rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 selam, arattım ama bulamadım böyle bir başlık. pes 2012 online oynayanlar falan var mı pati dünyasında, varsa hep beraber oynayalım? turnuva atarız, lig yaparız, toplara vururuz, vurdururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 var tabi fifa gibi dandik bi oyun oyniyacak halimiz yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 fifa oynamayıp bir şey kaçırıyor muyum diye fifa başlığını okudum sayfalarca ızdırap çeken ahali ile karşılaştım. ama gerçekten artık kimse pes oynamıyorsa şaşırıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 pes doğrusu, bu da soru mu kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 akıor musunuz competition falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 rLx said: fifa oynamayıp bir şey kaçırıyor muyum diye fifa başlığını okudum sayfalarca ızdırap çeken ahali ile karşılaştım. ama gerçekten artık kimse pes oynamıyorsa şaşırıcam :) zaten isin sirri orda, millet sinir krizi gecirdigi seylerin ustune daha cok gidiyo, zaman harciyo sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 peki pes 2012 de formalar isimler falan yalan mı konsolda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Pes2012 1080 p desteklemiyor mu yaw ?^^^aldım oyunu arkasına baktım 720 p yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Ps3 ü pes-fifa kullanarak harcamak çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 blue-ray pron ile harcıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Teammate control olayı die bişi var görmemiştim daha önce, sag stickle yapıyorsun. Bende olmuyor gibi, sağ stick kullanınca adam dribbling kasıyor ? eh edit: R3 e basıcakmısız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar