_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kafanızı çok yormayın, geçen sezonun ikinci yarısından beri hep aynı maçları seyrediyoruz. Beşiktaş gol atmak için bastırıyor. Rakip üzerine fiziki baskı koyduğu anda hakem olaya müdahale ediyor. Kartlarla oyuncular güçsüzleştiriliyor. Sonra Kartal pusuya düşüp golü yiyor, ya Saffet oluyor, ya Yunus oluyor, ya başkası... Sonra iyice yükleniyor, bir daha pusuya düşüyor. Ronaldo ağır kalıyor, İbrahim yapması gereken faulü yapmıyor, şaşkınları oynuyor bütün oyuncular. İşler biraz iyi gitmeye başlarsa da hemen hakem devreye giriveriyor. Gençler maçı oluyor Ahmet atılıyor, Ankara maçı oluyor Tayfun atılıyor. Sadece Beşiktaş maçlarında uygulanan bilmemkaçıncı kurallara göre. Öte yakada Van Hoojdonk, Servet, Luciano, Aurelio kartsızlık rekoru kırıyorlar. Utanmadan fair play ödülü de verirler, bekleyin görün. Geçen sene Lucescu, Guinti, Zago, Tayfur, Yasin, Ümit vardı. Böyle oldu. Bu sene Del Bosque, Toraman, Çağdaş, Tayfun, Okan var, yine böyle oluyor. Bir beş maç Beşiktaş'ı katlediyorlar. Sonra altıncı maçta Beşiktaş'a çalışıyorlar. Basın ayağa kalkıyor o zaman işte :" vayyyyy işte hani Beşiktaş hakemlerden şikayet ediyordu, bu ne kepazelik, Beşiktaş hakemle mi kazanacak?" Anadolu Kulüpleri ortak basın açıklaması bile düzenlediler, hatırlayın. Bir tiyatro ki ayakta alkışlamalı. Maç sonrası gazetelere bakıyorum. Tiyatronun geçen seneki perdesinin başrol oyuncularından biri bir sayfa ağlamış. Başkanıyla çok yakınlaşmış, ama şimdi ırak diyarlara sürülmüş, nerede hata yapmış acaba ? Hala anlayamamış. Ben söyliyeyim : Kiminle aynı yatakta yattığına dikkat etmeli insan... Beşiktaş muhteşem bir takım mı şu anda ? Hayır. İyi futbol mu oynuyor ? Haaayır. Peki Fenerbahçe'den 13 puan geride kalacak ve ligin dibine demir atacak kadar kötü mü ? Bence hayır ama Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı koşullarda oynamıyorlar maçları. Açık seçik bir kötü niyet, bir sabotaj var Beşiktaş'ın çoğu maçlarında, ustaca, Fenerbahçe'nin tam da aksine. Bakın Ali Aydın "Antep ve Ankara maçlarında Beşiktaş'ı hakemler yedi" diyor. Ama siz ona kulak vermeyin. Bakın Sanlı Kaptan'a kulak verin, gürül gürül fırça atıyor oyunculara; golf maestro Kaya Çilingiroğlu'nu dinleyin, Kazım Kanat'ın provakasyonlarının tadını çıkarın. Sonra Vahap Beyaz, pardon, Ahmet Çakar var, "Del Bosque Hoca Değil" diyor. Erman Toroğlu var. Bir de Adnan Aybaba var tabii. Devam Adnan devam, abini getirene kadar devam... Seni okuyup yaşadığımız ayrıcalığın tadını çıkarıyoruz, devam. Beşiktaş tribününde oturup ellerini ovuşturanlar, kongre yolu gözleyenler siz de devam. Olup bitene gözlerini kapatıp, yahu bu futbolcuların hepsi ruhsuz diye yuhalayanlar, kırık kolla oynayanları yuhalayanlar, Beşiktaş'ın haklarını yedirmeme sözüyle gelen yeni yönetim, devammm... Beşiktaş geçen sene 11 puanla öndeyken, Fenerbahçe'nin başkanlık seçimine birbuçuk -iki ay vardı. Başkanlık seçiminin olduğu gün puan farkı çok azalmıştı. Aziz Yıldırım tek aday kalıverdi. Fenerbahçe şampiyonluğa yürüdükçe gazete satışları arttı, ratingler coştu, üç yıldızlı formalar desen kapış kapış... Federasyon seçimlerinde Aziz Yıldırım'ın istediği oldu. Hani Başbakanın tam birbuçuk saat makamında kabul ettiği Aziz Yıldırım. Bir Başbakan bir Kulüp başkanıyla 90 dakika ne konuşur ? Maç mı ? Sarı Kanarya projesi mi ? Televizyon gelirlerinin paylaşımı konusu mu ? Çok yakında, vizyonda... Göreceğiz. Komplo teorileri değil mi ? Ahhh o komplo teorileri... Oysaki futbol yeşil sahalarda oynanıyor, oraya bakalım değil mi ? 4-4-2 ile 3-5-2'yi karşılaştıralım, bloklar arası bağlantılar, dar alanda adam eksiltmeler... Zemin futbol oynamaya müsait, saha yemyeşil... Ama bu açık, temiz, huzur veren çimen yeşili değil; kirli tonda paranın yeşili... 30.9.2004 tarihli Haftalık Dergisi / Futbol Ateşi.[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bole yazilara inananlar turkiye liglerinde herhangi bi takimi destekleyeme devam ediorsa iyice dusunmeleri gerekior bence. insan bir sorar kendi kendine bu ligte "biz nasi, neredeyse namaglup sampion olduk hemde 1 sene kadar az bir sure once". insan bir sorar futbolcusuna "sen 11 puan ondesin kardesim, 2. devrenin ilk macinda bu sinir, bu tekmeler bu fauller neden yapilir?" die. insan bir bakar aynaya bende bi hata var mi acaba die, basari yakalayinca ben, yakalamayinca ona buna bahane bul, insanin biraz yuzu kizarir. tamam, kimse inkar edemez hakem hatasiyla kazanilan sampionluklari, ama nasi bjk 100. yilinda iyi oynayip hak ettiyse, diger butun sampion olanlar ya da diger basari ve basarisizlik yakalayanlar kendi yaptiklari ile elde etmislerdir hepsini. bazen iyi oynarken hakem hatasiyla mac kaybedersin, bazen kotu oynarken hakem hatasiyla mac kazanirsin, ama bu butun sezon boyunca surmez, bu her ligte boledir, bole olacaktir, lutfen basariyi hazmederken, bir gun basarisizlikta olacagini unutmayin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Fanatiklik kokan iğrenç bir yazı. Şu yazıyı bir beşiktaş taraftarının dahi ciddiye alıp aa nekadar doğru yazmış gibisinden foruma taşıdığına inanamıyorum. Beşiktaş şampiyon olduğu sene de aynı hakemler vardı fakat ozaman kisme hakemlerden şikayet etmiyordu. Ali Aydın çıkıp Galatasaray maçında Beşiktaşı itelediğinde hiçbi beşiktaşlı çıkıp gık demedi ozaman iyimiydi? Madem hakemlerden şikayet edeceksiniz ozaman rakibinizin hakkı yendiğinde de buyrun medyaya hakkını yediler galatasaray'ın deyin? Daha geçen hafta Beşiktaş klübü yöneticileri gidip Futbol Federasyonu Başkanı'nı makamında ziyaret edip 'kendilerince' ültimatom vermedimi? "Bir klüp yöneticisinin ne işi var orada" cümlesi sadece fenerbahçe klüp yöneticileri içinmi geçerli? Tüm klüplerin birleşerek seçtiği Levent Bıçakçı değilmiydi? Beşiktaş'ın açıkça desteklediği mhk başkanı seçilebilseydi kim kayırılacaktı? Tora gerçekten bu yazıyı ciddiyemi aldın bakın doğrular der gibi getirdin buraya paste ettin. Biraz objektif bakabilmesini bilen fanatik bir taraftar dahi bu yazının nekadar yanlı ve yakışıksız olduğunu rahatça görebilir. [Bu mesaj Vodan tarafından 08 Ekim 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 mukemmel bir yazi. fenerli arkadaslar normal olarak savunmaya gecmisler ama neyi savunduklarinin bile farkinda degiller. besiktasin hakki acik ve secik bi sekilde yenmekte.[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 vodan +1 @klavye : yedim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Vodan, 08 Ekim 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Tora gerçekten bu yazıyı ciddiyemi aldın bakın doğrular der gibi getirdin buraya paste ettin. Biraz objektif bakabilmesini bilen fanatik bir taraftar dahi bu yazının nekadar yanlı ve yakışıksız olduğunu rahatça görebilir. Ben ne bu yazıyı ciddiye aldım dedim ne de bu yazı hakkında yorum yaptım sadece sizin neler dusundugunuzu merak ettim cunku bu yazı gidipte bjk dergisinde cıkan bir yazı degil...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tatlı yazı fazla söze ne gerek???[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ahah süpermiş, yazanla tanışmak isterim valla...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Nukem tebrikler, hem yazıya hem abso'ya nasıl katılabiliyosun valla ben anlamadım :lol:[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Vodan, 08 Ekim 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Fanatiklik kokan iğrenç bir yazı. Şu yazıyı bir beşiktaş taraftarının dahi ciddiye alıp aa nekadar doğru yazmış gibisinden foruma taşıdığına inanamıyorum. Beşiktaş şampiyon olduğu sene de aynı hakemler vardı fakat ozaman kisme hakemlerden şikayet etmiyordu. Ali Aydın çıkıp Galatasaray maçında Beşiktaşı itelediğinde hiçbi beşiktaşlı çıkıp gık demedi ozaman iyimiydi? Madem hakemlerden şikayet edeceksiniz ozaman rakibinizin hakkı yendiğinde de buyrun medyaya hakkını yediler galatasaray'ın deyin? Daha geçen hafta Beşiktaş klübü yöneticileri gidip Futbol Federasyonu Başkanı'nı makamında ziyaret edip 'kendilerince' ültimatom vermedimi? "Bir klüp yöneticisinin ne işi var orada" cümlesi sadece fenerbahçe klüp yöneticileri içinmi geçerli? Tüm klüplerin birleşerek seçtiği Levent Bıçakçı değilmiydi? Beşiktaş'ın açıkça desteklediği mhk başkanı seçilebilseydi kim kayırılacaktı? Tora gerçekten bu yazıyı ciddiyemi aldın bakın doğrular der gibi getirdin buraya paste ettin. Biraz objektif bakabilmesini bilen fanatik bir taraftar dahi bu yazının nekadar yanlı ve yakışıksız olduğunu rahatça görebilir. [Bu mesaj Vodan tarafından 08 Ekim 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Aynı hakemler vardı. Peki beşiktaş o sene kaç maçta boşu boşuna gol yedi? Sırf İlk yarı sayılmayan 7 gol vardı! Diyarbakır maçı ile nağmalupluğumuz gitti.Ofsayttan yenen basit gollerle. Bizim lehimize karar olmadımı? Oldu. Kuşkusuz.Ama lehimize ne kadar varsa en az alehimize bi o kadar karar vardı. Gs maçını nerenle izledin acaba? verilmeyen 2 penaltı Beşiktaşamıydı Galatasayamıydı. Bülent eliyle voleybol oynarken niye aynı Ali Aydın görmedi? Beşiktaş hakkıyla aldı o maçı.Ama o maç ne Beşiktaşa yar olurdu nede Galatasaraya... Her iki takımda mağdurdu. Levent Bıçakçı yı kim getirdi? Aziz Yıldırım ve dostlarımı yoksa Tüm kluplermi? Levent Bıçakçı tahmin et hangi klubun kongre üyesi? Galatasaray Uefa şampiyonu olduğu zaman Levent Bıçakçı yönetimdeydi. Her takımın hakkıdır mağdur kalınca fedarasyona çıkmak.Sesini duyurmassan ezerler.Serdar Bilgili bu yüzden kaybetti. Neden Aziz Yıldırım Haluk Ulusoy u tehdit etti. Bunun Avurpadaki cezasını biliyormusun? Hiçbir klup başkanı Hiçbir Fedarasyon Görevlisini çıkıp tehdit edemez.Seni oradan indiricem diyemez. Hiçbir Spor federasyonunda olmaz bu. Neden Meclis spor bakanlığı yasalarını hemen değiştirdi?Ve Fededarsyon başkanı hakkında yasa çıkartarak Haluk Ulusoy un seçilmesine engel çıkardı? Haluk Ulusoy un gitmesi her takım için iyi oldu.Ama Aziz Yıldırımın adamının gelmeside kötü oldu. Ayrıca Aziz Yıldırımın ayak oyunlarına ihtiyacı yok.Çünkü Fenerbahçede kimse aziz yıldırımı oradan indiremez gücü yetmez.Aziz Yıldırım Fb için değil Türkiye için önemli bir adamdır.Nato da söz sahibi insanlardan biridir türkiyenin önemli bir ayağıdır. Ek olarak. Her fb veya gs alehinde ki yazılara fanatiklik kokan iğrenç bir yazı demekde ayrı bi saçma.. [signature][hline]tuana... [Bu mesaj blackchaos tarafından 08 Ekim 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ayrıca basında kimseyi okumuyorum bende. Sadece Sanlı Kaptan en güzel yorumu yapıyor. Diğerleri çıkarcı yazarlar. Beşiktaşı hakemler yaktımı.. Evet mahvettiler. Ama Beşiktaş Beşiktaş olsaydı gerçek futbol oynasaydı eze eze Şampiyon olurdu. Hakemler bahaneydi motivasyon bahaneydi. Daha çok hırslı olup adam gibi oynasalardı hiçbir şey olmazdı. Şu andaki takıma lafım bile yok.Ruhsuz inançsız bir takım sahaya çıktığına bin pişman...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bi yazar bu kadar da taraf tuttuğunu gösterir mi kardeşim? Ayıp.. Birisi fb geçen sezon hakemler sayesinde o farkı kapadı şampiyon oldu vs demiş.. İnsaf.. Bir takım her maç kaybettiğinde hakem hakem diye ağlarsa heleki sonraki sezon kümede kalma savaşı verirse o takımda birşey vardır.. Hakem topu eliyle tutup kaleye fırlatmıyor ya? Neyse siz devam edin hakemlere b.k atmaya.. 2. ligdeki hakemler daha iyidir belki..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tam komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: [b]blackchaos, 08 Ekim 2004 15:10 tarihinde demiş ki: Gs maçını nerenle izledin acaba? verilmeyen 2 penaltı Beşiktaşamıydı Galatasayamıydı. Bülent eliyle voleybol oynarken niye aynı Ali Aydın görmedi? Beşiktaş hakkıyla aldı o maçı. kardeş, tek birşey söyliyecem: oha! o rezalet maçtan sonra hala kalkıp kendinizi savunuyorsunuz ya. birşey diyemiyorum.. demişin ki verilmeyen 2 penaltı beşiktaşa mıydı galatasaraya mıydı. o maçta size 2 penaltı verildi zaten. peki size verilen penaltılar neyin nesiydi? neden burada cambaz yasini konuşmuyoruz? ahmed hassan bile şaşırmıştı kendisine verilen penaltıya. beşiktaş amma haketmişti o maçı. ali aydın neden o maçtan sonra bıraktı hakemliği? serkan'ın gsde olduğu bir sezonda serkan'ın nizami kaç tane golü sayılmamıştı, hatırlayamıyorum. bjk'nin 100. yılında hakemler az mı galatasaray'ın hakkını yedi? her önüne çıkan bunlardan bahsederse topic'ten geçilmez burası.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 08 Ekim 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 1-Geçmişi açıcaksak önce bir sezonda kullanılan 29 penaltının hesabını vermeli gs. 2- O maçın ne rezalet bir maç olduğunu herkes biliyor iki takımda mağdurdu. Ama siz yenildiniz ağlayan taraf oldunuz biz yenilseydik ağlayan biz olurduk. 3-Ali Aydın orda bırakmadı hakemliği. Soru şöyle sorulması, Ergün Gürsoy un "düdüğünü bırakmassa olucaklardan biz sorumlu değiliz" tehdidi üzerine neden bıraktı. diye sorulmalı. 4- Birdaha bold ile yazma heyecan yapma...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hangi sezon olduğunu hatırlamıyorum, yazarsan araştıracağım fakat 29 penaltı yazdığımda (tırnak içinde) google'dan hiçbir şey bulamadım. o maçta mağdur sadece galatasaray'dı. o maç için neden ağlayayım ki? iddiamız yoktu birşey yoktu. fakat o maçta olan rezillikleri hala korumaya çalışıyor ve o maç hakkımızdı diyorsan komiksin. aynı 2 penaltı galatasaray'a verilseydi emin ol sizin kaliteli yöneticilerinizden birkaçı ergun gürsoy'unkine benzer sürüyle açıklama yapardı. bold yazmama gelince bu bilerek yaptığım birşey değil. editleyip düzeltmeye çalıştım fakat yine de sorunu bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bir takım ligde rezalet bir durumdaysa suçu kendinde de aramalıdır bizde bir sene önce rezil bir durumdaydık bilmem kaç sene sonra ilk kez Avrupa ya gidemedik ama sorunların hepsini hakemelere yüklemedik gerektiğinde neşteride vurduk .[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Gabe_Logan, 08 Ekim 2004 16:55 tarihinde demiş ki: o maçta mağdur sadece galatasaray'dı. o maç için neden ağlayayım ki? iddiamız yoktu birşey yoktu. fakat o maçta olan rezillikleri hala korumaya çalışıyor ve o maç hakkımızdı diyorsan komiksin. aynı 2 penaltı galatasaray'a verilseydi emin ol sizin kaliteli yöneticilerinizden birkaçı ergun gürsoy'unkine benzer sürüyle açıklama yapardı. O macta magdur iki takım wardı ama turkiyede bir furyadır gidiyor sadece maglup olan takım gider cıkar car car car konusur... Gs macında bjk aleyhinede cok komik dudukler calındı ve 1 de bariz penaltı verilmedi digeri biraz tartısılır ama...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: screamer, 08 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Bir takım ligde rezalet bir durumdaysa suçu kendinde de aramalıdır bizde bir sene önce rezil bir durumdaydık bilmem kaç sene sonra ilk kez Avrupa ya gidemedik ama sorunların hepsini hakemelere yüklemedik gerektiğinde neşteride vurduk . ewt nesteri vurdunuz ve sampiyon olduktan sonra lucescuyu gonderdiniz sampiyon takımın sampiyon teknik direktorunu yolladınız super nester walla ve biz aldık sampiyon olduk sonraki sene ikinci yarıya kadar da ii gitti takım sonrası malum...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: fizban, 08 Ekim 2004 18:14 tarihinde demiş ki: lol be. ehuehue. peki bişey soracam geçen sene galatasary 6. mı 7. mi ne oldu. hiçbir bok attı mı hakemlere ? bi bakın be yaw da biraz utanın ders alın. fenerbahçe 7. olduğunda hakemlere mi bulaştı suçu kendinde mi aradı ? beşiktaş geçen sezon sonunda suçu hakemlerde aramak yerine, "biz yanlış yapmışız" deyip yanlışın kaynağını bulsa şu an 13. olmazdı şu kadrosuyla, ilk 5 teydi her şekilde. ama nerdeee... Kendin soyluyosun demekki besiktasın hakkı yenilmis bazı hakem grupları tarafından ve bjk sesini cıkartmıs... Eger fbnin gsnin de bu kdr bariz ve cok yenseydi onlarda cıkartırdı ve aziz yıldırım gider bi kere daha basbakanla toplantı yapardı sonra gs yonetimi federasyona baskı yapıp bikac hakeme daha dudugunu bıraktırırdı!!![signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: _Tora_, 08 Ekim 2004 18:16 tarihinde demiş ki: O macta magdur iki takım wardı ama turkiyede bir furyadır gidiyor sadece maglup olan takım gider cıkar car car car konusur... Gs macında bjk aleyhinede cok komik dudukler calındı ve 1 de bariz penaltı verilmedi digeri biraz tartısılır ama... bahsettigin furyanin en buyuk oncusu bjkdir. ve siz taraftar olarakta gercekleri gormemeye devam edin bole yonetimleri desteklemeye devam edin bisi kazanacaginizi zannetmiorum yavas yavas kaybetmeye devam ediorsunuz kaldiginiz yerden(100. da sampion olmadan oncede hep boyleydiniz) baska bi forumda daum ile ilgili goruslerim ile dalga gecmeye calismissin ama daum geldiginden beri bir kez bile hakem ole bole demedi bana hakemi sormayin o isini ben isimi yapiorum dedi her zaman, ayriyetten de Fenerbahce camia olarak 3 senedir hakemler hakkinda en ufak bir yorum bile yapmior(yapmasina da gerek yok di mi ? hep bizim yanimizda hakemler ben ne anlatiorum ki ?) haklari yendigi zaman bile buradan onlara tesekkur ediorum bir futbol sever olarak. arada curuk elmalar var tabii Mahmut Uslu gibi kimse inkar etmior ama onu ve onun gibileri de bu davranislarindan dolayi hic sevmedigimi soliim..[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Patos, 08 Ekim 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bahsettigin furyanin en buyuk oncusu bjkdir. ve siz taraftar olarakta gercekleri gormemeye devam edin bole yonetimleri desteklemeye devam edin bisi kazanacaginizi zannetmiorum yavas yavas kaybetmeye devam ediorsunuz kaldiginiz yerden(100. da sampion olmadan oncede hep boyleydiniz) suleyman seba zamanında hiçbir hakemin hakkında kimse konusmuyordu ki konusamazdı ztn.. serdar bilgili zmnında basladı bu olay ve yıldırım demiroren zmnında devam etti, fakat ben bunu hiç onaylamıyorum cok gereksiz ve sacma bir şey ama ben bir forum ortamında istedigim kadar hakemler hakkında konusabilmeliyim sizlerle polemige girmeliyimki futboldan zewk alıyım bir soz wardır "mac 90 dakka surer konusması 1 hafta" die sanırım hıncal uluc soylemişti... Ama herhangi bir takımın X yoneticisinin hakemler hakkında konusması kesinlikle yanlıs birsey cunku hem bilinsiz holigan taraftarları gerio hemde gundemi gereksiz bir sekilde kendi takımıyla karıstırarak kendi takımını yıpratıyor... He bu olayları fbli yoneticiler yapmadımı yaptı gsli yoneticiler yapmadmı yaptı ama KESİNLİKLE yapmamaları gerekirdi.. İşte bir kısım medya dedigimiz grupta bu kendini bilmeyen yoneticilerden guc alarak rant kazanma pesinde kosturuyolar... Ve kendince o takıma sirin gozukuyolar... said: baska bi forumda daum ile ilgili goruslerim ile dalga gecmeye calismissin ama daum geldiginden beri bir kez bile hakem ole bole demedi bana hakemi sormayin o isini ben isimi yapiorum dedi her zaman, ayriyetten de Fenerbahce camia olarak 3 senedir hakemler hakkinda en ufak bir yorum bile yapmior(yapmasina da gerek yok di mi ? hep bizim yanimizda hakemler ben ne anlatiorum ki ?) haklari yendigi zaman bile buradan onlara tesekkur ediorum bir futbol sever olarak. arada curuk elmalar var tabii Mahmut Uslu gibi kimse inkar etmior ama onu ve onun gibileri de bu davranislarindan dolayi hic sevmedigimi soliim.. daum konusuna gelince konusmak için bi durun dusunun hangi klup baskanıydı "Daum kokainci ben olsam boyle kokainman bir adamı turkiye sınırından bile sokmam" diyen eeee dusunuyum bakıım aziz yıldırımdı... Sakın bir besiktaslıya daumu koruma cunku daum bjkye cok fazla yarar sagladı bjk için cok calıstı simdide fb için yapıo yapsın hll olsun tum basarıları aldıgı paralar ama sakın bana daumu korumayın ben gerekirse herkesten once korurum... Ben en azından tukurdugumu yalıyan bir insan deilim...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 o Aziz Yildirim in soledigini idda ettigin sey bir gazete yalanindan baska birsey degil ki bunu daum da Aziz Yildirim da soledi, yalan oldugunu. ki bole birseyin oldugunu dusunsek bile daum bu kadar kisiliksiz bi adam mi ki Aziz Yildirim in baskanligindaki Fenerbahce ye goreve gelsin, zannetmiorum. bu konu hakkinda daha dusuncelerin varsa istersen ozelden konusmaya devam edelim topic dagilmasin. daum u korudugumu zannetmiorum sadece yaptigi guzel bir seyi soledim, korusam imzam bole olmazdi :p hakemleri tabii ki tartisacaz, mesela hic bir turk hakemi hic bir seye layik degil diebilirim ben. ama bilmem kac yilindaki basarisizligimi ya da basarimi hakeme baglamam. daha once yazdiklarimi tekrar yazmak istemiorum, kisaca hakem hic bir turlu direk etki olmaz. yapilan yanlis ise sizin sadece onlara takilip kalmaniz hem yonetim hem taraftar olarak, direk futbolculari teknik direktorleri sucsuz ilan ediorsunuz futbolcuda teknik direktorde bole dusunuo hatasini aramio her basin toplantisinda "antremanlarda cok iyiyiz ama maca yansitamioruz" dio. bizim de anlatmaya kalksan her macta hakem hatasiyla karsilatigimiz oluo ama kimse kalkip bunlari anlatmio, futbolcu bole , teknik adam bole dior herkes ki dogrusu da bu yani bence.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 biz futbolcuları sucsuz ilan ettigimiz için "Cıkarın o formaları o formalar kutsaldır" die tezahurat yaptı dimi... Biz futbolcuları hep korudugumuz için her yerde takımda besiktaslılık ruhu yok dedik dimi lutfen biraz dikkatli incele etrafı... Ayrıca taraftarın teknik heyete sahip cıkmasının tek sebebi adamın cok ii bir kariyere ve cok ii bir kişilige sahip olması ve akabinde boyle bir adamı kaybedersek cok buyuk bir hata yapcagımıza inanmamız olmustur... Biz her zmn teknik heyetimize sahip cıkan bir taraftar olmaya calısmısızdır fakat gelen yonetimler her zmn gerek cıkar saglamak gerek secim malzemesi olarak kullanmak için hatalı secimler yapmıstır...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: _Tora_, 08 Ekim 2004 18:18 tarihinde demiş ki: ewt nesteri vurdunuz ve sampiyon olduktan sonra lucescuyu gonderdiniz sampiyon takımın sampiyon teknik direktorunu yolladınız super nester walla ve biz aldık sampiyon olduk sonraki sene ikinci yarıya kadar da ii gitti takım sonrası malum... Lol elimde olsa gönderirmiyim sanki Baykuş Özhan benim oylarımla başkan oldu töbe töbe[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar