye sosyal medya uzmanı, kasiyere satış müdürü denmesi gibi şeyler.
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bir arkadaşım twitter'da kız ismi ile bir ton yazı yazdı. baya bi takipçi biriktirdi, şimdi onun ismini değiştirip satmayı planlıyor. böyle bi iş var.
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bone said: uzman olmayan insanların uzman, müdür olamayacak insanların müdür adlandırıldığı bir devirde yaşıyoruz. internette reklam yapacak kişiye sosyal medya uzmanı, kasiyere satış müdürü denmesi gibi şeyler. İki kişilik şirkette Ceo olanları unuttun.
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Lord_Argos said: Sixoms said: sosyal medya olayinin trde henuz oturmamasindan kaynaklaniyor bunlar. yakinda gercekten isi bilenler devreye girecek. Kimmiş bu işi bilen gizli güçler? o mesajda alt kisimda yazdiklarimi yapabilen insanlar.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bütün büyük şirketler ölüyor sosyal medyada güzel kampanyalar yapalım reklamlar verelim diye, artık ödül alan kampanyalar, etrafta case studyleri dönen kampanyalar sosyal medya üzerinden oluyor. Böyle olunca da her şirket toplantıya gelip ajansına, Çok efsane bir sosyal medya kampanyası ypamak istiyoruz diyorlar onlara güzel şeyler sunan güzel fikirler veren ve bunları ii uygulayan adamlar, inanılmaz paralar kazanıyor. Tabi bir sürü etrafta sosyal medya uzmanı die geçinen adamlar var onlardan bahsetmiom, ama uzman olan adamlar ii kazanio
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi kim çok inanılmaz paralar kazanıyor bilemiyorum fakat kendi çalıştığım eski ajansta sosyal medya uzmanları öyle oha para kazanmıyor. bu kişiler ise kia, çelik motor, yataş ya da orjinal sea gates facebook sayfasını yürüten, kampanyaları duyuran, textleri yazan insanlar. ve aklınızda bulunsun hepiniz sosyal medya uzmanı olabilirsiniz.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben nike, nestle, unileverden vs bahsediyorum ama ^_^
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben, o kadar inanilmaz ki gercek degil, adeta yok.
manve Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Fransiz bir arkadasim var, adam 2 senedir falan bu isi yapiyor, iste yaklasik 3k euro maas arti zart zurt biseyler aliyordu, bence gayet iyi para.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben çok başvurdum bu işlere. keyz stadi falan anlattım ama forever alone olunca "ne sosyali lan!" diyip kovdular beni iş görüşmesinden. alonesun dediler iş vermediler
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 paticik'in %80 i yapar bu işi cok rahat
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 facebookta 3 arkadasin var dediler, is vermediler.
manve Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 iliski durumun paso single dediler is vermediler
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "Sosyal medya" takipçin kadar adam yerine konulduğun bir ortam zaten. Sıkıntı yok.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dasaaa said: ben çok başvurdum bu işlere. keyz stadi falan anlattım ama forever alone olunca "ne sosyali lan!" diyip kovdular beni iş görüşmesinden. alonesun dediler iş vermediler "göbeğimle döverim" deseydin, laflarının altında kalsalardı.
Öne çıkan mesajlar