tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Dartanian said: abi ahahaha hayır o adam bayaa bayaa 15-20 saniye o pozisyonda duruyo öyle. almeıda topu ındırdıgı sırada bıraktı o kendını yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ölü taklidi yapmış demek q7 gitsin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Llama said: fenerli arkadaşta sağlam yamulmuş http://twitpic.com/7ms8mm/full abiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gallant said: saha bayagi kaygandi ondan olmasin. Bir ara q7 de kaydi top toplayan kiza daldi. Gerci mac sonunda beraber resim cektirdi:) kaydıktan sonra da gidip sarılmıştı kıza zaten, özür niteliğinde, çok hoş görüntüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oldun said: Llama said: fenerli arkadaşta sağlam yamulmuş http://twitpic.com/7ms8mm/full abiiiii ahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahaahahav default fenerli styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tinu said: Dartanian said: abi ahahaha hayır o adam bayaa bayaa 15-20 saniye o pozisyonda duruyo öyle. almeıda topu ındırdıgı sırada bıraktı o kendını yere. Orta yapılırken o pozisyondaydı hatırlamıyorum da hatta videonun başından itibaren öyle.Daha önceki pozisyonda kaldı o şekil o. O değilde farkında mısınız Beşiktaşın hakkı yeniyordu.Hakem kırmızıyı vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 muhtemelen inönüde stoke city yener ve lider olarak çıkarız, imkanı olan beşiktaşlı o maça gelsin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Dartanian said: tinu said: Dartanian said: abi ahahaha hayır o adam bayaa bayaa 15-20 saniye o pozisyonda duruyo öyle. almeıda topu ındırdıgı sırada bıraktı o kendını yere. Orta yapılırken o pozisyondaydı hatırlamıyorum da hatta videonun başından itibaren öyle.Daha önceki pozisyonda kaldı o şekil o. O değilde farkında mısınız Beşiktaşın hakkı yeniyordu.Hakem kırmızıyı vermedi. Penaltıyı vermedi, kırmızıyı vermedi, golu iptal etti, q7 yi atmayı unuttu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 tinu said: muhtemelen inönüde stoke city yener ve lider olarak çıkarız, imkanı olan beşiktaşlı o maça gelsin arkadaş. 1 aralıktatiyatrobiletialmıştımgerizekalıgibi, neysebaşkaişimçıktıiptalettim. bilet parası gitsin bişi olmaz dedim. sonrabiletibaşkaoyunaçevirebilirsinizdediler,15aralıkperşembegününealdımtekrartekrargerizekalıgibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abi guntekin'in goll bee demesi cok iyi ya hahajha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abiii offfffff http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26378679 ahahaha bunu farkettikten sonra golü izledikçe gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Tenekeadam said: abı şu gülüşü milyonlarca insana hediye etti adam. Helal olsun be. son düdükten sonra saha içinde biriyle foto çektirdi quaresma. 2-3 sn filan gösterdi sadece kamerlar. ayrıca son golde 3. çalımı yiyen arkadaş neden yatmış direk anlamadım haaha. çok çirkefler ya. öyle böyle değil. Bir de 84. dk filan çok sakindik. panik yoktu hiç takımda. sanki atarız ya kafalarında idi. bu iyi bir şey. eskiden panik yapardık ya allaaaah diye düz koşup rakibin içinden geçmeye çalışırdık. quaresma sayesinde ismail'de kendini baya geliştirdi. hiç yardım etmiyor defansa. rakip de koridora çeviriyor orayı. ismail de adamları durdurucam diye gelişiyor yavaş yavaş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dun macda ismaile ha deli kos dedim sonra hmmm oh wait oldu bu adam 10 sene bu takımda top kosturucak gibi hade hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dusuncelihayvan said: abiii offfffff http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26378679 ahahaha bunu farkettikten sonra golü izledikçe gülüyorum caps öldürdü beni panpa ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 BiTcH_oFBaT said: Tenekeadam said: abı şu gülüşü milyonlarca insana hediye etti adam. Helal olsun be. son düdükten sonra saha içinde biriyle foto çektirdi quaresma. 2-3 sn filan gösterdi sadece kamerlar. ayrıca son golde 3. çalımı yiyen arkadaş neden yatmış direk anlamadım haaha. çok çirkefler ya. öyle böyle değil. Bir de 84. dk filan çok sakindik. panik yoktu hiç takımda. sanki atarız ya kafalarında idi. bu iyi bir şey. eskiden panik yapardık ya allaaaah diye düz koşup rakibin içinden geçmeye çalışırdık. quaresma sayesinde ismail'de kendini baya geliştirdi. hiç yardım etmiyor defansa. rakip de koridora çeviriyor orayı. ismail de adamları durdurucam diye gelişiyor yavaş yavaş haha Sanıyorum ilk yarı yanlışlıkla kaydığı bir top toplayıcı vardı ya , onunla çektirdi sanıyorum . Son yatan arkadaşın kafası karışmış heralde , Quaresme vurucak diye önüne atlamış :D İyi koridor yarattı ama Bence o panik olmamasının altında numb olması var , cool olması değil :D Son maça bırakırız berabere de kalsak birşey olmaz diye takılıyorlar heradle . Şimdi bile aslında son maça bağlı biraz , stoke yenerse gidemiyorlar di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tinu said: muhtemelen inönüde stoke city yener ve lider olarak çıkarız, imkanı olan beşiktaşlı o maça gelsin arkadaş. Stoke city yenerse , nasıl lider olarak çıkıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 harbi türkçe çok garip bir dil. tek bir "i" harfinden ne olmuş cümle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ama o cümleyi anlamamak için baya kasmak lazım hakkaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ben anlamak cümle , yalnız dikkat etmek lazım Türkçe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 duj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dusuncelihayvan said: abiii offfffff http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26378679 ahahaha bunu farkettikten sonra golü izledikçe gülüyorum ahahaahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/201158/183034_quaresma.jpg mucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar