Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon kayboldu, çalındı, gitti, gelmiyor

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Şimdi eminim önceden açılmıştır fakat çok kısıtlı bir vaktim olduğu için arayamıyorum.
Telefonumu takside düşürdüm ve bir şerefsiz meşgule alıp kapattı telefonu. Müşteri mi taksici mi bilemem. Fakat zaten taksinin plakasını da bilmediğim için farketmez.
Şimdi yapmam gereken nedir? Savcılığa gidip IMEI numarası ile başvuracak mıyım? Nasıl oluyor bu işlem? Yoksa karakola mı gitmem gerekiyor? Bu iş genelde ne kadar sürüyor? Yani bu suç duyurusu mu kayıp/çalıntı bildirimi mi her ne ise bu proses ne kadar sürer ona göre işten izin almam gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler.
Sizin de başınıza gelmiştir elbet. Ne kadar zamanda bulundu veya bulundu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım şehirler arası otobüste düşürmüştü hemen gittik karakola şikayette bulunduk imei numarasıyla, bazısına savcılığa da git diyebiliyorlar ama bize demediler ilk olarak karakola git bence. imei numarası değiştirilebildiği için hemen git vakit kaybetme. Bikaç ay oldu hala çıkmadı bizim telefon. Gerçi kız aynı gün tekrardan gidip satın aldı telefonun aynısından, zenginlik böyle bişi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu yaz aynı şekilde kaybettim telefonu. büyük ihtimal takside ya da başka biyerde düştü.

savcılığa gidip dilekçe yazıyosun.

dilekçeyi verdikten 2 gün sonra öğrendim ki çalındı ya da gasp diye belirtirsen o zaman ciddiye alıp buluyolarmış 1 haftada.

ben kayboldu diye yazdım üstüne bir bardak soğuk su içtim.

edt. bu arada önce karakola gittim ben de. ama hiç bir işlem yapmadan savcılığa gidiceksin dediler. belki de kayboldu dedim diyedir.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben çalıntı olayını nasıl ifade edebilirim yani.
en nihayetinde çalındı. adam meşgule verdi ben aradığımda ve kapattı bir daha açmadı. bu düpedüz çalmak. bana ait olan bir şey en nihayetinde.
neyse ben bu akşam karakolda şansımı deneyeyim sanırım en doğrusu bu. polis tanıdık olsa işe yarar mı?
Sosyal ağlarda paylaş

o çalmak değil, bulmak. çalmak ancak senin elinden, cebinden ya da seni aldatarak bir şekil telefonu elinden almakla olur. bu kanunen de vicdanen de böyle. şimdi durduk yere adamın başını yakmanın anlamı yok çalındı diyerek. takside düşürdüysen, takside düşürdün.
Sosyal ağlarda paylaş

meşgule verildi, sonrasında açıldı yeniden meşgule verildi falan.

ben bilsem ki çalıntı dediğimde telefon hemen bulunacak şehrin yarısını sorguya aldıracak bir hikaye uydururum da sdfsdf
insanların günahını almayayım zaten emin bile değilim taksici mi müşteri mi ki müşteridir herhalde.
neyse en doğrusu gidip gerçekleri anlatmak. göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksim civarı da böyle mi ya diye sormuştum , ben de senin gibi düşünüp , belki bu bölgeye önem vermemişlerdir belki dedim
(ki bu arada B.evler , İST avrupa'nın en kalabalık ve hırsızlık tarzı olayı en sık olan ilçelerinden , komşu semtleri sayesinde , bağcılar , şirinevler falan :) )

Valla oradakiler de böyle , varsa tek tük pilot kamera hesabı vardır belki iyi demişti. Plaka bile zor okunuyor sadece , kameraya çok yakın geçerse araç ve çok hızlı değilse okunuyor , bırakın eşgal belirlemeyi.

Bir kısmı tam bomba zaten , bozuluyor , sağı solu , çayırı çimeni çekiyor , arıza bildiriyorlar , teknik ekip bi ara gelip yapabilirsa yapıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...