Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.x

kozalak

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:

nomsaR said:

herkes mi jigolo arkadaş.
Abi 27-35 yaş arası jigololuğa girmez 40 üstü ise anlarım.

Ayrıca ben bu saatten sonra 18-25 yaş arası kızların aptal aptal muhabbetleri ve kaprislerini çekicek durumda da değilim kafam kaldırmaz yani.

abi kendimi okuyo gibiyim sdfhgdfg

40 bende de limit

edit: aha kanıt. http://forum.paticik.com/read.php?13,5989663,page=6#msg-5994924
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

çıtır düşüremiyorum demiyosunuz da orta yaşlı diyosunuz.

tatavasınız yemin ediyorum hasfas
ne alakası var dostum ben sadece türk çıtırlarla ilgilenmiyorum.

Ben zanten yurtdışında yaşıyorum ve turizmciyim ne işim olur çıtır Türk kızı ile.

Ayrıca mature her zaman daha ihtiyatlı,eğitici ve sosyal paylaşım açısından daha tatmin edici ve tecrübelidir.

Sadece işi sexle bağdaştırmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Theridone said:

alakası yok la, çıtır da düşürüyorum ama tercihim diğerleri.

çıtır attığı mesajla zaten dünyanı dar ediyo.
aynen gereksiz ilgi delisi oluyorlar.

Ara beni,mesajlaşalım bilmem ne...

ahah su mesaj isi olayi cok net ozetliyor ya. rahat 10-15 kat azaliyor 25+ yas icin. raad kafa.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ortalama bir Türk çıtırına harcayacağın mesaj parasını ve mesaiyi hesap edersek, Afrika'da orta ölçekli bir ülkeyi doyurabiliriz.
Düz mantıkta evet ama ben daha büyük ölçekte Etiyopya'da kral bile olunabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca kendini çıtır avcısı olarak gören arkadaşlara tavsiye kızı tavlamak ve eve getirmek için harcadığınız para ve zaman ile Aksaray'ı esir bile alabilirsiniz :)

Tabi bu dediğime karşılık ben bir gecede işi bitiyorum falan diyen arkdaşlar olucak size kötü bir haberim var yemezler :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...