Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CM03-04 Chelsea'yle kafayı yemek...


MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ARkadaşlar son patchi yaptım türkçe yamayı kurdum oyunu full aksesuar oynuyorum. allahım 10. maça geldim 10 puanım var potaya girip girip çıkıyorum. Yönetim habire mesaj atıyo sana güveniyoruz zart zurt diye. yavaş yavaş takım oyuncuları bana karşı taraf almaya da başladı. Hasselbaink, Van Hoydok da taraf aldı (yeni transfer ettim 4M$a oynatmadığım için sevmiyor beni gerçi ama...)

bunlar haricinde takımı neredeyse her taktikte oynattım kaptanı düzgün seçtim, oyun planını rakiplere karşı her maç değiştirdim banamısın demiyor ya bana yardım edin. En son oynattığım taktik en başarılısıydı. 3-1-3-1-2 oynatıyordum ki süperdi.

çizdirmeye başladım kafayı zaten LeedsUTD'de İddia oyununda beni yarı yolda bıraktı imdat ya;([signature][hline]Geçip giden zamanları
Bir yerlerde bulsam
Sonra üzülsem
Üzüldüğüme üzülsem
Gözyaşıma dalıp dalıp
Seni hatırlarım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bak çözünürlüğünü arttır game options a tıklar ve edit preferences a gir orada göreceksin ki full screen komutuna tik konmuş ayrıca taktiğin kötü olmalı istiyorsan sana taktik yollayabilirim - Bu taktikle Gs ye ilk senemde Cl de dahil olmak üzere ne kadar kupa varsa kazandırdım - oyuncu ile papaz olmak istemiyorsan yeni kontrat yap ve Abramovic Rebuilding için zaman istiyorum de bu arada Pierpare yi pahalıya almışsın

Yeni menejerlik oyunları çıkmadı[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh biraz önce Liverpoolu yendim. Ama hala oyuna çok pis bozuğum. okadar ilk 5 teki 2 takımı yendim. hala 11.yim sinir oldum. gerçi yüzsüzlüğümden kaynaklanıyor ama olsun.

bu arada azmo abi seni kınıyorum hile yaptığın için bakınızı nasıl da...

*!kınar*

ediT: ya bu hasselbaink herifi bana çok pis cephe aldı. adam medyada falan en kötü teknik direktör gibilerinden birşeyler dedi. para verdim bilmemne yaptım susmadı sonunda sinir oldum klüp tarafından istenmiyor yaptım. kimse almak istemedi ben de yedekler e attım herifi. ama sinirim geçiyor tekrar kadroya alırım belki.
[signature][hline]Geçip giden zamanları
Bir yerlerde bulsam
Sonra üzülsem
Üzüldüğüme üzülsem
Gözyaşıma dalıp dalıp
Seni hatırlarım


[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 08 Ekim 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh fizbocum naapalım önceden başladım zaten. gerçi fm2005 çıkınca ona upgrade edicem kendimi ama bunuda kenara bırakmam yani.

Dediğim gibi Jan Kristiansen denen bi herif var ama fazla genç olmamasına karşın süper oynuyo. Eelsberg mi ne öyle bi takım var danimarka da o takımda oynuyo bence kaçırma.[signature][hline]Geçip giden zamanları
Bir yerlerde bulsam
Sonra üzülsem
Üzüldüğüme üzülsem
Gözyaşıma dalıp dalıp
Seni hatırlarım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla simdi senin chelsea ile nasıl basarısız oldugunu anlayamadım ama neyse ben fenerbahce ile iki veya 3. sezonda sampiyonlar ligini alırken sen nası bunu basardın bilmiyorum bende ilk once defansa lucioyu al leverkusenden 17.5 milyon dolara onla terryi defansta oynat klasik 4-4-2 ilerde mutu bi kere deli oynuyo ortasahadamakalele falan ilk 5 hafta takım biraz tekler ama sonra işi kıvırısın[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...