pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hamsilipilav said: mount'u direk kullanabiliyor muyuz level 1 de? kullanamazsın, traning için level 25 lazım :P hızıda %90 dan fazla değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Masticore said: 5-6 gün erken başlamak güzelmiş ama 2-3 günde kasılmadan 20 ye gelindiğine göre..5 günde millet yarılar. ben şu şekilde bakıyorum,headstart ile başlayınca oyunun çıktığı gün level kastığım zonelarda kesecek yaratık bulma sıkıntısı ve lag sıkıntısı çekmiyeceğim.Sırf bu yüzden pre-order şart =) çünkü ben bi startlar hatırlıyorum.1 saat level 2 tavşan sırası beklemiştim..oyuna heyecanınızı yitiriyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 haftasonu olan betadan farkı olmayacak headstartın 1 milyondan fazla us preorderı olacak release e kadar eu da o civarda olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sannin said: Masticore said: 5-6 gün erken başlamak güzelmiş ama 2-3 günde kasılmadan 20 ye gelindiğine göre..5 günde millet yarılar. ben şu şekilde bakıyorum,headstart ile başlayınca oyunun çıktığı gün level kastığım zonelarda kesecek yaratık bulma sıkıntısı ve lag sıkıntısı çekmiyeceğim.Sırf bu yüzden pre-order şart =) çünkü ben bi startlar hatırlıyorum.1 saat level 2 tavşan sırası beklemiştim..oyuna heyecanınızı yitiriyorsunuz.. beta'da herkes doluşmuştu ama hiç mob bulmada problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Pre order ettigin tarih zamanina gore baslatacaklar. Ilk gun butun pre orderlar orda olmayacak. Starting zone lar class lara gore de ayrildigi icin cok sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 axedice said: Mount 1de kullanılmaz da, hızı konusunda net bilgi yok. Biowhore forumlarından bakmak istiyorum En raison d'une maintenance prévue, le site de swtor.com n'est actuellement pas disponible. Veuillez réessayer ultérieurement! diyor =/ google'dan önbellekten açabilirsin o sayfaları.. benim okuduğum kadarıyla lvl1'de STAPınız olacak kullanmak için pilot skillini öğrenmek gerekecek. STAP bedava olacak, eğer standart iseniz hem pilot skill hem de mount için credit harcamanız gerekicek. STAP'ın görüntüsü http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/07/STAP-500x440.jpg http://torwars.com/2011/07/21/pre-ordering-swtor-a-closer-look/ bir de E3 youtube videolarında şöyle bi mount vardı, bu da galiba standart mount http://media.dhcdn.com/2011/08/10804/Mount-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Gladmir said: Pre order ettigin tarih zamanina gore baslatacaklar. Ilk gun butun pre orderlar orda olmayacak. Starting zone lar class lara gore de ayrildigi icin cok sikinti olmaz. zaten oyunda 8 tane class var, 4 tanesi bi yerde diğer 4 tanesi başka yerde başlayacak bu mu ayrılmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oyunda instancing vardı belli oyuncu sayısıyla sınırlı olur her instance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Zoningle çözüyorlar o olayı, aynı bölgede 20 tane zone açıyor adamlar. Betada tıklanabilir itemlar harici çok fazla sıkıntı yaşamadım kalabalıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Seru said: Gladmir said: Pre order ettigin tarih zamanina gore baslatacaklar. Ilk gun butun pre orderlar orda olmayacak. Starting zone lar class lara gore de ayrildigi icin cok sikinti olmaz. zaten oyunda 8 tane class var, 4 tanesi bi yerde diğer 4 tanesi başka yerde başlayacak bu mu ayrılmak? Yanlis. Smuggler/Trooper bir yerde baslarken diger force user class lar baska yerde basliyor, rival factionlar ilk 10 level a kadar ayni yerde de baslamayinca, do the math. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Smuggler/Trooper dediğin 4 class ama. Commando/Vanguard - Gunslinger/Scoundrel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 betada 5 çeşit speeder aldım bu onlardan birisi. Alderaan'ın kuzeyinden alınıyordu. Sanırım buydu yani o kadar değişik speeder gördüm ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 axedice said: Smuggler/Trooper dediğin 4 class ama. Commando/Vanguard - Gunslinger/Scoundrel. Level 10 a kadar, 2 class, madem israr ettin. Pre order tarihine gore de sira ile oyuna alacaklar, sonuc itibari ile yigilma vs. minumum a iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 pre-order 'a göre değil. Pre-order kodunu kayıt ettirme tarihine göre. (Redeem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Pre order edip 2 ay sonra redeem edenler ommit edilebilecek kadar azinliktadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar