senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ince espri anlayis iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kaybedicek fazla kırk liran varsa bana da bi kırklık ateşlesene be ablam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 said: 1963’te doğan Taner Özdeş 1983’te Avusturya Lisesi’nden, 1986’da ABD’deki University of Miami’den Pazarlama bölümünden mezun oldu adam liseyi 9 senede bitirmiş, üniyi 3 lol gamze/taner burdan sana ekmek çıkmaz söliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hakkın var küheylanım. GamzeZumrut said: evet xunn ozellikle ince espri anlayis beni acayip etkiledi. Egomu biraz daha sıvazlarsan içinden 3 dilek hakkın olan bir cin çıkacak. Evet egom bir metafor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nerden öyle bi yoruma vardın ki liseye kaç yaşında başladığını ve o yıllarda o lisenin kaç yıl eğitim verdiğini nerden bilebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 pazarlama gibi bir bölüm zaten taş çatttlasa 3 yıl olmalı diğer tüm iibf bölümleri gibi ve zaten 3 yıl bu bölümler abd ve avrupa'da biz fasofiso vakit kaybediyoruz pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sosyalmedyaci Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bence pazarlama disaridan da kursa gidilerek ogrenebilecegin bir sey gamze .. yani bahsettigin programi bilmiyorum ama genel anlamda basarili olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 offffffffff ne kadar düşük kalitede reklam döndürüyor elemanlar :D balonlu 1. mesaj reklammm :D adam gibi kıvırmadan yazsanıza kardeşim ben şuyum buyum ahanda sitem bu isteyen buyursun gelsin imkanlarım şöyle böyle diye, bu şekilde reklam itici oluyor sorry gg wp no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 google da direk tüm tagları yazınca çıkıyor da tek tek linklemke laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr&pli=1 ucgen biciminde takin istediginizi. bu konunun linkini de site sahibine gonderin, link building icin kullandigi kisilerin spam yaptigini soyleyin yeterli. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Burdan ekmek çıkmayacağını ne zaman öğrencekler çok merak ediyorum. Ayrıca çok kültürlü ve zeki insanların forumu burası. İstesek ilk aydan kendi işimizi kurup çılgın atabiliriz, ama siz reklamcılara ayıp olmasın diye böyle fakir rp'si yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 black couch olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 selam, biz pazarlamacıları sadece kadın nüfusu fazla diye severiz, onun dışında mühendis forumu burası GETAWT saygılar; bi pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bGV9NYvHcZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu GamzeZumrut bildiğin doğuştan viralcı lol http://forum.paticik.com/read.php?62,5752833,page=1 doğru söylemişler sana burdan ekmek çıkmaz. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar