Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Driver kontrol eden Program

Wolas

Öne çıkan mesajlar

şu cidden açık ve gzüel bi tanımlama
said:
Linux Ubuntu desktop operating system has been around for years now. And every year Ubuntu developers swear that this is the year Ubuntu will overtake desktop market. And it never does. There are two main reasons it will never be (in the foreseen future) a force to be reckoned with in home desktop computing. First: it has lousy hardware support. Buy a new device, and chances are it will not be able to interface properly with Ubuntu.

Second: it looks ugly. Yes Ubuntu lovers, it looks ugly as hell. Not just the visual appeal, I am talking deeper. Even built-in applications are completely non-standardized. Buttons [Cancel] and [OK] vary in location from application to application. It is a logical and visual mess. And why is it so? Because designers do not use it.

Designers do not use it - therefore, there is noone competent to complain and maybe even suggest how to fix it - therefore, it will stay ugly. It is a closed circuit.

şu ne abi?

gerçekten bir myeyeeezzz!!! durumu işte.
siz dert etmiyorsunuz ama ben kullanırken "oha oha süper çirkin bir kızla seks yapıyorum sanırım" diye düşünüp gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hinting kapalı orada neredeyse, ayrıca Ubuntu LCD filtrelerini de yüklemiyor. Yukardaki Pati kendi setup'ım benim. Ubuntu'dan da daha iyi.

Ayrıca abi, Linux'de web browser'ı rame atıp kullanabiliyorum profil dosyalarıyla filan, her şeyiyle. Opera'yı öyle kullanıyorum şu an, uçuyor. Windows'da yap bunu hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iki birim yükseltmek için kıçınızı yırtarken babalar gibi dizayn edilmiş menüler, cidden ubunutuyu ve bilmem ne türevini ezen görsellikte barlar, butonlarla görsel olarak üst seviyede ve zevkle işimizi hallediyoruz biz. yani süper çirkin bir kıza gönül verip "ama estetik ameliyat yaparsa güzel olur bence" diyen zavallılara benziyorsunuz. hele o sola getirdikleri dev launcher yok mu!!

eve şizofren çağırıyorum onu görünce. gözlerimi oysun da daha fazla katlanmayım o iğrençliğe diye.

standart bir görselliği olmayan, Frankenstein'dan hallice bir şeyi çok sevmeniz gerçekten göz yaşartıcı. SİZİNKİSİ GERÇEK AŞK! gözleri kör edeninden.

bok gibi lan. çirkin bildiğin. macos güzel, win güzel. gerisini zaten kullanan yok gibi bişi aslında. düşük donanımlılar ve görsel bi boktan anlamayan "aman abi geekim ben" diyenler ve kod delileri..

toplayınca kaç ediyor? %1 mi? daha mı altı?

haydi %1 olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O launcher berbat zaten, ben dahil çoğu linux kullanan kişi de ubuntu'dan şikayetçi. Bu benim masaüstü, dün o dediğin fontu da düzelttim.

http://i.imgur.com/64GXy.jpg

Ayrıca Windows'da asla Opera'nın ya da Firefox'un profil klasötlerini, cache'sini filan ram'e atayım da 50.000 giriş ile dolu history'de aramalarım anlık olsun diyemezsin. Yıllardır aynı history'yi kullanırım, 50.000'de dolu yani, ama ilk harfi yazar yazmaz karşıma çıkmaya başlıyor tek bir saniye bile yüklenmeden sonuçlar.

Trolleme aşamasına girdin abi artık ama =) Windows'un GUI'yi sevmiyorum ben, font ayarlarını da biliyorum, önceden yazılmış scriptlerim var zaten, yeni linux yüklediğimde 5 dakika geçmeden garakli yamalrı derlemiş ve süper font kullanıyor oluyorum.

Kullandığım GUI'nin detayları için buradaki sclere bak: http://forum.paticik.com/report.php?6,6016781
Sosyal ağlarda paylaş

abi trollemeden çok sen military helmetten daha kalın bir aşamaya gelmişsin. cidden göremiyorsun yani çirkinliği. tartışmasız bir beceriksizlik var çünkü. zevk meselesi de değil. bildiğin çirkin bu.
bu arada verdiğin link
http://forum.paticik.com/report.php?6,6016781
report linki. çok çirkin bişileri koyduğun için şikayet etmemi mi istiyorsun bilemedim. ama ayıp olmasın diye de etmedim şikayet.
dahası script mcript kimse kasmıyor yüzde %1 dışında. kimsenin "ay bilmem neye basınca şu kadar sonuç geliyor" dediği de yok.

denilen şey belli, linux çirkin. design desteği yok, kullanan designer yok, bilgisayar bağımlısı linux tayfası da bunu anlamaktan aciz. örnek? sen.

bu gnu'nun programlarının arayüzü de berbattır.
aç bi sitesini mesela siteleri bile berbattır. çünkü adam kod yazar. program foss ama gerisi fıssssssss.

şimdi diyorsun ki "yok bu kod yazan adamların hepsi aslında çok iyi gui tasarlıyorlar. deli gibi patentlenmiş teknolojileri geliştirip harika işler yapıyorlar"

çakma çukma bişiler abi linux ve türevleri işte. 2kişi orasını çekiyor oraya, 5kişi buraya. o programı indiriyorsun görselliği kafasına göre şöyle yapmış, diğeri böyle yapmış.

ama yok, diyorsun ki hâlâ "hepsi bir arada dev bir şirket gibi çalışıyor"
yok öle bişi.
os'un normal kendi arayüzü zaten berbat, öteki programlarla daha da berbat hale geliyor. fontlar desen zaten yerlerde seviye.
Sosyal ağlarda paylaş

hah ben de onu diyorum işte

4sene çirkinliği içmişsin bariz.

şimdi gelip de "o güzel ama" falan demen failın dibine oturmana sebep oluyor gerçekten.

adam xp ile aldığını söylemiş. ben almadan bunu bilemem

ama adamın aldığı bir diğer sc üstünden güzelliği konuşabiliriz

TA DAAAA

biliyorum..

iğrenç. gerçekten

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ubuntu ile kıyaslıyorsun hala abi. Ubuntu kötü zaten. Arch ile gel:

http://www.dodaj.rs/?1T/RF/1LuLz5VU/screenshot-at-2011-11-25.png
http://ompldr.org/vYmRyYw
http://img94.imageshack.us/img94/1697/mydesktopad.png

Windows hep aynı, minimal değişiklikler. Görsel olarak kötü işte.
Sosyal ağlarda paylaş

context menu berbat
context menu font berbat
pencere ikonlar berbat
places kısmı fontları çok zayıf
dany yazan fontu elemanın kendisi atamış o uyumsuz ama o adamın kendi zevksizliğinin tasdiki sadece sistem ile alakalı bişi değil

context menu yine iğrenç (bu tüm linuxlarda aynı iğrençlikte)
Terminal font çirkin ve büyük, sağdaki ninja file manager bold font iğrenç, pencere zaten kullanışsız. alt bar ise hepten kullanıştan birhaber zaten.

ikisinde de diğer gereksiz süsler conky, screenlets tarzı samurize alternatifleri. zayıf zaten olarda ama kullanan sayısının minimalliği düşünüldüğünde çok da şaşırtıcı değil bu zayıflık.. ha zaten dediğim de "bunlarda rainmeter, samurize gibi detaylı süsler yok " değil, programların ve os'un kendisinin menulerinin, arayüzünün, fontlarının geekler tarafından yapıldığı için süper önemsiz olması.
program mesela, gimp vs diğer platform alternatifleri. aynı işleri yapıyorlar ve gimp bir "görsel araç!" ama o kadar çirkin ki programı açınca ensenize vurup gözlerinizi kaynar suya düşürmeye çalışıyorsunuz.

bir sonraki iğrenç linux masaüstü, pencereleri, fontlarını getirebilirsiniz. adamlarda cidden, gerçekten, hakikaten GUI özürlü olmaları gibi bir gerçek var. yapanların bile yüzüne macos, windows sürttükten sonra "evet sizinkiler. işte iğrençler abi" diyebilirsiniz bu arayüz konusunda.

NEEEEEXXXXTTT>>>>>>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...