DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ya bir şeyi merak ettim. Çoğu melee sınıf "millete vuramıyoruz" diye ağlıyor ama oyundaki range class'lar smuggler ve trooper (ve mirrorları). Bunlardan smuggler'ın gunslinger sürekli cover'da durmak zorunda. En önemli skill'lerini coverda durmazsa kaybediyor. Diğer advanced class'ı zaten yakın dövüş odaklı veya healer. Commando healer olursa önemli heal yeteneklerin casting time'ı uzun. DPS olsa gene channeling'ı uzun veya casting time'ı uzun yetenekler hepsi. Dolayısıyla vur kaç veya kite yapıp düzgün dmg veren ve sizi öldüren ranged class kim? Hepsi mal mal sabit durunca işe yarıyor. Ben aksine Commando olarak melee class'lardan müzdaribim. Özellikle Agent'ın yakın dövüş özellikleri ve Shadow'un çevremde dönüp durup sürekli line of sight bozarak bana dmg vermesinden sıkıldım. Hayır, ya farklı oyun oynuyoruz ya da gözden kaçırdığım bir şey var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 DeviantSun said: Hayır, ya farklı oyun oynuyoruz ya da gözden kaçırdığım bir şey var :D operative ve scoundrel baya TPS (third peerson shooter) oynuyorlar oyunu. Adam scoundrel ile 3-4 vuruşta adam aldı. gözümün önünde tomb raider a çevirdi oyunu... bu arada marauder için hala anhi gidiyorum PvP de sıkıntı çekmiyorumd a PvE ara sıra can sıkıyor :) EDIT: şurada bir annhi spec buldum onunla gidiyorum bu arada http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=72872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dun gece rage e dondum 2vs1 rahat aliyo artik gearda yaptik tabi biraz anhi ye gore kat kat rahat pvp si tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben carnage gidiyorum 2 gündür gearlandiktan sora durum nedir diye bi bakim dedim. dps iyi ama rahatlık yönünden anni gibi degil. bide rage deniyecem bende yine bide ona bakim sora tam bi yol cizecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 low level world pvp - fakat güzelce editlenmis sentinel açasım geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 :D zevkli görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar