MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ARkadaşlar son patchi yaptım türkçe yamayı kurdum oyunu full aksesuar oynuyorum. allahım 10. maça geldim 10 puanım var potaya girip girip çıkıyorum. Yönetim habire mesaj atıyo sana güveniyoruz zart zurt diye. yavaş yavaş takım oyuncuları bana karşı taraf almaya da başladı. Hasselbaink, Van Hoydok da taraf aldı (yeni transfer ettim 4M$a oynatmadığım için sevmiyor beni gerçi ama...) bunlar haricinde takımı neredeyse her taktikte oynattım kaptanı düzgün seçtim, oyun planını rakiplere karşı her maç değiştirdim banamısın demiyor ya bana yardım edin. En son oynattığım taktik en başarılısıydı. 3-1-3-1-2 oynatıyordum ki süperdi. çizdirmeye başladım kafayı zaten LeedsUTD'de İddia oyununda beni yarı yolda bıraktı imdat ya;([signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bir de arkadaşlar bu oyunu nasıl pencere haline getirebiliriz? uymadı falan diyor.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende bisi sorcam en son ç1kan menejerl1k oyunu hang1s1 arkadaslar ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bak çözünürlüğünü arttır game options a tıklar ve edit preferences a gir orada göreceksin ki full screen komutuna tik konmuş ayrıca taktiğin kötü olmalı istiyorsan sana taktik yollayabilirim - Bu taktikle Gs ye ilk senemde Cl de dahil olmak üzere ne kadar kupa varsa kazandırdım - oyuncu ile papaz olmak istemiyorsan yeni kontrat yap ve Abramovic Rebuilding için zaman istiyorum de bu arada Pierpare yi pahalıya almışsın Yeni menejerlik oyunları çıkmadı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 cm 05 in son patch 1 alex i filan ekliyomu fenere ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 1024x768 de oynuyorum pencere yapmama izin vermiyor.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 beyler feci coşmaya başladım UEFAda en son maçımda 6-0 kazandım sağolsun Jan Kristiansen:)[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bedava oyuncular arasında bazıları çok iyi çıkıyor,onlarıda dikkate alın.[signature][hline]shinsetsu desu..
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eheh biraz önce Liverpoolu yendim. Ama hala oyuna çok pis bozuğum. okadar ilk 5 teki 2 takımı yendim. hala 11.yim sinir oldum. gerçi yüzsüzlüğümden kaynaklanıyor ama olsun. bu arada azmo abi seni kınıyorum hile yaptığın için bakınızı nasıl da... *!kınar* ediT: ya bu hasselbaink herifi bana çok pis cephe aldı. adam medyada falan en kötü teknik direktör gibilerinden birşeyler dedi. para verdim bilmemne yaptım susmadı sonunda sinir oldum klüp tarafından istenmiyor yaptım. kimse almak istemedi ben de yedekler e attım herifi. ama sinirim geçiyor tekrar kadroya alırım belki. [signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 Ekim 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 cm 03-04 den süper genç oyuncular söylermisiniz ucuz kimsenin kesfetmedigi ?Ben antonio todorov u biliyom bi tek ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eh fizbocum naapalım önceden başladım zaten. gerçi fm2005 çıkınca ona upgrade edicem kendimi ama bunuda kenara bırakmam yani. Dediğim gibi Jan Kristiansen denen bi herif var ama fazla genç olmamasına karşın süper oynuyo. Eelsberg mi ne öyle bi takım var danimarka da o takımda oynuyo bence kaçırma.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 FM2005'in arayüzüne bi türlü alışamadım ben ya...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla simdi senin chelsea ile nasıl basarısız oldugunu anlayamadım ama neyse ben fenerbahce ile iki veya 3. sezonda sampiyonlar ligini alırken sen nası bunu basardın bilmiyorum bende ilk once defansa lucioyu al leverkusenden 17.5 milyon dolara onla terryi defansta oynat klasik 4-4-2 ilerde mutu bi kere deli oynuyo ortasahadamakalele falan ilk 5 hafta takım biraz tekler ama sonra işi kıvırısın[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Suark, 08 Ekim 2004 21:36 tarihinde demiş ki: ilk 5 hafta takım biraz tekler ama sonra işi kıvırısın zaten öyle oldu ki yukarıda postları okusana:)[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 conferance yi anladık ta LLM kuralları ne be abi?[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
screamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Çok genç yetenek bulmak istiyorsan scout programı kullan[signature][hline]Lil'Alur for Shar
screamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Onu bunu anlamam elimde 01 - 02 cd si duruyor birazdan yükleyip oynayacam[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar