LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 görüceksin her zaman bir boş an yaratılır veya bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 iyi bakalim gorecez sdf. baska meseleler var bakalim bu dursun bi kenarda simdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 LucifeL'e +1 master yapan kızlar candır. denemeni şiddetle tavsiye ediyorum. hem niye aramıyosun sormuyosun diye liseli tribine de girmezler zaten meşgul oldukları için. istekleri net oluyo en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 herkes mi jigolo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 nomsaR said: herkes mi jigolo arkadaş.Abi 27-35 yaş arası jigololuğa girmez 40 üstü ise anlarım. Ayrıca ben bu saatten sonra 18-25 yaş arası kızların aptal aptal muhabbetleri ve kaprislerini çekicek durumda da değilim kafam kaldırmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 "Tatar Ramazan" said: Seni iğneylen uyutup 17 kez beraber olacak http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50554_110265359015613_8016_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 LucifeL said: nomsaR said: herkes mi jigolo arkadaş.Abi 27-35 yaş arası jigololuğa girmez 40 üstü ise anlarım. Ayrıca ben bu saatten sonra 18-25 yaş arası kızların aptal aptal muhabbetleri ve kaprislerini çekicek durumda da değilim kafam kaldırmaz yani. abi kendimi okuyo gibiyim sdfhgdfg 40 bende de limit edit: aha kanıt. http://forum.paticik.com/read.php?13,5989663,page=6#msg-5994924 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çıtır düşüremiyorum demiyosunuz da orta yaşlı diyosunuz. tatavasınız yemin ediyorum hasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 alakası yok la, çıtır da düşürüyorum ama tercihim diğerleri. çıtır attığı mesajla zaten dünyanı dar ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oha serhat, yine neler dönmüş anam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 küheylan said: çıtır düşüremiyorum demiyosunuz da orta yaşlı diyosunuz. tatavasınız yemin ediyorum hasfasne alakası var dostum ben sadece türk çıtırlarla ilgilenmiyorum. Ben zanten yurtdışında yaşıyorum ve turizmciyim ne işim olur çıtır Türk kızı ile. Ayrıca mature her zaman daha ihtiyatlı,eğitici ve sosyal paylaşım açısından daha tatmin edici ve tecrübelidir. Sadece işi sexle bağdaştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Theridone said: alakası yok la, çıtır da düşürüyorum ama tercihim diğerleri. çıtır attığı mesajla zaten dünyanı dar ediyo.aynen gereksiz ilgi delisi oluyorlar. Ara beni,mesajlaşalım bilmem ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 nomsaR said: herkes mi jigolo arkadaş. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Ortalama bir Türk çıtırına harcayacağın mesaj parasını ve mesaiyi hesap edersek, Afrika'da orta ölçekli bir ülkeyi doyurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 LucifeL said: Theridone said: alakası yok la, çıtır da düşürüyorum ama tercihim diğerleri. çıtır attığı mesajla zaten dünyanı dar ediyo.aynen gereksiz ilgi delisi oluyorlar. Ara beni,mesajlaşalım bilmem ne... ahah su mesaj isi olayi cok net ozetliyor ya. rahat 10-15 kat azaliyor 25+ yas icin. raad kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 "Tatar Ramazan" said: Ortalama bir Türk çıtırına harcayacağın mesaj parasını ve mesaiyi hesap edersek, Afrika'da orta ölçekli bir ülkeyi doyurabiliriz.Düz mantıkta evet ama ben daha büyük ölçekte Etiyopya'da kral bile olunabilir diye düşünüyorum. Ayrıca kendini çıtır avcısı olarak gören arkadaşlara tavsiye kızı tavlamak ve eve getirmek için harcadığınız para ve zaman ile Aksaray'ı esir bile alabilirsiniz :) Tabi bu dediğime karşılık ben bir gecede işi bitiyorum falan diyen arkdaşlar olucak size kötü bir haberim var yemezler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 şimdi beyler eğer dediğiniz gibi hatun öyle biri olsaydı geçen gün evine gittiğimde olaylar gelişirdi di mi? ama oyle olmadı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 abboo hatun yarın iş çıkışı biraz konuşabilir miyiz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 cehennem evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Hadi bakalim kozalak yap şu isi. Bütün paticik olarak arkandayiz. Hadi sincap! Hadi davşan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oglum gıt ne hatunu ayrılcan sonra gelcen yıne burda konuscaz,takıl kafana gore sevgılı sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hangi hatun dedi lan karıştı işler, tee bi zamanlar vardı hanzo falan diyordun o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ahah yarin buyuk dayak gunu olabilir. kizin sevgilisi mesaji yazmis olabilir sana dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Eline diline kuvvet :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar