Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatunlu konu version bilmemkaç

Pewpew

Öne çıkan mesajlar

etrafimda akil danisacak ve saglikli cevap alabilecegim kimse olmamasi sebebiyle size danisiyorum
çevremde aralarinda secim yapmam gereken 4 hatun kişi var ve kafam kahire gibi
paylasarak rahatlamayi umuyorum
ben öyle ahim şahim yakisikli sayilabilecek biri degilim ama kendime has bir çekiciligim var heralde zira herşeyi bir kenara birakip okula agirlik vermek istedigim su dönemde tailibim olan 4 ayri kişi var ve seçim yapmakta zorlaniyorum hep zorlanmisimdir
a)sevgilisi mal olan kiz;kendisi güzel ve benden 3 yas kücük sevgilisi kemal sunal esprileri yapan bir tip bundan direk vazgeçtim gibi bisey herife acidigim için; zira artik kimsenin sevgilisyle bişiyler yapmiycam diye bir söz verdim kendime
b)salsa kursundaki kiz;gene gayet güzel biri ayrica fiziksel temaslariyla beni haraslamaktan çekinmiyor ilgili oldugu bariz ama buzlari kiracak biseyim yok dans edip iyi aksamlar diyorum kiza
c)hiç tanimadigim kiz;bunu yasça benden büyük bir abla önerdi galiba benden hoslaniyo ama ortada ciddi bisey yok
d) çirki kiz;çirkin bi kiz çirkin oldugu için istemiyorum ama ne bileyim

benim gönlüm b den yana istediginiz sekilde akil verin dalga geçin vs
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilisi olanla cirkini direk salla, salsaciya yanas, tavsiyeye de bi gozat, duruma gore karar ver. tavsiyeyi begenmezsen, salsaya devam, tavsiyeyi begenirsen salsa hala yuz vermiyosa tavsiye go. salsa yuz vermezse, tavsiyeyi de begenmezsen, ben bi fena oluyorum galiba su an, basim donmeye basladi, bi oturup kendime gelineongoibdfkbgs;dorthop;nety............
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...