Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ld5OOGYUKbY&feature=player_detailpage#t=98s said: Bursa'nın Orhangazi ilçesinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen kız kardeşlerden biri hayatını kaybetti, diğeri yaşam savaşı veriyor. Yaşamını yitiren Gizem Bera Yüksel (11), geçen yıl öğretmeninin sınıfta arkadaşlarına öğüt verirken çektiği görüntüleri internette tıklanma rekorları kırınca televizyon kanallarında üst üste haber olmuştu.Gizem, katıldığı Beyaz Show'da ise zekası ve hazırcevaplığı ile izleyenleri ekran başına kilitlemiş ve kahkahaya boğmuştu. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19348531.asp Asıl başlığı bulamadım, sabah sabah morlaimi bozdu ya şu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2DnaK2IvfO8 Benim aklıma şu geldi yazık..Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yine sinirlendim ya, şu videoyu çeken öğretmen umarım işinden olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu video olmasa atalayin gercek yuzunu hicbi zaman goremicektik, pulitzer odulu verilmeli ogretmene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Az önce okudum ben de haberi çok üzücü yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oof of sabah sabah ağlattı kızcağız beni. Mekanı cennet olsun. Kızcağızın başındaki o gülen suratlı tokayı görüyorum gümmm, dedikleri birer birer bitirdi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ayaklarım ıslak kısmında fena oldum ya : ( Allah gani gani rahmet etsin. Öğretmen de horoz dövüştürüyor sanki adi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 said: Bursa Şimdi herşeyaçıklıga kavustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yazik olmus. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 allah rahmet eylesin şöyle bir şey vardı bugün bir arkadaşım yazmış sınıf başkan yardımcısı Gizem, büyük e yazmayı bilmeyen Samet ve diğerleri, hepsini tanıyor, hatırladıkça gülümsüyor, ya da bugün olduğu gibi çok üzülüyoruz onlara... tanıyoruz, çünkü hepsinin öğretmeni onları derste videoya çekip internete koyacak kadar şuursuzlar! birçok kişi izlerken Samet'in e'leri nasıl yazdığına bakarken, ben sınıftan gelen sesleri dinliyordum, tüm arkadaşları gülüyordu, tıpkı uyuya kalan öğrencisini uyandıran öğretmenin sınıfında olduğu gibi! bırakın artık elinizdeki telefonları, ve lütfen artık neden e'leri yazamıyor, ya da uyuyor diye düşünün! bakın Gizem'in isyanı ona sadece birkaç tane bot hediye edilmesine vesile oldu, daha iyi bir yaşam ya da yeni bir şofbenle tek başına yıkanabileceği bir ev vermedi kaydettikleriniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi cok kotu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 20-30 liralık gaz dedektörleriyle engellenebilecek bir şey. Keşke şofbenli evlerde, sobalı evlerde zorunlu olsa. Bazen 4 kişilik 5 kişilik aileler topluca ölüyor yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar