Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 karakter penceresinde absorb rating in yanında +%x yazıyor altındada -x buff yazıyor kırmızı ile o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 low slushın tutmadığını daha hiç görmedim fakat adam kabarcık açtımı absorb diyo o sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bence tumult guzel skill pvp de kullanilmamasi kotu... ama pve de ise yariyo sonucta energy cost u yok shock + tumult non-elite mobu direk olduruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 abi champion set belki bi ihtimal yeterli olabilir hardmode operation tanklamak icin ama columi yada rakata daha iyi sonucta statlari daha yuksek pvp setin base statlari dusuk, pvp de farki kapayan expertise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Tumult gayet güzel bir skill. Bu kadar çok stun yapan bir class için bir sürü fırsat oluyor. Force harcaması biraz yüksek ama dmg fena değil. Elite'lerde kullanılamıyor olmasıda gayet büyük bir saçmalık bir taraftan. Bir skill'in pve-pvp-elite-strong vs. gibi ayrılmasını hiç anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Madness Assassin denemek isteyenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bu arada madness ve companion olarakta talos direk win ve hızlı level kasma olarak geri döndü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Tek saçma kıyafet sahibi olan sage değilmiş demekki... Boynuzlu kukuleta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tank spec ile dün 250k dmg yaptım kendı rekorumu kırdım set ve silah olarak champion hıc yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 dps tank build pvp için buildimiz aslında tank spec ağırlıklı ancak hybrid bir build ve uzak mesafede death field,shock, electrocute,recklesness li lightning heal için yakın mesafede ise thrash,assasinate gibi klasik attacklarımız üzerine kurulu hem yakın mesafeden hemde uzak mesafeden üzerimizdeki dps set sayesinde ağır hasar verebiliyoruz üstüne üstlük deli gibi savunmamız mevcut stanceden dolayı self heal ve armorumuz sayesinde survival üst düzey sayılabilir. http://www.torhead.com/skill-calc#200rfrozMskrZZf0cRR.1 bu buildde stance imiz dark charge ve shield yerine bir focus takıyoruz veya power generatorde olur ben generator kullanıyorum tank treede shielde ile ilgili bonus veren dark ward ve hollowlari o yüzden almıyoruz. zaten pvp de shieldin pek bir anlamı yok ama huttballda top taşıyacam derseniz kullanabilirsiniz onun dışında dpsi düşürmenin anlamıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aicha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Arkadaslar oyun ciktigindan beri oynuyorum asassinim madness/darkness/deception butun hepsini oynadim hatta hibrit oynuyorum suanda sadece pvp oynuyorum pve sevmiyorum sadece sunu solemek istiyorum 1-49 level pvpsiyle 50 level pvpsinin hic alakasi yok ikisi cok farkli seyler oyun hakkinda cok fazla bilgiye sahibim oyundaki gearlarimda full warhero olmak uzere ayica turk guildi kurduk suana kadar en iyi turk guildidir oyle tahmin ediyorum oyuncularimiz cok iyi insanlardir . İstedigin her soruya aciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aicha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ayrica pvpde gearlarim dps gearidir Tank spacte ( Darkness ) : 620 k Deception : 460 k Madness ( Dot ) : 570 k Max dmglarim bunlardir bunlarla ilgili sslerimide koyacaim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1.3 ile çok ağır nerf geliyor. Dağ gibi class devrilecek, zamanında tank spec'le 3 elite 5 normal mob aynı anda alıp full health bitirdiğimi hatırlıyorum da biraz nerf lazımdı hani. Ama bioware vur diyince öldürmüş. Neyse şu an bi sniper'ım bi de mercenary'm var artık onlarla oynamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 tank specte adam gelio 200k protection + 600k dmg yapio inquisitor sacmaligin onde gideni. ailecek bekliyorduk ne zaman nerf gelicek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar