Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smuggler Genel

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyuna smuggler ile başladım fakat açıkcası hiç beğenmedim , dinamik gelmedi bana oynanabilirliği . Misal cover için çıkan yerlere covera tıkladığınız an girmek istiyorsunuz kafasına eserse giriyor gibi bi durum oluyor , adamlar arkadanızda kalıyor out of sight vs oluyorsunuz. Ben beğenmedim çok beğenenler de var genel itibari ile , ama sanıyorum smuggler oynamaktan vazgeçtim bu ilk testten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beğendim baya smuggler'ı.

nesi dinamik değil onu anlamadım, sonuçta bir ranged class oynuyorsunuz. animasyonları yeterli midir acaba diye merak ediyordum, level 12'ye kadar falan kastım, bana yeterli geldi. ileriki levellarda bu kadar çeşitlilik var mıdır bilmiyorum tabi.

cover sistemi çok hoşuma gitti. yalnızca cover'dayken kullanılabilen ability'leri olduğumuz yere çöküp kullanabilmek de iyi bir ayrıntı olmuş, crouch iyi olmuş yani. hikayesi çok çok güzel smuggler'ın, baya eğlenceli.

sırf smuggler ile mi oynasam diyorum hatta bugün ve yarın da. hazır jk açacakken zaten oyun geldiğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

çok oynamadım ama şöyle söleyeyim;
gunslingler feci dmg veriyor yani belli ediyo direk kendini 2-3 tane ccsi var adam uzaktan yarıyo.cover sistemine alışamadım ben bıraktım.Aslında oynayana güzel bi sistem ben beceremedim.assasinimle pvp yaparken adama arkadan dalarken herif direk 4 sn stun koyuyo ve kacıyo.o 4 sn de adam mesafeyimi açsın yoksa coveramı girsin belli değil:) ama bi sorcerer/sagede böle olmuyo gayet karsılık veriyolar.benim gözlemlediğim bu yani

scoundreli 2 gündür deniyorum pvp de baya burst dmg koyuyo ama assasin/shadow kadar survival yok.ikiside medium giyiyor zaten
ama sunuda ekleyeyim assasinden daha çok vuruyo yani benim pvp de en cok gördügüm hit 3700 dün bi scoundrel 4600 vurdu
Sosyal ağlarda paylaş

kath said:

covera girmek de mesele , her action yaptığın alanda cover alıcak yer bulamıycaksın mesela , ondan sonra hadi bakalım gitsin abilitylerin en önemlileri..

Covera girmek için illa birşeyin arkasına girmen gerekmiyor. Açık alanda da çömelebiliyorsun. Edit: Gunslinger seçince crouch geliyormuş, herhangi biryere zıplmak zorunda kalmıyorsun :D

Smugglar eğlenceli bir class ama cover sistemi biraz garip olmuş. Çok ta gerekli bir sistem değil bana göre ama alışınca oynanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

kath said:

covera girmek de mesele , her action yaptığın alanda cover alıcak yer bulamıycaksın mesela , ondan sonra hadi bakalım gitsin abilitylerin en önemlileri..

Covera girmek için illa birşeyin arkasına girmen gerekmiyor. Açık alanda da çömelebiliyorsun. Edit: Gunslinger seçince crouch geliyormuş, herhangi biryere zıplmak zorunda kalmıyorsun :D

Smugglar eğlenceli bir class ama cover sistemi biraz garip olmuş. Çok ta gerekli bir sistem değil bana göre ama alışınca oynanabiliyor.

Şimdi editledim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...