Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allah yok peygamber yalan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herhangi bir ezan vaktinda üsküdar meydanında bulunanların kulaklarına eziyet ediliyor resmen. En azından her belediye kendisine bağlı olan camilerden bir merkezi ezan verse baya rahat ederiz. Müezzinler işsiz kalır tabi, o yüzden yalan bu sistem.
Mesaj tarihi:
Büyük camilere müezzin tayin edilir , süleymaniye ,sultanahmet vs. senin üsküdarda duyduğun ezanı oranın eski cemaatinden biri okuyordur. Hiç camiye filan gitmediğiniz , oralarda bulunmadığınız için normal tabi :)

Bir de şu var acaip olan , müslüman adam allah rızası için bişey yapıyor diyorum adam gülüyor , ama kendisi başka bir dinde bu şekilde davrananları görünce büyük ihtimal gıpta ediyor..
Mesaj tarihi:
Yahu yapma subzero, o ezanı okuyanların hepsi kadroya sokuldu, çatır çatır maaşlarını alıyorlar, bu kadar toz pembe görmeyin dünyayı.

Ne yapıym gidip adamla röportaj mı yapıym seni inandırmak için?
Mesaj tarihi:
Alla alla olabilir o zaman benim bilgim yoktur pardon. Benim en son bildiğim onları cemaatin arasından olduğu , hatta sabip birinin olmadığıydı.. doğrudur öyle diyosanız..
Mesaj tarihi:
Bak burda mesela biraz islamla alakalı , dinlerle alakalı sana ters gelen şeylerden bahsetsem hemen dalga geçmeye , laf etmeye başlarsın.. İşte 3-4 post önce dediğim şey buydu...
Mesaj tarihi:
Ben dalga geçilmicek gibi demedim ki? sadece dalga geçerek inanan kişileri kızdırmak ,yeri gelince üzmek hoşunuza mı gidiyo onu öğrenmek istedim.. yani kalmadı mı hayatta başka eğlenicek bişey?
Mesaj tarihi:
aquila said:

konuyu konusmak yerine karsi tarafin yazdiklarinin altinda sacma sebepler arayip laf atmaya calisan sensin.

aslında son postlarda konuyu konuşuyorum ben , sen neden böyle bişey söyleme gereksinimi duyuyosun ki? farzedelim ki cezası yok bu dediklerinin yani niye bu tavırla yaklaşıyosun olaya? inanmıyosun tamam inanma da işte çok basit bi soru inanan adama niye saldırıyosun veya inandığı şeye laf ediyosun.. senin için o şey zaten yok? sanane bırak yaşa hayatını..
Mesaj tarihi:
ya senin üstünden gidiyoruz işte ne kastın olayı anlamamış gibi sanki , senle konuşuyorum işte.. tartışmanın 2 tarafı varsa 1 tarafı sen diğer tarafı ben.. :)
  • Yeni Oluştur...