elaidi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Şimdi eminim önceden açılmıştır fakat çok kısıtlı bir vaktim olduğu için arayamıyorum. Telefonumu takside düşürdüm ve bir şerefsiz meşgule alıp kapattı telefonu. Müşteri mi taksici mi bilemem. Fakat zaten taksinin plakasını da bilmediğim için farketmez. Şimdi yapmam gereken nedir? Savcılığa gidip IMEI numarası ile başvuracak mıyım? Nasıl oluyor bu işlem? Yoksa karakola mı gitmem gerekiyor? Bu iş genelde ne kadar sürüyor? Yani bu suç duyurusu mu kayıp/çalıntı bildirimi mi her ne ise bu proses ne kadar sürer ona göre işten izin almam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. Sizin de başınıza gelmiştir elbet. Ne kadar zamanda bulundu veya bulundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Arkadaşım şehirler arası otobüste düşürmüştü hemen gittik karakola şikayette bulunduk imei numarasıyla, bazısına savcılığa da git diyebiliyorlar ama bize demediler ilk olarak karakola git bence. imei numarası değiştirilebildiği için hemen git vakit kaybetme. Bikaç ay oldu hala çıkmadı bizim telefon. Gerçi kız aynı gün tekrardan gidip satın aldı telefonun aynısından, zenginlik böyle bişi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bizim de evden annemin telefonu çalmıştı televizyoncular. direk karakola git hemen aynı gün içinde takibe alıp bulabiliyorlar. bizimki öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 karakolda ki evraklar gereği için savcılığa gönderiliyor. Bu durumlarda savcılığa bi delikçe vermen daha hızlı netice almana yardımcı olacaktır. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 taksiye nerden bindigini fln da soyle, her yerde mobese kameralari var plakayi bulurlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Müşteri almıştır der taksici de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yasalr değişmediyse önce karakola gitmen gerekiyor sonra savcılığa gidebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 polis buluyor söylense pek inanmazdım ama kac arkadasımın telefonu laptopu calındıysa hepsi bulundu ha 1 gunde bulunanı oldu 6ayda bulunanı oldu ama buluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben bu yaz aynı şekilde kaybettim telefonu. büyük ihtimal takside ya da başka biyerde düştü. savcılığa gidip dilekçe yazıyosun. dilekçeyi verdikten 2 gün sonra öğrendim ki çalındı ya da gasp diye belirtirsen o zaman ciddiye alıp buluyolarmış 1 haftada. ben kayboldu diye yazdım üstüne bir bardak soğuk su içtim. edt. bu arada önce karakola gittim ben de. ama hiç bir işlem yapmadan savcılığa gidiceksin dediler. belki de kayboldu dedim diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 çalındı nasıl oluyor? Yani o zaman farklı bir şekilde mi anlatmam gerekiyor olayı? çünkü her yer mobese anlamaları çok basit. karakola gideyim bari. nasılsa 24 saat açık değil mi? iş çıkışı gitsem dert olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 baba oğul biz de birer kere takside dusurduk telefonlari. ben bizim dutagin takside dusurmustum adam kendi getirdi la olm bi telefona sahip cikamiyonn die dalgasini da gecti sdf pederinkinde de tel i aradik su adrese getir dedik getirmisti adam. demek ki ankara taksicisi cakal ama durust :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ogle arasi git iste dostum fazla zaman sokma araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 iş mobese kameralarına kaldıysa karakola gitmen daha mantıklı. ama telefon gitti bulunsun veya baskasına yar olmasın diyosan, savcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 birisi bana "şuraya getir telefonu" dese, "gel kendin al" derim. demek ki ankara taksicisi, çakal ve dürüst olduğu kadar ezgin de aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yok ben çalıntı olayını nasıl ifade edebilirim yani. en nihayetinde çalındı. adam meşgule verdi ben aradığımda ve kapattı bir daha açmadı. bu düpedüz çalmak. bana ait olan bir şey en nihayetinde. neyse ben bu akşam karakolda şansımı deneyeyim sanırım en doğrusu bu. polis tanıdık olsa işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 o çalmak değil, bulmak. çalmak ancak senin elinden, cebinden ya da seni aldatarak bir şekil telefonu elinden almakla olur. bu kanunen de vicdanen de böyle. şimdi durduk yere adamın başını yakmanın anlamı yok çalındı diyerek. takside düşürdüysen, takside düşürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 huun said: birisi bana "şuraya getir telefonu" dese, "gel kendin al" derim. demek ki ankara taksicisi, çakal ve dürüst olduğu kadar ezgin de aynı zamanda. adam taksici, dedigim yere taksimetre acip gelmesi bedavadan is yani adama niye gelmesin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 o da doğru. demek ki taksici gibi düşünemiyorum henüz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tamam adam taksi de dusurdu de taksiden de birisi calmis iste, ya taksici ya musteri. sen yine de calindigini da vurgula bence karakolda :P bu arada sarjin bitip kapanmis olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 meşgule verildi, sonrasında açıldı yeniden meşgule verildi falan. ben bilsem ki çalıntı dediğimde telefon hemen bulunacak şehrin yarısını sorguya aldıracak bir hikaye uydururum da sdfsdf insanların günahını almayayım zaten emin bile değilim taksici mi müşteri mi ki müşteridir herhalde. neyse en doğrusu gidip gerçekleri anlatmak. göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: taksiye nerden bindigini fln da soyle, her yerde mobese kameralari var plakayi bulurlar bence. lol mobese ye kaldıysa olay , bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 lol. arkadaşım akşam üzeri 4-5 gibi bi arabanın aynayı kırıyor kaçıyor alkollü olduğu için. akşam 9 civarı karakola çağırdılar :) mobeseden bulmuşlar kadın plakayı alamamış. /lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 lol bahçelievler / ist bütün mobeseleri incelemişliğim var , bir çoğu odaklanamıyor bile sağı solu çekiyor. Senin hikayendeki ultra şanslıymış /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kadir abiyi arayayım da söyleyim o zaman öyle şey mi olur sdf tabii bahsettiğim olay ankara da protokol yolu niteliğindeki eskişehir yolunda olmuştu. ama istanbulda da e5 ya da bağdat caddesindeki mobeseler fln da dediğin gibi değildir zannımca. onlara da bi bakıver merak ettim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Taksim civarı da böyle mi ya diye sormuştum , ben de senin gibi düşünüp , belki bu bölgeye önem vermemişlerdir belki dedim (ki bu arada B.evler , İST avrupa'nın en kalabalık ve hırsızlık tarzı olayı en sık olan ilçelerinden , komşu semtleri sayesinde , bağcılar , şirinevler falan :) ) Valla oradakiler de böyle , varsa tek tük pilot kamera hesabı vardır belki iyi demişti. Plaka bile zor okunuyor sadece , kameraya çok yakın geçerse araç ve çok hızlı değilse okunuyor , bırakın eşgal belirlemeyi. Bir kısmı tam bomba zaten , bozuluyor , sağı solu , çayırı çimeni çekiyor , arıza bildiriyorlar , teknik ekip bi ara gelip yapabilirsa yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar