Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Herhangi bir ezan vaktinda üsküdar meydanında bulunanların kulaklarına eziyet ediliyor resmen. En azından her belediye kendisine bağlı olan camilerden bir merkezi ezan verse baya rahat ederiz. Müezzinler işsiz kalır tabi, o yüzden yalan bu sistem.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Müezzinlik meslek değil ki abi adamlar orda allah rızası için yapıyorlar bu işi para filan kazanmıyorlar yani.. İmam düyosan onun işi ayrı zaten..
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://inciswf.com/labebe.swf
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Müezzin para almıyor mu? Wat? http://www.trturkey.net/wp-content/uploads/2010/12/imame.jpeg
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Fistan said: iq su düşük olan dine inanıyormuş araştırma yapmışlar oyle olsa ben papa olurdum.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sonra konusuruz, burasi kalabalik ;|
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Büyük camilere müezzin tayin edilir , süleymaniye ,sultanahmet vs. senin üsküdarda duyduğun ezanı oranın eski cemaatinden biri okuyordur. Hiç camiye filan gitmediğiniz , oralarda bulunmadığınız için normal tabi :) Bir de şu var acaip olan , müslüman adam allah rızası için bişey yapıyor diyorum adam gülüyor , ama kendisi başka bir dinde bu şekilde davrananları görünce büyük ihtimal gıpta ediyor..
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben devlet nezninde bir görevi olduğunu sanmıyordum müezzinin ama illaki cebine para atıyordur allah rızası için iş yapan müslüman mı var ya kaldı mı öyle biri
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yahu yapma subzero, o ezanı okuyanların hepsi kadroya sokuldu, çatır çatır maaşlarını alıyorlar, bu kadar toz pembe görmeyin dünyayı. Ne yapıym gidip adamla röportaj mı yapıym seni inandırmak için?
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Alla alla olabilir o zaman benim bilgim yoktur pardon. Benim en son bildiğim onları cemaatin arasından olduğu , hatta sabip birinin olmadığıydı.. doğrudur öyle diyosanız..
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet, sabah 5te allah rizasi icin kilisenin kulesine cikip bagiran pederlere hayranim. hic esnaf camisine gitmedim ama haklisin.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Bak burda mesela biraz islamla alakalı , dinlerle alakalı sana ters gelen şeylerden bahsetsem hemen dalga geçmeye , laf etmeye başlarsın.. İşte 3-4 post önce dediğim şey buydu...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 tamam da dalga geçilmiyecek gibi değil ki
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 konuyu konusmak yerine karsi tarafin yazdiklarinin altinda sacma sebepler arayip laf atmaya calisan sensin.
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ezana ihtiyac olmayan yerde minareye de ihtiyac yok.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben dalga geçilmicek gibi demedim ki? sadece dalga geçerek inanan kişileri kızdırmak ,yeri gelince üzmek hoşunuza mı gidiyo onu öğrenmek istedim.. yani kalmadı mı hayatta başka eğlenicek bişey?
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aquila said: konuyu konusmak yerine karsi tarafin yazdiklarinin altinda sacma sebepler arayip laf atmaya calisan sensin. aslında son postlarda konuyu konuşuyorum ben , sen neden böyle bişey söyleme gereksinimi duyuyosun ki? farzedelim ki cezası yok bu dediklerinin yani niye bu tavırla yaklaşıyosun olaya? inanmıyosun tamam inanma da işte çok basit bi soru inanan adama niye saldırıyosun veya inandığı şeye laf ediyosun.. senin için o şey zaten yok? sanane bırak yaşa hayatını..
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "allah yok , peygamber yalan" diyerek bende adama saldırıyosun.. saldırı illa taşlı sopalı mı oluyor?
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya senin üstünden gidiyoruz işte ne kastın olayı anlamamış gibi sanki , senle konuşuyorum işte.. tartışmanın 2 tarafı varsa 1 tarafı sen diğer tarafı ben.. :)
Öne çıkan mesajlar