Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | M. Tel Aviv - Beşiktaş JK | 1 Aralık - 22.05

Llama

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

Dartanian said:

abi ahahaha hayır o adam bayaa bayaa 15-20 saniye o pozisyonda duruyo öyle.

almeıda topu ındırdıgı sırada bıraktı o kendını yere.

Orta yapılırken o pozisyondaydı hatırlamıyorum da hatta videonun başından itibaren öyle.Daha önceki pozisyonda kaldı o şekil o.

O değilde farkında mısınız Beşiktaşın hakkı yeniyordu.Hakem kırmızıyı vermedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

tinu said:

Dartanian said:

abi ahahaha hayır o adam bayaa bayaa 15-20 saniye o pozisyonda duruyo öyle.

almeıda topu ındırdıgı sırada bıraktı o kendını yere.

Orta yapılırken o pozisyondaydı hatırlamıyorum da hatta videonun başından itibaren öyle.Daha önceki pozisyonda kaldı o şekil o.

O değilde farkında mısınız Beşiktaşın hakkı yeniyordu.Hakem kırmızıyı vermedi.

Penaltıyı vermedi, kırmızıyı vermedi, golu iptal etti, q7 yi atmayı unuttu!
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

muhtemelen inönüde stoke city yener ve lider olarak çıkarız, imkanı olan beşiktaşlı o maça gelsin arkadaş.

1 aralıktatiyatrobiletialmıştımgerizekalıgibi, neysebaşkaişimçıktıiptalettim.

bilet parası gitsin bişi olmaz dedim.

sonrabiletibaşkaoyunaçevirebilirsinizdediler,15aralıkperşembegününealdımtekrartekrargerizekalıgibi!
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

abı şu gülüşü milyonlarca insana hediye etti adam. Helal olsun be.

son düdükten sonra saha içinde biriyle foto çektirdi quaresma. 2-3 sn filan gösterdi sadece kamerlar.

ayrıca son golde 3. çalımı yiyen arkadaş neden yatmış direk anlamadım haaha.

çok çirkefler ya. öyle böyle değil.

Bir de 84. dk filan çok sakindik. panik yoktu hiç takımda. sanki atarız ya kafalarında idi. bu iyi bir şey. eskiden panik yapardık ya allaaaah diye düz koşup rakibin içinden geçmeye çalışırdık.

quaresma sayesinde ismail'de kendini baya geliştirdi. hiç yardım etmiyor defansa. rakip de koridora çeviriyor orayı. ismail de adamları durdurucam diye gelişiyor yavaş yavaş haha
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Tenekeadam said:

abı şu gülüşü milyonlarca insana hediye etti adam. Helal olsun be.

son düdükten sonra saha içinde biriyle foto çektirdi quaresma. 2-3 sn filan gösterdi sadece kamerlar.

ayrıca son golde 3. çalımı yiyen arkadaş neden yatmış direk anlamadım haaha.

çok çirkefler ya. öyle böyle değil.

Bir de 84. dk filan çok sakindik. panik yoktu hiç takımda. sanki atarız ya kafalarında idi. bu iyi bir şey. eskiden panik yapardık ya allaaaah diye düz koşup rakibin içinden geçmeye çalışırdık.

quaresma sayesinde ismail'de kendini baya geliştirdi. hiç yardım etmiyor defansa. rakip de koridora çeviriyor orayı. ismail de adamları durdurucam diye gelişiyor yavaş yavaş haha

Sanıyorum ilk yarı yanlışlıkla kaydığı bir top toplayıcı vardı ya , onunla çektirdi sanıyorum .

Son yatan arkadaşın kafası karışmış heralde , Quaresme vurucak diye önüne atlamış :D İyi koridor yarattı ama

Bence o panik olmamasının altında numb olması var , cool olması değil :D Son maça bırakırız berabere de kalsak birşey olmaz diye takılıyorlar heradle . Şimdi bile aslında son maça bağlı biraz , stoke yenerse gidemiyorlar di mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...