Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ati kartlarda fps sıkıntısı oluyosa , ccc'dan triple bufferingi açın bende işe yaradı.(tabi v-snyc kullanıyosanız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Amd quadcore black edition 2.4 4 gb ram Nvidia GTX 590 Islemci eski baya ama onun disinda baska sikinti oldugu sanmiyorum. Yer yer 20 fps ye dustugunu gordum kalabalikta. Optimizasyon yaparlar diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Hazir bir performans konusu varken, Eger kasaniun yan kapagi acik degilse aman allahim o nasi bir isimaktir yahu,haliyle fanlarda deliriyor.HDD GPU VE CPU gozle gorulur isiniyor, baska bi sorunu yasiyan varmi? ilginctir flight simulator X , BF3 gibi oyunlar da hic bi isinma problemi yok ama SWTOR client i omlet yapicak bi gun biricik makinami diye yusuf yusuf oynuyorum , :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 furmarkla stress test yap max ısı değerine bak sonra hw monitör diye bir program var ordan oyunda cpu kaç oluyor ona bak sonra buraya değerleri söyle ki tehlikeli mi değilmi bişey diyelim ama böyle bişey demek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 isinma problemi bende de var bf3 te falan ısınmayan ekran kartı bunda çok ısınıyor.fan bagırıyor falan fps ise igrenc.hic stabil değil ya 110 30 arası gidip geliyor uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Q9550 3.2 ghz (oc) 6gb ram gts 450 (eet ekran kartım dandik ) herşey acık shadow, v-sync vs 120- 40 arasında değişiyor herhangi bir kasma problemi yok cok akıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Q9550 @ 2.83 4GB DDR2 560Ti Twin Frozr Hersey acik. Cok buyuk curcunalarda PvP'de vs 25-30 Fps'ye dusuyor, onun disinda akici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bu voss ve ilum mağaralarında bu fps düşüşünde emeği geçen kimse kulaklarını çınlatıyorum 2 gündür, hiçbir sorun olmayan fps içeri girdiğin an yerlerde sürünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yakın zamanda kapalı mekanlardaki fps düşüşlerine yönelik yama gelecek diye açıklamada bulunmuşlar.Bende de geminin holo terminal olan ana odasında felaket fps düşüyo sen de 5 ben diyeyim 1 fps oluyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar