MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ya odada otuyorum bilgisayar başında, birden cızcc diye ses gelmeye başladı, hani tv sesi vardır ya zzt eder hani, içeri gittim tv açılmış. Nası açılır bu meret[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Before You Die, You'll see THE RING[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 09 Ekim 2004 03:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Harbimi ! . Abi pılını pırtını al hemen gaç o o televizyona buyu yapmışlar . Ankaradasın diye biliyorum hemen bana ulaş sağa falcının adresini verem :) . Oda olmadı hemen sizinkilerin yanına git aralarına gir yat :D . Alakasız bişi olmuştur...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 :D :D cidden cok creative olmussun ring 2 ye malzememi cikartiyosun
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: nedanko, 09 Ekim 2004 03:36 tarihinde demiş ki: Ya odada otuyorum bilgisayar başında, birden cızcc diye ses gelmeye başladı, hani tv sesi vardır ya zzt eder hani, içeri gittim tv açılmış. Nası açılır bu meret bak sen ya, halkadır halka, uyu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: halkadır halka heh[signature][hline]Silence in the studio!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: streamon, 09 Ekim 2004 08:31 tarihinde demiş ki: :D :D cidden cok creative olmussun ring 2 ye malzememi cikartiyosun Çekildi ki ring 2 =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 çok ani voltaj değişimlerinde ( yağmur felan yağıyosa şimşekten felan) alet kendisi açılabiliyor diye biliyorum..ama emin değilim[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. [Bu mesaj chrisvassel tarafından 09 Ekim 2004 09:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj chrisvassel tarafından 09 Ekim 2004 09:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 değiştir yerine qutoe butonu sori [Bu mesaj chrisvassel tarafından 09 Ekim 2004 09:00 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yok oyle ringdeki gibi cızzt değil. Hani ortamda tv açık olursa bi ses olur ya, kaparsın gider. İçten içten bir sestir.[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nedanko gozum evde cok kapali kalma ne bileyim elma armut ye kiz bul ....ne bileyim kopru altlarinda gez ..olmazsa kendi kendine konusmayi kes ....saka saka ..en mantiklisi ani voltaj degismelerinden dir ..bu tip seyleri kafana takma ... :D unutma cennet ve cehennem bu dunya ole ruhu carti crtu karistirma inanmada zati :D
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 alak desen 7 gun suren kaldi :lol:[signature][hline]:lolmak yada :lol:mamak iste tum mesele bu :rock:
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Benim açtığım topiğe laf eden adama bak. Oldu olucak kıçım kaşındı diye bi topicte açsaydın tam olur[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 radyoaktiftir radyoaktif[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 banda b kere olmustu onun gibi bişi lpatop wardı bende desktopum yoktu gece uyurkene bi ses duydum ve makına açılmıştı cok tırstım ama tamamen açılmadı sora kapandı ?!?![signature][hline]Hakanaka SkyWalker
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bana olmaz umarım.TV ya da o kendiliğinden açılan şeyi imha etmek zorunda kalırım.[signature][hline]My Honour is My Life
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Sensible, 09 Ekim 2004 09:59 tarihinde demiş ki: Benim açtığım topiğe laf eden adama bak. Oldu olucak kıçım kaşındı diye bi topicte açsaydın tam olur valla bence sen aç o topii sana daha çok yakışır o topic.. bu arada nedanko abicim karsı daire yakınsa yani camdan gözüküosa falan tv, ordan kumandayla yapmıslardır belki :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Kedidir kedi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 O cama bakan en yakın apartman 100 metre...[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 o zaman; said: Rewendor, 09 Ekim 2004 12:02 tarihinde demiş ki: Kedidir kedi... :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 HaCKeD by PROCASTING HaCK TeAm :D ekantımı heklediler :D olayı. valla kaç bence evden...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Liche Lanetlemiş Seni .. :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sizin apt.nin altında mezarlık olabilir bizim eski aptnin altında varmış mezar gece gürültü çıkınca kapıya gelip üüüüğğğğğaaaaa gaaahhhrr filan diyolardı taşındık tabi :P[signature][hline]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 High Voltage cause this annadın mı :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator |
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Aynısını banada ol.. Ev sıralarına göre olucez.. farklı bi boyut getirdim bak final destination dan dsuh[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Öne çıkan mesajlar